Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtech
aktív tag
Csatlakoztam a nyájhoz Eddig minden jó. Naponta töltöm, de még a belakás megy. Pl.: Win10. Szép a kijelző!
Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
válasz this is life #20206 üzenetére
Spet-nek is válasz egyúttal.
Nekem a 1066 végű rendszer ment fel. A frissítési tanácsadó feltette a fő rendszert, aztán jött még egy komoly csomag. Eddig minden OK, fagyás egyéb anomália nincs.
Az áruház kietlensége az elszomorító, de ezt sejtettem. Droid után persze...
Üdv, A.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
Nekem most adta fel a májusi sec. update-et. 1198 véggel. Nem tudom merjem-e feltenni
Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
Sziasztok!
Arra van ötlet, hogy a Gmail címtárban lévő nevek ha hívnak, akkor miért csak a számuk jelenik meg a név pedig nem? Ha meg visszanézem a hívásokat, akkor meg a név jelenik meg (helyesen ahogy annak lennie kell). +36-al vannak elmentve.
Fióknál van a MS (Skype volt eredetileg) elsődlegesen feltüntetve, utána van a Gmail.
Tipp? Beállításokat néztem, de értelmes opciót nem láttam.
Köszi, A.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
válasz betegphiu #20244 üzenetére
Köszi, de nem lett jó.
Továbbra is csak számok jelennek meg híváskor, név nélkül...Viszont most meg feldobott egy hibaüzit, de már meg nem mondom milyen konstellációban. Ez a kódja: 0x80070002. Rákeresve Gúgléban csak PC-s megoldások vannak. Telefonos nem.
Üdv,
A.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
Ma jött valami frissítés. Néztem is nagyot, hogy minek akar újraindulni.
Build: 10.0.14393.1358 (1198 volt a vége eddig)Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
válasz Luck Dragon #20320 üzenetére
Ja. Annak a legjobb
Majd küldi légpostávalHa nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
válasz betegphiu #20300 üzenetére
Jó neked. Én nem merem bántani a RS2-t.
Új Nokia felhasználóként (kb 1 hónap) a 8.1-et azonnal frissítettem 10-re. Bár a jelenlegi felhasználást nézve értelme nem sok volt. Fácsét nem használokHa nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
válasz Luck Dragon #20337 üzenetére
De szépek ezek a telefonok, így együtt
Én is gondolkodom, hogy be kéne szerezni még egy 735-öt. Vagy 730 mert a céges szám is belemehetne. Nincs sok a piacon belőlük... Még a 830 is szimpi.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
válasz Luck Dragon #20341 üzenetére
Köszi a hasznos összehasonlító elemzést a telefonokról. Szerintem előbb-utóbb nézek valamit (730-830). Most már sajátot is igen jutányosan kaptam meg, igaz függő, de annyiért nem volt szabad otthagyni
lck: Ez tök jó kütyü! Hogy mik vannak
[ Szerkesztve ]
-
mAtech
aktív tag
válasz Luck Dragon #20343 üzenetére
Igen. Az lenne a legjobb
Bilibe lógós smiley-t nem csináltak még a PH-s fiúk, mert itt most lehetne alkalmazniHa nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
-
mAtech
aktív tag
Hali!
Egy kis "élménybeszámoló". Probléma db-száma: 2
Korábban is jeleztem, hogy a W10 alatt a bejövő hívásoknál csak a telefonszám jelenik meg a hozzá tartozó név nem. Névjegyzék az Gmail-ből jönne/jött.Következőket tettem:
1. Gmailből csv export, majd import MS Accountba. Telefon névjegyzék beállítását áttettem, hogy csak MS Accountből szedje a neveket, telefonszámokat Gmail helyett.
Eredmény: nem lett jó. Számot kijelezte, nevet nem.
2. Telefon alaphelyzetbe állítása (szerencsére a legújabb W10 verzió maradt, nem a 1198-al kezdtem). Fiókok hozzáadása MS és Gmail. Bepattintottam, hogy névjegyzéknél csak Gmailből szedje az embereket. Itt már javulást láttam, mert kollégámmal teszteltem és kijelezte a nevét (Gmailen is fent van ő). Após viszont már estére nem jelent meg, meg párom sem, csak a telefonszámuk a híváskor. Név nuku. A fiókokban megfelelően szerepelnek (név, telszám).
3. Ez már a végső megoldás Párhuzamosan szert tettem egy másik 735-re, az most a céges. Azon W8.1 van. Ott is beállítottam az MS fiókot utána meg a cégesnek használt Gmail listát. Ott csont nélkül megjelenik a telefonszám és név a híváskor, illetve jelzi, ha nem fogadott hívásom volt (magyarázat erre a következő bekezdésben -->2. probléma).
Most tettem fel a magán számomat W10-el használt telefonra a W8.1-et ebből kifolyólag.Magyarázat:
Jött már pár hónapja (nem tudom melyik W10 verziótól sajna) az a gondom, hogy a nem fogadott hívásokat csak akkor jelenítette meg a saját számomat magába foglaló telefonom, ha a fel nem vett hívást követően én kezdeményeztem hívást, vagy engem hívtak és felvettem. Ekkor hirtelen megjelent a listában a nemfogadott hívás is. De addig, míg nem kezdeményeztem hívást addig nem.
Vagyis a folyamat a következő:
1. Hív valaki, de én nem tudom felvenni. Hívás véget ér.
2. A telefonom nem jeleníti meg, hogy ki hívott
3. Nem tudván, hogy engem hívtak kezdeményezek egy hívást valaki felé / vagy engem hívnak és felveszem. Ergo beszélgetés folyik. Hívás véget ér.
4. Telefonon megjelenik, hogy kivel beszéltem (szám és/vagy név), VALAMINT beadja a korábbi nem fogadott hívást is. A kettő időszak között lehet több óra is...No ennyi. Remélem értelmesen sikerült leírnom a gondomat.
W8.1 alatt (saját szám) kíváncsi leszek, hogy milyen gondok jönnek elő. Skype az már tuti sajna...Üdv,
A.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
Nem tudom mi van. Passz. Win8.1-el a másik céges számmal használt teló az jól hozza a dolgokat (név + telszám) és azonnal jelzi ha nem fogadott hívásom volt.
Más. Aki WDRT-vel vissza állította a W8.1-et annak mennyi ideig "tökölt" a telefonja, mire bejöttek a csempék?
Nekem már kb 2 órája gondolkodik a felrakás óta...**Nah közben bejött mire befejetem az írást Szóval még kb 2 óra mire észhez tér a teló. Annyi idő alatt Win7-et telepítek driverekkel, ha nincs image-fájlom
Spet #20429
A kezdőlapja a telefonnak, rajta a csempéivel.[ Szerkesztve ]
-
mAtech
aktív tag
válasz this is life #20430 üzenetére
RS1-en. RS2-t nem bántottam az instabilitása miatt, ahogy itt olvastam. Bár egyik kolléga írta itt (betegphiu ?), hogy nála megy.
Visszatettem tegnap a 8.1-et. Ahogy beregeltem a MS-fiókot és a Gmailt már megjelent bejövő hívásoknál a telefonszám mellett a név is. 10 alatt ugye csak szám volt név nélkül. Passzolom, hogy miért...
Azon is gondolkodtam már, hogy lehet az a baj, hogy nem jó cellában van a telefonszám a Gmailben és/vagy a MS-fiókban és ezért nem tudja összepárosítani a névvel a számot a telefon? Nem tudom. Mindenesetre most jó 8.1 alatt, bár így buktam a Skype-ot. Marad a Viber. Ehhh...Jó ez a 735. Az Amoled bejött Nagyon szimpi amúgy, de jövőre vissza Droidra valami 1 élvonalbeli csájná termékre: FHD, Amoled, sok giga mindenből, Gorilla Glass, Dual SIM 4G. Bár nem néztem van-e ilyen termék, vagy csak bilibe ló a kéz Amíg szét nem esik a Nokia addig marad.
A nem fogadott hívás kijelzés is azonnal megjelenik.
-
mAtech
aktív tag
válasz Carenaus #20432 üzenetére
Akkor nálad jobb a helyzet. Nálam akkor sem jelezte ki a nevet, csak a számot. Aztán mikor milyenje volt, egyszer csak átváltott névre a híváslistában.
A jobban zavaró rész, az a nem fogadott hívások megjelenítésének hiánya. Ezt taglaltam fentebb.
Eddig 8.1-en ilyen gondom nincs. Az IE fagyott egyszer úgy, hogy akku ki után javult csak meg a helyzet(#20434) this is life
Ilyen nem volt, mert Gmail-t leszűrtem egyszer szépen és onnan exportáltam MS-be. Az viszont van, hogy egy névhez 2 telszám is tartozik. Na mind1.
Új telefont meg majd jövőre meglátom, hogy ki milyen f0stalicskával áll elő[ Szerkesztve ]
-
mAtech
aktív tag
válasz melanieevi #20446 üzenetére
Nekem 2 napot bír. Wifi szinte folyamatosan bekapcsolva. Telefonálás kb 1 óra. Viber, Gmail szinkronnal. Este filmnézés kb 1-1,5 óra, vagy ugyanannyi netezés.
-
mAtech
aktív tag
Én meg azt vettem észre, hogy Gmail címtárból átvéve a névjegyzéket, addig nem jelenik meg a névhez tartozó telefonszám (WP8.1) a Kapcsolatokban, míg Gmailben nincs Cimke a telefonszámhoz hozzárendelve.
Tehát meg kellett adni a számnál Gmailben, hogy az most Mobil, Otthoni, Munkahelyi. Ha ez megtörtént, akkor már feldobja a telefon kapcsolataiban a számot, addig nem.
Kérdés, hogy WP10 alatt is ez lehetett-e a gondom. Csak most megint szórakozni kéne az újratelepítéssel...Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
Viber jól használható 10 alatt, 8.1-re ez nem mondható el. Ez alatt mit kell érteni? Nekem W8.1 van Viberrel. Mondjuk 10-hez képest furább a kezelőfelülete a Vibernek a 8.1-en, de nekem nem tűnt fel semmi anomália a használata során.
Köszi!Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
No. Adtam még egy esélyt a Win10-nek. Régebbi [gondom] volt a nemfogadott hívások megjelenítésének hiánya, ami most egy Win8-Win10 újbóli kör megfutása után megjavulni látszik. Lehet a legújabb frissítés is közrejátszhat? Ki tudja...
Az a lényeg hogy most már megjelenik azonnal, ha valaki keresett.
A névjegyzék is normálisnak tűnik. Ergo név is van a szám mellett (nem csak telefonszám). Végre telefonhoz méltóan hajlandó működni a cucc.
W8 gyorsabb viszont számomra. Van egy másik ugyanilyen telóm (cégesként használom), azon a régi rendszer van. Gördülékenyebbnek tűnik (szvsz).Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
válasz Virág et. #20476 üzenetére
Az az igazság, hogy a két telefont nem egyformán használom. De annyit tapasztaltam, hogy a W10-el mintha kicsit hamarabb merülne. Ez a saját számos.
Persze így is megvan a 2 nap nekem (estére nincs kikapcsolva, csak repülő mód. Wifi szinte állandóan bekapcsolva). HC felhasználás esetén van 1 nap, ami nálam azt jelenti, hogy netezés órák hosszan + 1 film megnézése.
Exchange: naja. MS saját magával sem tud mit kezdeni lemezt ismerjük már egy idejeHa nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
hegti: Nekem is felment mindkét telefonomra. Eddig nem vettem észre anomáliát. Bár a netezés, mintha lassabb lenne. Vagyis lassult.
-
mAtech
aktív tag
Hát ahogy az eddigiek is felmentek.
Kiírta a telefonom, hogy újraindítás szükséges. Utána jött kb 10-15 perc fogaskerék-homokóra majd indult is a rendszer.
Semmi extra. A frissítés letöltés a háttérben ment. Nekem nem jött ki egyiknél sem hibaüzenet.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
válasz lorcsi #20795 üzenetére
Nekem 2 db L735 van. Mindkettőt most frissítettem Store-on. Megnéztem mit talál és update.
Az egyik 19-et a másik 2-t frissített. Mondjuk én nem telepítettem rá semmilyen egyéb programot, vagyis a "gyári" rendszer anyagai frissültek.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
válasz Brandynew #20808 üzenetére
Nekem telefonálni kell, meg weblapok megtekintésére.
A sajátnak használtra van rakva Skype és Viber. FB nem játszik, se a többi ilyen (pl.: twitter).
Amíg Gmail fiókból betallózza a leveleket és a címlistát is, marad. Illetve amíg ki nem múlikJa igen, én nem vagyok akkora igényű (tehát igénytelen más szóval ).
-
mAtech
aktív tag
Engem most azzal szívat a teló (ami már korábban is megvolt, majd elmúlt), hogy nem jelennek meg a "nemfogadott" hívások a listában.
Akkor jelenik csak meg, hogyha engem hívnak vagy én bonyolítok le egy beszélgetést. Ekkor hirtelen beugrik a listában, hogy mondjuk 30 perce volt egy hívásom. A másiknak nincs ilyen baja.
Lehet WDRT lesz megint...Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
válasz #78693120 #20873 üzenetére
Neked a saját vételű telefonod? Úgy értem, hogy te voltál az előfizető is?
Nekem is van 2 db és még nem mertem online elindítani a kikódolást. Más kérdés, hogy lehet nem is menne, mert én a második tulaj vagyok.
-
mAtech
aktív tag
válasz Blue Eagle #20876 üzenetére
He-he. Ez jó (nem gondoltam volna a T-ről).
Na majd kipróbálom az egyik telefonommal. Nem tudom, a másikat ugyanazzal a számmal megoldhatom-e. Na majd referálok, csak jussak el odáig...Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
válasz Blue Eagle #20879 üzenetére
-
mAtech
aktív tag
Egy kis infó, bár ez magentás szolgáltatóhoz kapcsolódik (nem reklámnak szánom!).
Aki feltöltőkártyás, és anno bekapcsolta a Domino Most-ot az továbbra is tudja használni. Nekem a telefonomon még megvolt a progi, amivel bejelentkezve újraaktiváltam.
Online nem működik a dolog (de hogy miért nem??? ).Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
Apósomnak odaadtam az egyik 735-öm.
Kapott kb 1 hónapja SMS-t Magentáéktól, hogy nem fogják támogatni már azt a T-s appot, amivel az előfizetést/feltöltőkártyát lehet kezelni. Hogy mikortól nem azt persze nem tartalmazza a szövegEz mondjuk azért kellemetlen, mert feltöltős, és a Domino Most szolgáltatást csak így lehet bekapcsolni. Webes felületen PC-ről nem .
-
mAtech
aktív tag
válasz betegphiu #21044 üzenetére
Igen, a rátöltést úgy szokta intézni. Csak a feltöltősöknek van opciója a Domino Most szolgáltatás bekapcsolására 30 napra, amihez a telefonon lévő progi kell.
Legfeljebb ha már nem fog menni nála, akkor felveszem én a listámba az Androidos készüléken...Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
válasz -szabi- #21054 üzenetére
Anno nekem is valami hasonló időt vett igénybe. Nem gyors az tény
Én használom azóta is (kb 2 éve), nekem bevált, amire nekem kell. És szép a kijelző által adott kép. Engem az fogott meg.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
válasz wenkman #21063 üzenetére
Jól érzitek. W10 lassabb, mint W8 volt. Én utóbbival kezdtem mindkét telefonomon, aztán az egyiket teszt jelleggel átváltottam W10-re. Bár nem győztem kapkodni a fejem, hogy mi hol van az újon a 8-hoz képest.
Majd mivel számomra megfelelő volt a működés, így a másikat is W10-re állítottam át.Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
mAtech
aktív tag
Üdv!
Nem tudom volt-e már de viszi a 735-ös a Digi SIM-et. Net, meg minden OK rajta.
Függetlenítő kódot kértem anno a Telekomtól, úgy hogy nem én voltam az eredeti tulaj (használtan vettem).A.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok