Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwerty123
tag
válasz Petester #5139 üzenetére
Nekem akkor csinálta ezt, amikor a gyári zenelejátszót használtam. Valóban idegesítő volt. Aztán felraktam a powermp3-at és elmúlt (de talán még sw frissítés is volt, mielőtt powermp3-ra váltottam). Szóval frissítsd a sw-t, és talán az megoldja a problémát. Nekem már elmúlt.
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Most kaptam céges telefonként egy E52-öt. Régebben olvasgattam ezt a fórumot, ahol többen is azt írták, hogy a memóriakártyát ajánlatos a készülékkel megformázni. Viszont azt vettem észre a témák beállításánál, hogy 4-5 téma a kártyára van telepítve. Ezeket hogyan lehet megmenteni és a kártya formázása után újra használatba venni?
Előre is köszi.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Petester
senior tag
válasz old rocker #5162 üzenetére
Ó! E bódottá...
Kíváncsi vagyok mit produkál. Akkor munka után haza és csak utána megyek tovább. Legalább még egy érv a mai plusz békávézás mellet. Csak el ne kiabáljam...Szerk: szedjem le előtte a 17-est és utána a 16-ost vagy ha nem teszem, akkor vekengeni fog a downgrade miatt?
[ Szerkesztve ]
(ó\_!_/ó)
-
Petester
senior tag
válasz qwerty123 #5153 üzenetére
Nekem a gyári hibátlanul szól, csak ez szívat. Viszont valóban sokkal szebb hangzást lehet a powermp3-ból kicsikarni. Meg legalább a lejátszási listában sincsenek benne a csengőhangok, ill. a hangfelvételek... Csak ne akadna meg. De majd este. Remélem leszámolok az ugrálással.
Frissíteni nem tudok hova, a jelenleginél nincs frissebb.(ó\_!_/ó)
-
beci
őstag
válasz qwerty123 #5166 üzenetére
Behozza mind.
Én 1db témát raktam fel pluszban,azt a memkarira telepitettem,de annál mutatja is a memkari ikont,hogy oda van telepitve.A gyáriak nálam biztos a telómembe vannak,mert akkor formázás után nem "élnének".Ráadásul nem is a gyári,hozzá adott memória kártyát használom,vettem hozzá nagyobbat.[ Szerkesztve ]
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
old rocker
veterán
válasz Petester #5164 üzenetére
Attól tartok, valóban le kell törölnöd, a downgrade miatt...
viszont ez az 1.16-os jobban is szól, a Rammstein Ohne dich számával az elődje itt-ott torzított, ez meg tisztán játssza... ez ölöm,ez bódottá...
Mellesleg zenetörténeti ritkaságnak hadd jegyezzem meg: a Rammsteint általában mindenki - én is - -az Asche zu asche, Du hast stb. alapján zúzós bandának könyvelte el. Erre tegnapelőtt megtaláltam az Ohne dich (Nélküled) c.számukat, tátva maradt a szám...Ha érdekel,nézd meg előszőr: koncertváltozat: [link] majd magyar felirattal a szöveg miatt [link]A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Newyorker
addikt
a navi része ilyen f.s?
meg sem talál, ej ej
Bp-n elsőre, de most itt vidéken semmi, mi lenne ha navigálnia kéne★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
attisx
addikt
válasz old rocker #5168 üzenetére
Én speciel pont a líraibb dalaik miatt szeretem őket, persze a zúzósabb számaikat sem vetem meg. A személyes kedvencem a Mutter, de az Ohne dich is ott van közvetlenül a második helyen. És ha már szóba került, réges-régen (4-5 éve) én is lefordítottam néhány dalukat: [link]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
old rocker
veterán
Uff!!! ember, és erről még csak most szólsz????? Azta. Hát,gratulálok.
A Mutter elvontabb, progresszívebb, az Ohne dich populárisabb, de első hallgatásra nálam még fordítva vannak a dobogón...
és az oldat is te készíted? Én másban "utazom", a műsoromról nem én csinálomaweboldalt, csak magát a műsort,vagy 12 éve. [link]
(De volt egy 15 részes rocktörténeti sorozatom is... )[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
peugeotmate
őstag
Skacok, az miért van, hogy (pl.) az SMS-ben kaptam a MyNokiától egy üzenetet, és az abban lévő linket csak a T-mobile WAP szolgáltatással hajlandó megnyitni! De a Nimbuzz, meg a Google féle programok automatikusan Wifit használnak! És azt szeretném, hogy az üzenetben lévő link megnyitásához is wifit használjon, vagy legalább is ajánlja fel! A beállításoknál pedig le van tiltva a csomagkapcsolat, meg a nagysebességű internet is (nem vagyok rá előfizetve), de közben a wifi automatikus futtatásra van állítva. Tehát az én értelmezéseim szerint ha van elérhető wifi hálózat, akkor azt kéne használni. Szerintetek mit kéne átállítani akkor, hogy pl. az üzenetben kapott linkeket is wifivel nyissa meg? (Úgy mondjuk meg tudom nyitni őket, hogy lementem könyvelzőként, de azért mindent csaknem fogok lementeni!)
Lehet,hogy kicsit túl lámázom ezt, ha igen bocsánat!meg
-
Newyorker
addikt
melyik játékot ajánljátok rá?
vmi szép
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Newyorker
addikt
meg valami jó témát?
le kell nyűgözni az új tellel a népet, de vmni szép téma kéne rá, de nem lelek
-
old rocker
veterán
válasz peugeotmate #5173 üzenetére
Úgy állítsd be akapcsolatokban, hogy "mindig kérdezzen rá". De ennek ellenére szerintem csinálnak olyan firnyák linkeket,amelyik csak adatforgalommal hajlandó csatlakozni...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
akos3
addikt
válasz peugeotmate #5173 üzenetére
ha kitörlöd a T-mobile által felajánlott hozzáférési pontokat akkor alapból már csak wifin fog tudni felcsatlakozni! Ezt úgy kell megcsinálni h: beállítások/csatlakozás/célok. És itt értelem szerűen kitörlöd azt ami nem kell! Ha meg esetleg mégis kéne egyszer a wap vmiért, akkor kiveszed a sim karit és újboli behejezés után autómatikausan újra ott lesznek ezek a hozzáférési pontok.
ezenkívűl még a beállítások/csatlakozás/wlannál is be tod állítani!
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
szerintem kár kitörölni a többit.. Célok/opciók/alapértelmezett kapcsolat - mindig kérdezzen rá.
Más. Most megkérdeztem a Nokia Messagingot, már törlöm is le a telefonról. A100 MB-os előfizetésem mellé még 590,na neeeeeee
-
akos3
addikt
válasz old rocker #5179 üzenetére
ja bocs! Én nekem N85ön nincs ilyen..legalábbis eddig még nem találtam! De annyir anem hiányzik! E nélkül is megoldottam
-
old rocker
veterán
már le is töröltem. Az anyjuk 3.14csáját. Sajnálom,mert jó felület volt.
A ProfiMail 3 évre 22 Euró, vagy az korlátlan időtartamú licensz?
[ Szerkesztve ]
-
Hovi
aktív tag
válasz old rocker #5179 üzenetére
Ha jól tudom, a Nokia Messaging 30 napig ingyé van. Aztán ha előfizetsz rá, ismét adnak 30 napot ingyen. Amúgy a T-nél 990 lenne, de az 500 megás csomag miatt adták ezt az óriási kedvezményt. Nekem sem teljesen a szívem csücske, de sokkal kevesebb adatforgalmat generál mint a profimail. Alkalmanként 5-10 KB között, míg a ProfMail 60-100 Kb-ot forgalmazott. Persze az 500-as nettel ez már nem nagy baj, de amíg csak nekem is a 100-as volt...
Tegnap a töltő egy picit megijesztett. Dugom rá este (ez lett volna az első töltés) semmi. Dugom az usb-re, semmi. Azannya! Oda a remény, oda az öröm. Telefon kikapcs. Majd úgy rádug. Azóta tölt így is, úgy is. A frászt tudja hozni az emberre.
A hívásrögzítőkkel én is megbuktam. Ami az E51-esen nem sípolt, az itt mind sípol. Igaz, A TotalRecall csak "nálam" a túlsó félnél nem. De akkor is idegesítő.
Féltem a témáktól. Írtátok, hogy valamelyik instabillá teszi a telefont. Feltettem az indigo white témát, és (kop-kop) szépen működik.
-
Hovi
aktív tag
válasz Newyorker #5185 üzenetére
Én is ettől tartottam, de úgy tűnik nem okozott galibát. Nekem az E51-n is ez volt. Ott sem volt vele baj. Igaz, sosem volt 2-3 témánál több a telcsin. Ha ez számít. Kollégámnak alig van hely a telefonján (E51) mert dugig van témával. Aszem más nem is nagyon van rajta neki.
-
Newyorker
addikt
Vki nem tudná leírni, hogy alapban mi van a telepített alkalmazásokban?
mert ugye én használtan vettem és ez meg az rá van telepítve, de nem tudom, h mit szedhetek le
-
old rocker
veterán
Biztos hülye vagyok, de nem értem. Ha egy e-mail mérete x.kB, hogyan tud egy levelezőrendszer ennél nagyobb adatforgalmat generálni? Ez nekem kb úgy hangzik,minha azt mondanád, ha Bat-al töltömle az e-mailemet,akkor 20 kB, ha Outlookkal, akkor 123...
-
attisx
addikt
válasz Newyorker #5189 üzenetére
Ja igen, ezt már módosítani akartam. Kösz, hogy szóltál. Már pontosítottam is.
A lényeg, hogy a jelenlegi témáim nincsenek Eseries FP2-re optimalizálva, ezért a felhasználói felület bizonyos elemeit nem rajzolják át, ilyenek pl. a beépített naptár kinézete, vagy a Home screen bizonyos elemei (mivel itt másmilyen a kialakításuk, mint a sima S60-asokon), illetve néhány speciális ikon. De ettől függetlenül használhatók a témák, a figyelmeztetés inkább csak az esetleges "PRO" felhasználóknak szól.
[ Szerkesztve ]
-
Hovi
aktív tag
válasz old rocker #5191 üzenetére
Hát úgy, hogy a profi mail az egész imap könyvtárszerkezetet szinkronizálta, míg a nokia csak a bejövő fejléceket. Innen a különbség. Persze beállítással orvosolható. De pont ez volt a profi szépsége. Fáj is érte a szívem.
-
Newyorker
addikt
Melyik a hard reset:
1, Bekapcsoláskor: zöld + 3 + *
2, *#7370# majd a biztonsági kód (def.: 12345)★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
attisx
addikt
válasz Newyorker #5197 üzenetére
A jelenlegi felhozatalból az "S60v3 FP2" passzol a legjobban...
#5199: Mindkettő ugyanazt csinálja, teljesen lenullázza a telefont. Egyébként:
Kikapcsolt állapotban: Hard Reset zöld+3+csillag+bekpacs. Bekapcsolt állapotban Soft Reset *#7370#
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 10
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Apple asztali gépek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest