Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
NYC2000
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vásároltam egy Lumia 520-at, és szerelem volt első látásra. Alapvetően nagyon tetszik, és tök jól használható. Viszont van pár dolog amit nem nagyon tudok hová tenni, és ebben szeretném a segítségetek kérni.
1. Fényképezek, majd szeretném átnevezni a fájlt, de nem megy. Letöltöttem 2 file manager appot is, de lényegében mindkettő használhatatlan volt.
2. Fényképet másoltam a telefonra, majd beállítottam hívó félhez profilképnek. Kultúráltan fel is ajánlotta, hogy mely részét szeretném kivágni a képnek. Felhív az illető, gyönyörű éles a kép. Pár óra múlva ismét felhív az illető, és egy tök pixeles kép jelenik meg, és úgy is marad. Ennek mi lehet az oka?
3. Valamint hová és mivel kell zenét és videót másolni a telefonra, hogy azt meg is tudjam hallgatni/nézni?
Lehet triviális kérdések/problémák, de eddig egy telefonomnál sem jelentettek ezek gondot. Az 520 előtt egy balul sült választással egy Xperia P-m volt, előtte pedig Nokia telefonjaim voltak Symbian rendszerrel, és ezeknél a fenti dolgok nem merültek fel problémaként.
Segítségetek előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest