Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CaNdEjj
csendes tag
Vodánál kérdeztem és azt mondták, hogy pár héten belül lesz. Én nem vártam vele, inkább megvettem függetlenül. Egyelőre nagyon tetszik, csak nagyon hamar lemerül.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a gmail-es címtáramba beírtam a neveket, telszámokat és facebookról automatikusan hozzárendelte az illető profilképét. Ez a telefonkönyvben megjelenik, de ha hívnak, akkor nem látom. Mitől lehet, mit kéne máshogy állítani? -
CaNdEjj
csendes tag
Nektek van rajta védőfólia? Én eddig anélkül használtam (kb másfél hete van meg) és lett rajta egy kis karc.. csak akkor látszik, ha bizonyos szögből süt rá a nap, de baromira idegesít, mert nagyon vigyáztam rá eddig és nem tudom mitől lehet. Nem gondoltam volna, hogy ilyen kényes a kijelzője..
-
CaNdEjj
csendes tag
Ha véletlenül egyszerre nyomom be a hangerő és a kikapcsoló gombot, akkor elsötétül az egész kijelző, nem lehet működésre bírni.. Ha ilyenkor másik telefonról felhívom magam, akkor kicseng, de se kép, se hang. Ti is tapasztaltatok ilyet?
Aztán valamikor nem nem találja az alkalmazásokat. Tehát, kint vannak az asztalon az alkalmazás parancsikonok és nem a program ikonját mutatja, hanem egy androidos ikont. Rákattintok és semmi.. ilyenkor az alkalmazások között sem látom azokat a progikat. Egy újraindítás megoldja a problémát.
Ezenkívül még azt vettem észre, hogyha csinálok egy fényképet és utána megnyitom a galériát, akkor tök üres, nincsenek benne a képek. Újból el kell indítani a galériát, hogy jó legyen, lássam benne a képeket. Ezt minden esetben produkálja..
Nektek is vannak ilyen hibák? Amúgy ezektől függetlenül nagyon tetszik a telefon, nem bántam meg, hogy ezt választottam. -
CaNdEjj
csendes tag
Most frissítem a szoftvert Kies-en keresztül és vmi hibát ír ki és azt mondja, hogy vészhelyzeti helyreállítás.. mondom oké, de azóta nem csinál semmit :S Másnak is volt ilyen?
-
CaNdEjj
csendes tag
Először is kellemes ünnepeket mindenkinek!
Egy kérdésem lenne, hogy perpill melyik a legmegbízhatóbb ROM, melyiket ajánlanátok?
(Most gyári 2.3-as van, de iszonyatosan lelassult és a KIES azt írja, h nem lehet frissíteni, szóval megpróbálkozok az Odinnal.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest