Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz TommyNagz #495 üzenetére
Első pár napban nekem is fura volt az ujjlenyomat, de most már 10-ből 8x meg van elsőre neki a dolog. De az is igaz, hogy egy hét használat után újra felvettem azokat az ujjaimat, amikkel legtöbbet használom, akkorra megfigyeltem melyik ujjam hogy rakom rá ha fel akarom oldani.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
törölt tag
válasz TommyNagz #560 üzenetére
Ezt sose értettem. Nem 10ezer Ft-os kínai telefont vettél, hanem 125ezreset! Mi az, hogy ennyi pénzbe ez fér bele?
Látsz a fórumon tömegével olyan hozzászólásokat, hogy nincs térerő, meg az általad jelzett Sim kártya hibát? Nem? Akkor nem jut eszedbe, hogy esetleg a telefonod ELROMLOTT?Az ilyenekből lesz 7 év múlva a "7 éve volt egy Samsungom és szar volt, úgyhogy minden Samsung szar" típusú hozzászólók.
-
TommyNagz
senior tag
válasz TommyNagz #607 üzenetére
Ja, telenoros kartyaval egy speedtest se fut le! Vodaval meg 5Mbps le 7Mbps fel. Nevetseges. Es nem mucsarocsogen vagyok, Pest megyeben, nagyobb varosban, full lefedettseg van...Falhoz tudnam vagni. Es a kocsog telenor hibajabol boltban kellett megvennem, mert neten keresztul nem lehetett...igy meg csak elallni se tudok tole.
encapsulation dot1q
-
Black_Raven
veterán
válasz TommyNagz #607 üzenetére
Telenor netnél eltűnik a sávszélesség, főleg este, a fórumot sem tudja betölteni+nekem is volt már áthúzott kör(nincs hálózat).Szóval no para, nem az a50 a hibás. Látod a 300k-nál is van ilyen, és nem csak ő írta ezt.A közös pont a Telenor.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Black_Raven
veterán
válasz TommyNagz #610 üzenetére
Én kb 2 hónapja vettem észre, hogy gondok vannak a Telenorral, a Samu csak dob rajta a gyengébb térerejével, ami régen is így volt. Kb 4 éve volt Samum utoljára, ezt kiváncsiságból vettem. Akkor nincs más opciód, add el, mert ha a Telenor kártyád a főkártya, akkor szívni fogsz vele. Én Telekomot használok 90%ban, az meg műxik rendesen.De a körülmények összejátszása, Neked nem kedvező. Sajnálom.
-
addikt
-
Black_Raven
veterán
válasz TommyNagz #627 üzenetére
Mint írtam, 2 hónapja vettem észre a Telenornál a gondot, de a50, csak 2 hete van. A Honor Playemmel sem tudtam telefonálni, mert eldobta a hálózatot 4g-n a Telenor. És azon nem 2pálcika volt mint ezen, hanem fullt mutatott, és a Telekommal még nem volt gond, se azon se ezen.
Csocsesz75: valahol azt olvastam, hogy a 2D arcfelismerést, semmi sem fogadja el(banki app)
[ Szerkesztve ]
-
harry3
őstag
válasz TommyNagz #703 üzenetére
Nem tudom, hogy jól csináltam-e. Telekom 4G.
PING 8.8.8.8 (8.8.8.8) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=1 ttl=52 time=42.7 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=2 ttl=52 time=70.5 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=3 ttl=52 time=37.5 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=4 ttl=52 time=30.4 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=5 ttl=52 time=27.2 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=6 ttl=52 time=26.5 ms
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Series X|S
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.