Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pajoz
őstag
válasz Balázs_a_laz #13462 üzenetére
Titkos kód helyett próbáld meg hívás közben nyomogatni az oldalsó hangerő gombot. Vagy szánj időt a javasolt tisztításra.
Kód erre nincs. -
old rocker
veterán
basszus,ilyenkor szoktam egy picit bepöcceni. Orrba-szájba téma a topikban: elhalku laz e51. De nem nézek utána, mert fárasztó; a scrolozástól ínhüvely gyulladásom lesz. Sebaj, írtam neked hivatkozást. Hivatkoznak hozzászólásra?Beütöm kódnak, mert értelmes vagyok és logikus. De takarítani nem akarom, szervizbe vinni nem akarom, de halkan szól, van titkos kód?
Van. H akárhányas Nokia sztereo, monó fejhallgató, füldugó, esetleg blútuszos fejhallgató. Nem kell szervizbe vinni, nem kall takarítani, csak két(3) helyen bedugni: telefon aljzat és a füled. S már hallod is.[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Joe bácsi
őstag
Megsúgom neked, h. a Nokia szervizben és a Tré mobil szervizében is kompresszorral takarítják ki. Tapasztalat és protekció!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest