Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Roy_
tag
sziasztok
gondolkodom az első androidos teló vásárlásán
a gio -ra gondoltam, mert tetszik a sebessége, meg a kijelzője előtte x8 az szerettem volna
de azt kicsinek gondolom, mert leginkább olvasnék rajta de most néztem a zte libra -t annak jobb a kijelző felbontása viszont hw meg rosszabb, van valakinek tapasztalata ilyen téren, hogy jó döntés e a gio!? -
_Roy_
tag
nem tudja vki a mediamarkt, vagy saturnban meg lehet e nézni kirakva, ill mennyi lehet most az ára!?
-
_Roy_
tag
köszi a válaszokat
-
_Roy_
tag
ugye írták a tesztben h a kijelző napsütésben kicsit nehezen olvasható, mi a helyzet akkor, ha van rajta még egy fólia is?
-
_Roy_
tag
na tegnap megnéztem 1 üzletbe sajnos kb fél percet bírt az aksija, mert le volt merülve, de a kijelzője meggyőzött, a mérete, és fogása is tetszett, a vissza gombja kicsit kényelmetlen volt megnyomni 1 kezes használattal, sajnos nem volt mellette x8 mert az is tetszik, de szerintem ezt veszem a picit nagyobb kijelző miatt, meg a gyorsabb is
ha tudtok olyan megbízható gsm boltot ahol érdemes megvenni 35 körül küldjetek pü -t illetve ha van véleményetek erről a boltról[link] (kicsit fura, h német nyelvű a készülék) -
_Roy_
tag
ahogy nézem nem adnak hozzá adatkábelt a gsmline -ba, segítsetek a sima micro usb kábel megfelel adatkábelnek, megy vele frissítés....
illetve ott azt írják, h német nyelvű a telefon, akkor azt át lehet állítani magyarra? -
_Roy_
tag
sziasztok
holnap megyek gio -t venni
érdekelne, h használ -e valaki ezek közül a tokok közül valamelyiket és milyen tapasztalta van vele kapcsolatban
üdv -
_Roy_
tag
[link]
az ilyen kinézetet gyakorlatilag luncher -el meg ikonokkal, képekkel lehet megoldani ugye és bármelyik összehozható a gio -ra !? -
_Roy_
tag
hát mégse vettem ma ilyen telót, mert úgy néz ki, h motorola defy -t fogok venni...
nagyobb kijelző, strapább kivitelezés de még utána olvasok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos cigaretta 🔞
- Politika
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest