Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mo Bill
aktív tag
Szép estét mindenkinek!
Nejemnek lejárt az előfizuja a Tkomnál és vettünk neki egy Galaxy S10e telót egy ilyen Galaxy Watch okosórával.
Az órát nekem adta!😁😁😁Nagyon tetszik, bejövős!👍👍👍
Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
Mo Bill
aktív tag
A Galaxy Wearable alkalmazásból szerettem volna vásárolni számlapot az órára és mikor megvenném, hibakódot ír ki.
Mi lehet a probléma?
A kártyán természetesen van pénz.
Más valakinél fennáll ez a hiba, vagy csak nálam?Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
Mo Bill
aktív tag
Azt szeretném kérdezni, hogy valakinek akinek be van állítva, hogy bizonyos óralap témánál legyen ketyegő hang annak ketyeg?
Még nem tudtam ketyegésre bírni, pedig be van állítva a ketyegő hang.
A másik dolog, hogy az ébresztő hangját hogy lehet beállítani, mert az órán nem találok rá opciót.Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
Mo Bill
aktív tag
Szerintetek a gyorsboltban érdemes rá venni üvegfóliát?
Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
Mo Bill
aktív tag
válasz thamasz #1962 üzenetére
Szia!
Szintén zenész!
Azért az autómata egy kicsit más kategória!
Mig a watch ára folyamatosan csökken, a jó autómata óra ára folyamatosan nő.
De gratulálok, sok örömöd legyen benne!Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
Mo Bill
aktív tag
Azt szeretném kérdezni, hogy ha az órán elindítom pl. a kerékpározást, majd vége lesz, hogyan tudom az adatokat a telóra átküldeni?
Mert ilyen opció az órán nincs.Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
Mo Bill
aktív tag
Ez nagyon szuper!
Az összes edzésem, térképpel, kompletten meg van a Heart-ban.
Én is kérdeztem anno, hogy hogyan lehet az edzés adatait átküldeni telóra, be tényleg magától átküldi.
Az órán pedig el lehet menteni az útvonalat és bármikor meglehet ismételni.
Szuper!
👍👍👍👍👍Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
Mo Bill
aktív tag
A frissítés óta nem tudom beállítani a kerékpározást, kilométerenként pofázik az óra!!!
Semilyen beállítást nem találok, sem az órán, sem a healtban, sem a wear-ban!!!
Valaki tudna mondani valamilyen lehetőséget?Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
Mo Bill
aktív tag
válasz cantalyaaga #2706 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Sikerült beállítani.
A frissítés előtt az órán lehetett ezeket beállítani.Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SSD kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.