Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yozsee11
aktív tag
válasz majestic #9230 üzenetére
Van.
Beállításokban megadható külön-külön SIM-enként, melyik hálózaton legyen fent, beállítható, hogy hívás, sms alapértelmezetten melyik kártyáról menjen, vagy pedig mindig kérdezzen rá. Ugyanúgy netnél is megadható.
Valamint az is beállítható, hogy akkor is lehessen a SIM-el hívást fogadni, ha épp a másikkal beszélek.Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
yozsee11
aktív tag
válasz majestic #9232 üzenetére
Nem raktam rá másik ROM-ot, így is az APD1-el jött, nem hiszem hogy bármit is változtatna, ha a magyart tenném rá. Gyári állapotba visszaállítottam első indításnál, nem rakott fel semmilyen plusz szolgáltatós progit.
Amúgy a telefon származási helye Szaúd-Arábia
Két Sim + MicroSD nem megy egyszerre, mert a második foglalat úgy van kialakítva, hogy vagy a memóriakártya megy bele, vagy keresztbe a SIM.
A telefon az Elite GSM-nél lett vásárolva.
Mivel Európában hivatalosan nem forgalmazzák a DualSIM-es verziót így a Samsung oldalán be tudtam regisztrálni, de nem tudnám igénybe venni a Prémium Assistance szolgáltatást ha valami probléma lenne vele.
(Azt nem tudom, hogy ha besétálok vele egy Samsung márkaszervízbe akkor mit mondanának rá, de remélhetőleg erre nem fog sor kerülni )Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
yozsee11
aktív tag
Pont ma szereztem be vezeték nélküli töltőt (eredeti Samu double pack hogy legyen otthon és melóba is), azt sejtettem hogy lassabban tölt így, de nem gondoltam hogy ennyire. 3 óra alatt 45%, a gyorstöltés a menübe ki van kapcsolva. Másnál is hasonló akinek ilyen van?
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
yozsee11
aktív tag
DUOS-ra is megjött a frissítés, most töltöm.
Origin/Steam/UPlay: yozsee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- eBay
- Jogász topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest