Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanc
csendes tag
Szevasztok, már mióta megjelent a mini, szemezek a proval, egyértelműen ez a fő jelöltem, de amíg nem tudom kipróbálni, hogy tudom-e normálisan használni (nem vagyok kicsi.. ) addig nem merem megvenni.
Nem tudja valaki, hogy budán valahol nincs-e kiállítva T-nél? Mammutban múlthéten egyet kihoztak nekem raktárról, de bekapcsolni nem lehetett, azt ígérték ki lesz téve, de azóta sincs semmi:S
Másik kérdés: Sikerült-e már valakinek működő offline navigációt varázsolni a készülékre? (ez is fontos szempont lenne)Köszi, ÜDv.Y
-
yanc
csendes tag
Hali!
Az teljesen üzemszerű működés, hogy kigyulladt a kezemben az egy hetes telefonom??
Mit tegyek szerintetek? (azon túl, hogy oltsam el?) :S:S -
yanc
csendes tag
Youtube videót néztem, közben töltőn volt, egyszer csak nézem, hogy milyen füst effekt van a videóban, orrán száján elkezdett dőlni a füst, olvadt a hátlap, gyorsan kirántottam a zsinórt, kivittem a teraszra és lekaptam a hátlapot, és alatta narancssárgán izzott az akku és a készülék találkozásánál.
Amúgy T webshopban vettem, nem hozzájuk kéne benézni vele? vagy talán SEnél kiemeltebben kezelik a problemát? amugy kb sokkot katam. kb 5 perccel elötte még a ThinkPad-em tetején volt. Ürültem volna ha azt is megolvasztja, vagy neadj isten, épp nem vagyok a szobába és lehet hívni a tűzoltókat...
amúgy még fél órával utána is meleg volt a gép -
yanc
csendes tag
Természetesen a dokumentálás megtörtént, még a füstölés végéről is sikerült egy videót csinálnom. A SE honlapja a közelemben lévő szervízpontnak, a mammutban lév SE mintaboltot adja meg (amit ha jól tudom már bezártak, itt gratulálnék a webmesternek), illetve, a mammutban lévő T pontot. Oda fogok bemenni hétfőn szerintem.
-
yanc
csendes tag
válasz mrlujoak #405 üzenetére
Végülis bevittem Thez, volt nagy hüledezés, meg jajjilyetmégnemláttunk, aztán végülis beküldik a központba onnan is, komplett cserét kértem, tartozékokkal, mindennel. Segítőkész volt a srác, de az viszont egy vicc, hogy nincs egy GPS-es cserekészülékük, nem véletlenül vettem okostelefont, ne egy fakockát akarjanak már adni helyette.. :S
várom a fejleményeket
Üdv.Y.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest