Új hozzászólás Aktív témák
-
enddav
aktív tag
válasz Hugo85 #11874 üzenetére
Az 1-2GB-osokkal nincs is probléma, nekem is az előbbi van, de a 4GB-os már problémás, voltak vele gondok...
Úgy nullázzák a telót, hogy gondolom szoftverfrissítést csinálnak rajta, vagy hard resetet és akkor ugye full tisztára sikálják a telót. A PC Suite-ban van biztonsági mentés, ha azzal lemented a cuccokat a telóról, akkor azért már sok időt megspórolsz a reset után. A progik sajnos valószínűleg elfognak tűnni, de ha azokból nincs olyan sok, akkor azért bevállalható egy garis javítás szvsz, mivel majd később, ha elakarod adni, sokat számít azért, hogy elvan repedve a széle.... De ez csak SZVSZ, te döntessz.[ Szerkesztve ]
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
micro
addikt
Az ismerős igazából egy ismerős ismerőse, és az ismerős vitte be a készüléket. Én nem is találkoztam a sráccal.
A nullázáson azt értem, hogy garanciális javításnál először frissítenek szoftvert, amivel minden személyes adat törlődik a telefonról.
PC Suite-tal lehet elötte backup-ot készíteni, de a telepíatett programokat újra kell majd tenni.Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
Kbali
nagyúr
A bekapcs vagy hangerő gombod nem szakadt még? Nekem a bekapcs gomb az volt, gariban cserélték az Új Udvarban lévő Nokia szervizben. Valóban csináltak azonnal szoft. frissítést is, de erre és a back up szükségességére előtte felhívták a figyelmemet. Összesen 1 óra volt a javítás -> a gombcserét azért említettem, mert ezzel az egész hátlapot cserélik, amiben - ha jól látom - az infra is benne van.
-
Xantomas
őstag
Cserélik gariban. Tervezési hibája a cuccnak, de csak akkor reped el, ha szét volt szedve a telefon, és erősebben húzták meg a csavarokat.
Nekem konkrétan vidéken Nokia szervízben törték el, pucolás alkalmáva, ill tették össze rosszul, hogy kijárt a billentyűzetem. Gari papír nem volt nálam, de bevették fusiban pucolni, ők se gondolták, hogy baj lesz belőle. Pesten T szervízben szétszedték, összetették újra, előlapot cseréltek, és ráírták a gar papírra, hogy előző szervizelés alkalmával a ház elrepedt, de nem volt raktáron alkatrész, hogy ki tudják cserélni, kéretik nokiát, hogy cseréljék ők. Nokiához így vittem el, de nem cserélik ők se, mert nincs nekik T-mobileos hátlap, csak gyári, azt meg nem tehetik rá.
Most áll a dolog, bár engem nem zavar."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest