Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
Nem a sima Shelby, hanem valamelyik variánsa. A felhúzott drodiod benéztem,
mert ez egy alap* droid képe volt, most kerestem vissza az üzenetekben.*: szóval amit magának állít be az adott telefonon, mégpedig egy One Plus X...
Volt pár képösszehasonlításom, de azóta már törölte Pompi a forrásfájlokat.Amúgy ha az vigasztal, nekem még ki sincs fizetve az iPad. (Részletre vettem.)
Teszem hozzá cafeteria keretében megy, így mindenképp megnyertem: az adót.Szerk2: van itt még egy poén shot, ha már erről a képről beszélünk. Ezen az is
létszik, hogy az iPadon mennyire korrekt a kép, viszont az is, hogy mennyi ami
nem látszik rajta a 4:3 levágás miatt. Anno polemizáltunk, hogy lehetett volna (!)
ezt másképp is megcsinálni (inkább többet látni függőlegesen), de így csinálták.
Szóval tekintsétek illusztrációnak a képet, és nem hárdkór összehasonlításnak.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
"Rendes" összehasonlításhoz találtam két PNG képet, mindkettő 2048x1536!
kép1, kép2
Amit én látok rajta, azok ezek a különbségek:
- natív felbontás vs. felskálázott kép (információmennyiség a két képen eltérő)
- anizo (minden textúra sokkal élesebb + a távolban sem lesz belőlük mosott sz*r)
- AA (azt hiszem, nem kell magyarázni: a lépcsőzetesség mindenkinek feltűnik)Ui: olyannyira eltérő az információmennyiség, hogy az egyik kép elfér 2,42 MB-ba
veszteségmentes tömörítéssel (PNG), a másik viszont csak 4,90 MB-ba tárolható.
(Legalábbis nekem ezt írta a gépen a Win7, aztán a képhost csinált 5,1MB-ot?)rumos14: ott pont az a feladat, hogy Ferrari szintre "lebutítva" a gépet kell nyerni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest