Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
Azt még nézzétek meg, hogy a menü/teljesítmény/processzor részben a CPU ütemező milyen beállításon van. Pegasusq az alap ha jól tévedek. Érdemes ezt ondemand-re változtatni, illetve egy pipa a "Bekapcsoláskor érvénybe lép" részhez.
Illetve CPU spy progival érdemes még ránézni, hogy melyik állapotban mennyit tölt a proci. Van-e egyáltalán deepsleep, vagy valami ébresztgeti folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Dinamiq
tag
Én visszatértem kelzsoca 4.2.2-es romra. Nem tudom miért, de nekem aksi időben olyan, mint a gyári. Mellette meg brutál gyors. Pedig én aztán tényleg nyúzom. Több napos túra az erdőben. Végig telefonnal navigálva konnektor nélkül. Persze ezzel is fotózók. Három nap simán megy. Éjszaka repülősbe teszem, vagy kikapcsolom. Persze nem megy végig a kijelző, csak ha kell. Én nagyon meg vagyok elégedve vele, pedig már csak pár hónap és egy éves az aksi is benne.
A 4.3 nekem a látható hibái miatt nem jött be. Ameddig az nem lesz stabil, addig ez lesz a favorit.
[ Szerkesztve ]
-
voyi
aktív tag
Ami meg eszembe jutott: Bootolasnal mikor bootanimacionak kene lennie, a fullfekete kepernyo balfelso sarkaban 1 zold pixel van csak, illetve 1 et villan kozben a telo ledje pirosan. Aztan ugy rendesen betolti a rendszert.
Masik dolog:
Cwm recoveryban meglehet azt csinalni, h. belso tarhely wipeolasnal csak es kizarolag az oprendszert illetve annak beallitasait torolje? Ha igen, mikent kell megcsinalni? Ez azert lenne jo nekem, mert mivel a kulso microsdxc kartyan exfat filerendszerbenvan, ezert sajnos nemtudja a cwm recover olvasni. Ezert pl ha romot telepitek cwm recoverybol, csak a belso tarhelyrol tudom azt megtenni.[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
apaszka
veterán
Ja ,de a baj,hogy várta az asszony mint állat a kabátot,aztán meg semmi! 29.én rendelte a múlt hónapban, és sok eladása volt. Igaz hiába mondom az asszonynak ,hogy 600 eladás az semmi,...... elad 400 gyufát,és 150 üres dobozt,és már egy darabig jó a statisztika!
Kell a sok ezres eladó!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
Addigra nem samu-nak fogják hívni, hanem mamu-nak.
Eastone1
Tetszenek az írásai nekem is. Főleg, hogy megtölti őket szexualitással.
Tényleg kiválóak!Viszont az űrben biztosan nem bírná ki.
A lebegést főleg nem, és a koccanásokat sem. De még az S4 is ledobná az összes krómot a kerettől.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
spadge
tag
Ilyet direkt nem csinál egy ekkora cég. Ez baki. Ha ilyet megcsinálna, ki venne Samsungot legközelebb? Ilyen fiaskó után - ha valami ilyesmi kiderülne - nemhogy újabb modellt, de szamszungot se vennék. Mikrót se basszus.
Gondolj bele, egy ilyen helyzet mekkora ziccer lenne a konkurenciának. LG? Szerintem befosnának a röhögéstől.
[ Szerkesztve ]
-
barmar
aktív tag
Olvasgassatok külföldi fórumokat, akár elég csak a sammobile commentjeit. Ez nem hivatalos 4.3 még, ennek semmi nyoma a samsungnal. Ahol elvileg kijottek ezek a frissítések , (ír Vodafone asszem meg Svájc?) ott sincs hivatalos nyoma a dolognak sehol a szolgáltató honlapján sem. Ez nem hivatalos verzió csak valaki rosszul kommunikalta aztán már mindenki ténynek veszi. Ota-n pl még senkinek sem ajánlott frissitest semelyik országban.
-
apaszka
veterán
Lehetni, lehet, de nem egészséges. Verzió ugrás miatt nem ajánlott. Az áruházból hamar vissza állíthatóak a cuccok,a többit meg felkel rántani. Persze ez jó pár óra tudom, de ez van. Titaniummal próbáltam régebben, de vipe lett a vége. Fc hegyek lettek. A héliumot is kipróbáltam tavaj, igaz más néven futott még, de eredménytelen volt. Manapság , hogy van e cucc erre nem tudom. Körül kell nézni.
De egy tiszta telepített rendszernél, nincs jobb szerintem.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
madmike
őstag
Én Heliummal csináltam és minden működik.
Más.Alapvetően meg vagyok elégedve a 4.4-el,de egy dolog zavar. A lenyíló menüben ha pl be akarom kapcsilni a wifit, akkor nem kapcsolja be, hanem a beállítások adott menüpontjába dob, ahol bekapcsolhatom. Be lehet ezt valahogy állítani, hogy ne így legyen?
sanyirigo melyiket raktad fel? 4 van Temasek oldalán, de sehol sem találtam semmit róluk.
[ Szerkesztve ]
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
-
apaszka
veterán
Én is elvagyok vele,és nem fogom eladni. Tök jó telefon!
1-2 hónapos szegényke,és jó-hogy nem oda adom 60.70 ért? Asszonyé lesz ! A huawei G300 a meg megy piacra majd! Akkor inkább a régi töltő sorsára jut! Most BUFF fólia van rajta úgy is! Jó teszt lenne?(#69735) zlatan77
Én is Vodás voltam mióta nyitott Magyarországon . Aztán idén januárban váltottam . Beleléptek a lelkembe!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest