Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Jó játékot kívánunk! Fontos infó: tilos a fórumban a segítségnyújtás!
Aktív témák
-
DaveJr
őstag
Tényleg csak pusztán kíváncsiságból....mi van akkor ha nem sikerül elérni valamelyik nyertest? Mennyi ideig veheti át a nyereményét? Én erre még nem találtam kiírva szabályt.
F_Zolee: Én még nem kaptam értesítést. De a játék főoldalán azt írják 1 hónapon belül értesítenek
[ Szerkesztve ]
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
kpal
nagyúr
Most nézem olyan nyerte a monitort aki sose csinált semmit itt a PH oldalain
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Mint a homokozóban....
-
XtremLor
őstag
Gratulalok a nyerteseknek!
Egy egerpad viszont lassan jo volna nekem is!!"Legen...Wait for it...Dary"
-
viskund
csendes tag
Nagy gratula a nyerteseknek. Legközelebb
aggregátor dunadzsem 2011 TARÉJA!!! - Duna Taréja 2012 - Tareeja 2013-2014-2015-2016-2017-2018-2019-2024
-
nagyúr
-
Aidan85
aktív tag
Grat a nyerteseknek!
-
baki_00
csendes tag
el se hiszem.... enyém lett egy pendrive. jaj de jó
én sem tartozom a hűdenagyonaktiv userek közé a hozzászolásaim számából ez le is szűrhető. de tényleg léteznek ilyen emberek, mint én is aki olvasni jár a ph-ra. és csak, ha nagyon muszáj akkor kérdez. inkább a keresőt használja, mint ahogyan a "nagyok" is ajánlják a kezdő érdeklődő tudatlannak. -
nagyúr
-
GaborGh
őstag
Sry, kifutottam az időből!
Ha már nem sikerült megnyernem a fődíjat, mit szóltok ehhez a monitorhoz, van vele vk-nek tapasztalat?
Felhasználás: póker, játék, film!
Ez a vékony káva nagyon tetszetős és ár/érték arányban is jónak tűnik, 3 évig biztos ellenék vele[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
Nem az én másodregem, sajnos nem tudok tenni az ügy érdekében semmit
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Bjørgersson
félisten
Mivamivamiva?!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Geresics
addikt
bele sem merek gondolni, hogy hány privát-(gyűlölködő-)levelet kaphatott a győztes...
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
nagyúr
-
őstag
válasz Napfénysüti #997 üzenetére
Ami lehet ezek után érhető is, bár nem akarom védeni, de alapból gyanusítani se, most ez így alakult. Lehet itt még nem nyertem semmit, de máshol már igen, még ha nem is ilyen értékben, ebbe is bele kell gondolni....
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest