Hirdetés
Aktív témák
-
theomo
tag
Nekem is frissítene, de azt írja, hogy töröljek 23 megát a rendszerből A marhája tök üres a telefon, még a névjegyeket is leszedtem
Teomo
-
theomo
tag
válasz rp1983 #10614 üzenetére
Igen én is így jártam. Én loaderrel tettem fel a JF7-et és a nálad is tapasztalt jelenség jött elő. Ha az ikonok mellett megérinted csak akkor látható az ikonhoz tartozó szöveg, igaz? Végül visszatettem loaderrel a jf4-et.
Ja és amikor feltettem a JF7-et a rendszerbeállításoknál megjelent egy olyan menüpont, hogy szoftver frissítés, de végül nem talált semmi frissíteni valót ezért maradt a már említett downgrade.Karma: próbáltam én is a pre configurációt, de sajna nem volt gyógyír a bajomra.
[ Szerkesztve ]
Teomo
-
theomo
tag
válasz Killerlaca #10621 üzenetére
Ha kiteszed a szülinapi widgetet a képernyőre akkor látni fogod, de tudomásom szerint hangjelzést nem ad. De könnyen kipróbálhatod
Teomo
-
theomo
tag
Nekem is feldobta a frissítést neki is ugrottam ha végzett beszámolok.
Teomo
-
-
theomo
tag
Na nekem is lefutott simán Amit az előttem szólóak is írtak változásként én is megtudom erősíteni
Teomo
-
theomo
tag
Kies felajánlja a naptár mentését, szinkronizálását!
Teomo
-
theomo
tag
válasz opi064 #10730 üzenetére
Igazából én nem tudok hozzászólni mi lehetett nálad a hiba, de én korábbi frissítésnél is belecsúsztam abba, hogy a kies nem tudta befejezni a frissítést és felkínálta a helyreállítást amit meg is csinált. Talán a te eseted erősíti a szabályt, hogy csak óvatosan.
Azért én is kipróbáltam multival egy-két szoftot rajta, de ennek ellenére a kiesre nem szólhatok e téren egy rossz szót se.Teomo
-
theomo
tag
Valaki múltkor írta, hogy frissített és az ikonok mellett nem volt látható a felirat. Nálam a kies frissítés után szintén jelentkezett a jelenség, majd miután a gyári témát állítottam be és restartoltam a telót a jelenség eltűnt. Valószínű, hogy a nem gyári téma kavarhatott be a betűk eltűnése miatt
Teomo
-
theomo
tag
válasz Varszegig #10743 üzenetére
Amikor nekem egyszer behalt a kies frissítés közben, aki írta, hogy húzzam le a telót, kapcsoljam ki, utána a már írt kombinációt nyomjam meg és dugjam rá a gépre, utána a kiesbe kattintsak a továbbra. Nekem működött, pedig először annyira beronyóztam, hogy ne dugtam vissza gépre és ki is írta, hogy nem érzi a telefont, akkor vettem észre, hogy milyen fasz voltam. Rádugtam és ment.
Teomo
-
theomo
tag
GT-S8500BAAVDH bár nem tőlem kérdezted és nem is tudom megmondani, mi volt előtte.
Multis JF1-re kiessel raktam fel a JF4-et onnan alakult ez a mai frissítés, ha ez segít.[ Szerkesztve ]
Teomo
-
theomo
tag
Ha egy viccet bemásolnák ide nagy gond lenne? Kurva jó csak ezért kérdezem.
Teomo
-
theomo
tag
válasz magyarattila #10791 üzenetére
Nem tudtam az off-ot. Reméltem tetszeni fog mindenkinek. Tartózkodom a továbbiakban a "viccelődéstől"
Teomo
-
theomo
tag
válasz magyarattila #10797 üzenetére
Köszi, azért örülök, hogy 1 picit bejött neked is. Nekem még új volt, pedig én már nem vagyok annyira az. Mindig tanul az ember
Teomo
-
theomo
tag
Igen én Vodás vagyok és felajánlotta a frissítést
Teomo
-
theomo
tag
Picsel Smart Office ingyé letölthető
Ezt benéztem bocs
[ Szerkesztve ]
Teomo
-
theomo
tag
-
theomo
tag
Én átállítottam kapásból az elején, hogy telóra mentse. Azóta már 2-3 alkalommal is multiztam a telót, mindig megvoltak az üzeneteim, igazából így valamilyen szinten okafogyott is ezen lehetőség, legalábbis számomra. Ezt a mappanézetet a sms-nél nem próbáltam, de tök jó lehetőség, mármint a mentés és visszaállítás
[ Szerkesztve ]
Teomo
-
theomo
tag
Én azt írtam, hogy a telóra mentem az sms-t. Akkor lehet, hogy rosszul emlékezem mert teljes flash volt mindig. Na jó, akkor ebben nem vagyok biztos. Meg azt hiszem most értettem meg a lényeget teljesen, én a teló memóriáját azonosítottam a memóriakártyával. Bocs, egy kicsit elbeszéltem mellettetek. felületesen olvasok talán? Vagy csak látom, de nem értem?
Teomo
-
theomo
tag
válasz benceclick #11030 üzenetére
Szerintem az eladóknak kötelező duma lehet, hogy az aksit első alkalommal 14-16 órát töltsük. Nekem is mondták, pedig én nem a T-nél vettem.
Teomo
-
theomo
tag
válasz bexinho23 #11383 üzenetére
1- hála az égnek nekem ilyen belső hiba még nem jelentkezett egyszer sem, olyan már volt, hogy appsról ment a letöltés és mellette játszottam ilyenkor egy picit meg meg akadt a játék, de nekem ennyi volt a max hiba amit tapasztaltam, bár ez gondolom neked nem segít.
2- A saját fiókba regisztráltál szerintem a Samsungra fiókra és a többire is. A samsung fiók talán küld a telefonnal összefüggésben híreket stb, új szoft esetén amennyiben működni fog az onair frissítés a telefonra, be kell jelentkezni frissítés előtt a samsung fiókba. A fészbúk, twitter ... ezekt gondolom nem kell bemutatni.
[ Szerkesztve ]
Teomo
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest