Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

nagyúr

válasz l4ci #9097 üzenetére

Nem a sima Shelby, hanem valamelyik variánsa. A felhúzott drodiod benéztem,
    mert ez egy alap* droid képe volt, most kerestem vissza az üzenetekben.:R

*: szóval amit magának állít be az adott telefonon, mégpedig egy One Plus X...
    Volt pár képösszehasonlításom, de azóta már törölte Pompi a forrásfájlokat.:O

Amúgy ha az vigasztal, nekem még ki sincs fizetve az iPad. (Részletre vettem.)
    Teszem hozzá cafeteria keretében megy, így mindenképp megnyertem: az adót.

Szerk2: van itt még egy poén shot, ha már erről a képről beszélünk. Ezen az is
    létszik, hogy az iPadon mennyire korrekt a kép, viszont az is, hogy mennyi ami
    nem látszik rajta a 4:3 levágás miatt. Anno polemizáltunk, hogy lehetett volna (!)
    ezt másképp is megcsinálni (inkább többet látni függőlegesen), de így csinálták.

Szóval tekintsétek illusztrációnak a képet, és nem hárdkór összehasonlításnak.

[ Szerkesztve ]

• DigitXT

nagyúr

válasz l4ci #9097 üzenetére

"Rendes" összehasonlításhoz találtam két PNG képet, mindkettő 2048x1536!:C
    kép1, kép2
    Amit én látok rajta, azok ezek a különbségek:
    - natív felbontás vs. felskálázott kép (információmennyiség a két képen eltérő:R)
    - anizo (minden textúra sokkal élesebb + a távolban sem lesz belőlük mosott sz*r)
    - AA (azt hiszem, nem kell magyarázni: a lépcsőzetesség mindenkinek feltűnik:K)

Ui: olyannyira eltérő az információmennyiség, hogy az egyik kép elfér 2,42 MB-ba
    veszteségmentes tömörítéssel (PNG), a másik viszont csak 4,90 MB-ba tárolható.
    (Legalábbis nekem ezt írta a gépen a Win7, aztán a képhost csinált 5,1MB-ot?:DDD)

rumos14: ott pont az a feladat, hogy Ferrari szintre "lebutítva" a gépet kell nyerni...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés