Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabyka666
veterán
válasz Sn00PiG #14758 üzenetére
Nekem nyilak is voltak, azért írtam.
E-mail nálatok működik rendesen? Nálam gmail-lel rosszul jelzi az üzeneteket...
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
Áááá, hogy kell kézi frissítésre állítani?
MOD: állítsam a widgeteket offline-ba, vagy van más megoldás is?
[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
válasz attisx #14764 üzenetére
Persze, különben nem is nyitná meg a postafiókomat...
A baj a következő: kapok egy mailt, akkor azt jelzi. Elolvasom, nem jelez új e-mailt, de kb 1 perc múlva megint jelzi, hogy kaptam, és olvasatlanként mutatja az előbb már elolvasottat.
-
csabyka666
veterán
válasz attisx #14766 üzenetére
Ok, megcsináltam úgy, hogy nem fogadtam el a feltételeket. Kíváncsian várom, miben változik meg. Jóval több most a beállítási lehetőség, és van manuális szinkronizálás is.
Az okát valaki meg tudja mondani, hogy miért van ez? Mármint ha a feltételeket elfogadom, akkor nem működik...?!
A "size limit"-et mennyire célszerű állítani?
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
Én ezt nem értem.
Beállítottam, ahogy írtátok. Kapok üzenetet, frissíti is, de hangot nem ad, hiába állítom be. EZ a kisebb baj. A nagyobb az, hogy ha kitörlöm a telefonon, akkor valamikor törli a postafiókból, valamikor nem. A telón mindig törli, de gépen nem mindig.
Az már csak hab a tortán, hogy állandóan használja a netet, nem csak akkor, amikor tényleg frissítenie kéne.
-
csabyka666
veterán
Akinek normálisan működik az email kliens, az mondja már meg nekem, hogyan csinálja...?!
Gmail-es címem van, ezzel kéne összehozni.Amit el akarok érni:
- 15 percenként frissítsen, és csak addig használja a netet, amíg frissít, utána kapcsolja le
- adjon hangot, amikor új e-mail érkezett
- amit kitörlök a telefonon, az törlődjön a gépen is (mármint e-mail)Az első kettőt beállítottam, mégsem úgy viselkedik, ahogy szeretném. Próbáltam úgy, hogy elfogadom a feltételeket, illetve úgy is, hogy nem fogadom el, de ugyanaz. Mi különbség van a kettő között egyáltalán?
Légyszi ne linkeljétek az első hsz-t, mert azt már néztem, és nem lett jó...
Köszi!
-
csabyka666
veterán
Köszi, így már kezdem érteni, miért is működik elfogadás nélkül is.
Hogy milyen protokollon keresztül nézem...nem tudom megmondani. Simán, böngészőn keresztül, illetve van egy gmail-checker programom, ami elvileg POP3-at használ, de az csak figyelmeztet, ha jött új mail.
Ha jól értem, csak úgy érdemes beállítani a postafiókot a telefonon, hogy nem fogadom el a feltételeket...
-
csabyka666
veterán
Köszi, de pont ez alapján állítottam be.
Mondom, a baj az, hogy egyrészt nem ad hangot (pedig be van állítva mail-jelző hang), másrészt nem mindig törli a postafiókból (csak a telefonról), harmadrészt állandóan fent van a neten (először nincs, az első frissítés alkalmával fellép arra, ami épp' elérhető, de miután frissített, nem kapcsol szét - és szívja az akksit rendesen.
-
csabyka666
veterán
válasz deka10 #14790 üzenetére
Igen, a figyelmeztető hangok is "ON" állapotban vannak.
Az e-mail hangja saját MP3 file volt eddig, ezt átállítottam gyári csengőhangra, hátha azzal volt a baja, de így sem zenél...
-
csabyka666
veterán
Rendben, beállítom újra. Telefont kikapcsolom, bekapcsolom, ezután így járok el:
Menü -> Alkalmazások -> Mail -> Új postafiók -> Start -> gmail-t választom -> mailcímet megadom, jelszót megadom -> feltételeket NEM fogadom el -> "biztosan nem fogadom el".
Ezután betölti a maileket, megvárom, még végez a frissítéssel. Ok, befejezte. Most a frissítés jele megváltozott zöld körre.
A bejövő beállításnál imap.gmail.com a szerver, a kimenőnél smtp.gmail.com.
Mit lehet még nem jól beállítani?
-
csabyka666
veterán
Na, lesz valami.
Most már addig eljutottam, hogy saját csengőhangon figyelmeztet, ha kapok mailt, és amikor frissít, akkor utána lekapcsolja a netről a mailfigyelőt.
Ami nekem logikátlan, az a következő: amikor új mail érkezik, belépek a mailkezelőbe, elolvasom, kitörlöm, és ilyenkor teljesen be kell zárni az alkalmazást, ha nem akarom, hogy állandóan a neten lógjon...ez másnál is így van? Nekem úgy lenne a logikus, hogy amikor az alkalmazás a háttérben fut, akkor ne használja a netet egyáltalán, de ettől még lehet, hogy ez így normális.
Szal' két külön fogalom, hogy fut az alkalmazás, vagy teljesen bezárom, mert attól még a figyelő x percenként frissít.Már csak egy megoldatlan kérdés maradt: gépen nem mindig törli ki, amit a telefonon kitöröltem. Erre megoldás?
-
csabyka666
veterán
Megoldódott minden. A lényeg annyi, hogy fel kell venni a ritmust a programmal, és ki kell várni, amíg szinkronizál a gmail-lel.
Jól elbeszélgetek itt magammal...
-
csabyka666
veterán
Üdv!
Meg lehet nézni valahol, hogy az egyes internetkapcsolatokkal (otthoni wifi, sulis wifi, T-Mobile net) mekkora adatforgalmat bonyolítottam? Persze külön-külön érdekelne...
Nem találom sehol.
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
válasz varga.balazs #14836 üzenetére
Uhh, ott csak olyan van, hogy "data counter", de az valószínűleg kamu, mert azt írja, hogy összes küldött adat 3 mega, összes fogadott adat 8 mega.
Leszedtem egy 100 megás térképet netről (wifin keresztül), szal' már itt megdől a dolog...Kapcsolatokra bontva nincs ilyen számláló?
-
csabyka666
veterán
válasz Szemi88 #14831 üzenetére
Hali!
Üdv az N8-asok között.
Menü -> Beállítások -> Kapcsolatok -> Beállítások -> Állomások -> Internet
Itt állítsd be a hálózatok prioritását. Célszerű az első arra tenni, ahol most vagy épp'.Ha nem sikerül, írj, és segítünk!
Bocsi, ha a leírásom nem pontos, de angolul használom a telefonom, így a menürendszert nem ismerem magyarul.
MOD: Mindenek előtt egy restart, úgy a biztos!
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
válasz stewe780 #14840 üzenetére
Annak lehet valóságalapja. Rendben, nekem ez is tökéletesen megteszi!
Minden hónap elsején van a fordulónapja a netemnek, akkor majd lenullázom, és annyi.Köszi!
-
csabyka666
veterán
válasz leviske #14842 üzenetére
Köszi, de egyelőre nem akarok feltelepíteni semmit. Ha igaz, hamarosan lefrissítem a független Anna-ra a telót...szal' addig nem nagyon akarom belakni.
[ Szerkesztve ]
-
-
csabyka666
veterán
válasz TaylorPro #14871 üzenetére
Nálam valamiért a gyári 22.14 sem megy fel. Jelenleg is 22.14 van fent, de független Anna-t szeretnék feltenni, mert nem akarom hallgatni a T-s bejelentkezést...nem beszélve arról a pár funkcióról, amit a T-s szoftver nem enged...
-
csabyka666
veterán
válasz Silverr #14880 üzenetére
Jogos. Ha más nem lesz, akkor valóban marad a dead mode...
Ja, annyit kérdeznék, hogy amit a NaviFirm+ szed le, azok egytől egyig legális szoftverek, igaz? Szal' nem házilagosan hekkelt cuccok?
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
Talán nem ide való, de mi a különbség az Opera Mini és az Opera Mobile között? Nálam Opera Mobile 11 van fent...
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenkinek!
Feltelepítettem az N8-amra a WhatsApp nevű csodát, és azóta állandóan a neten lóg a telefonom. Ez alapjában véve nem lenne baj, mert adatkorlátlan a netcsomagom, viszont az akksit 2 nap alatt lehúzza. Hiába lépek ki a programból, vagy hiába lövöm ki a netet, pár perc múlva ismét felmászik rá a program.
Van rá valami megoldás, hogy csak akkor használja a WhatsApp a netet, amikor én mondom neki?
Köszi!
-
csabyka666
veterán
-
csabyka666
veterán
válasz attisx #26507 üzenetére
Tökéletes! Eddig működni látszik! Köszönöm szépen!
MOD1: Nem egészen. Ugyanúgy visszamászik a netre, hiába állítom le ezzel a programmal. Úgy érzem, ez ugyanazt csinálja, mintha én lőném ki manuálisan a feladatkezelőből.
MOD2: Most viszont jónak tűnik... Omg...
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
válasz vanezigy #26510 üzenetére
Igen, lehet, hogy ez volt. Feltelepítettem a LeStartStop-ot, újraindítottam a telót, bekapcsolt a WhatsApp, és kilőttem megint a LeStartStop-al, és most jó(nak tűnik).
-
csabyka666
veterán
Háhh, megvan! Ha leállítom a LeStartStop-pal, akkor minden ok, megáll, és nem is megy fel a netre. Viszont ha megint rámegyek a WhatsApp-ra, akkor úgy látszik, hogy a program nem indul el, de ez csak a látszat, mert valójában elindul, és azonnal fenn' is van a neten!
Figyeljetek erre, hogy olyan helyen legyen az alkalmazás indítóikonja, hogy véletlenül se nyomjátok meg.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenkinek!
Lassan 1 éves lesz az N8-am, és a vásárlás óta a gyári fólia van a kijelzőn. Mostanra már kezd lejönni 1-2 helyen, és gondoltam, hogy leszedem róla, vagy pedig veszek rá másikat.
Arra lennék kíváncsi, hogy aki fólia nélkül használja, annak milyen tapasztalatai vannak a Gorilla Glass kijelzővel? Mennyire karcálló...stb.Köszi!
-
csabyka666
veterán
válasz SpongyaBob #27860 üzenetére
Ez bíztató. Néztem YouTube-on pár videót, ahol a Gorilla Glass kijelzőket "gyalázzák", egész jól bírja az alapján is...
Köszi a választ!
-
csabyka666
veterán
-
csabyka666
veterán
Üdv!
Pár napja frissítettem Anna-ról Belle-re. Kérdésem az lenne, hogy van-e valami mód arra, hogy a képernyő tetejéről lehúzható panel az alkalmazások mögött maradjon? Böngészésnél például nem lenne rossz, ha többet látnék a weboldalból.
Köszi!
-
csabyka666
veterán
Üdv!
Nemrég frissítettem Belle-re az Anna-t, és azóta alig több, mint 1 napot, ha bír az akksim. Azt vettem észre, hogy nagyon gyakran fenn lóg a neten az N8, pedig nem fut semmi alkalmazás. A kapcsolatoknál a "social"-t jelzi, ez sokszor használja a netet.
Kérdésem az lenne, hogy hol tudom beállítani azt, hogy milyen gyakran frissítse az alkalmazáokat? Ha kikapcsolom a "mobile data" opciót a képernyő tetején, akkor nem megy ki a netre, de cserébe nem is frissít soha.Köszi!
-
csabyka666
veterán
A főképernyőn kinn van, de a háttérben nem fut (a futó programok között nincs). De ettől miért merül le hamarabb, hogy kinn van a főképernyőn?
Más: hogy tudom megnézni valahogy a Social alkalmazásban a facebookos csoportjaimat?
-
csabyka666
veterán
Kasya, this is life: Köszi szépen mindkettőtöknek! Ha a "Mobile data" opciót kilövöm, akkor 100%, hogy nem használ netet, igaz? Nekem így logikus, de már semmiben sem vagyok biztos. Mármint, manuálisan persze használhatja, de saját magától nem megy fel, nemde?
"Egyes programokban lehet a programon beluli setup-ban allitani a lehetoseg, nas programoknal a beallita-telepitett alkalmazasokra hooszan nyomva, kapcsolati beallitas alatt."
Ezt pontosan hol kell megtenni? Biztos, hogy rossz helyen keresem, de nekem csak "eltávolítás", illetve "tulajdonságok" vannak ott.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
Aha, a programban szerintem sem lehet beállítani a frissítést. E-mail kliensben be tudtam lőni. Marad a "mobile data" megoldás.
-
csabyka666
veterán
válasz this is life #28126 üzenetére
Viber-em nincs, valószínűleg a facebookos widget okozza. A "mobile data"-t kikapcsoltam, plusz kikapcsoltam a képernyővédőt is - így legalább "lélegzik" végre a teló!
-
csabyka666
veterán
válasz perge666 #28122 üzenetére
Már ne is haragudj, de ezt nem hiszem el! Nem lehet, hogy minden nap rádugod a PC-re, és USB-ről tölti egy kicsit? Nem kötekedni akarok, de szerintem 10 éve nem gyártottak olyan telefont, ami kibír egy hetet töltés nélkül - normál használat mellett.
-
csabyka666
veterán
Hm, én is visszaállítottam GSM-re. Úgysem használom ki a 3G előnyeit. A szenzort hol lehet kikapcsolni?
A lilulás alatt mit értesz? Olvastam már róla, de nem tudom pontosan, hogy mi az.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
Aki úgy gondolja, hogy nem lilul a kijelzője, az legyen olyan jó, és tegye fel ezt a képet a telójára:
Én abszolút nem vettem észre, hogy lila lenne a képernyő, de ezen a képen a középső két sor kicsit lilás.
-
csabyka666
veterán
válasz vanezigy #28149 üzenetére
A facebookos social widget nekem is lerántotta egy nap alatt az akksit úgy, hogy mellette alig használtam. Ezt kilőttem, most kíváncsian várom, mi változik.
-
csabyka666
veterán
Egyébként van most a piacon olyan mobil, aminek van legalább ilyen jó, vagy még jobb kamerája, mint az N8-nak? (Egy középkategóriájú kompakt gépet szerintem simán ver!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest