Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan progit keresek 5800 XM-re amivel a profilokat lehet időzíteni.
Tehát nem csak olyan ami már alapból van hanem beállítom hogy reggel 8tól délután3ig néma legyen majd du 3tól este 11ignormál majd 11től reggel 8ig otthon és aztán megint magától néma és stbstb ...Tud valaki hasonlót ?
-
scream
veterán
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan problémám volna, hogy most telepítgettem dolgokat a telomra (smartphoneware best profiles) és a menüben jobb felül van egy szám ami ha "dolgozik" a telefon változik és eltakarja az órát ... nem tudom,hogy hogyan tudnám eltüntetni ... de elég zavaró ...
valakinek valami ötlet ?
-
scream
veterán
valakit már hivtak ? mert én nagyon meglepődtem hogy hogy kell felvenni hasonló mint az iphone
-
scream
veterán
nekem is most ébresztett(végre pontosan) és elsőre nem tudtam hogy kell leállitani...huzogattam az ujjam a stop-on de semmi, majd sikerült nagynehezen.akkor kell végighuzni az ujjadat amikor az animácio ott tart a stop gombnál...érdekes
más, a webbrowsert még mindig nem sikerült kijavitaniuk,nekem ugyan igy kilépeget
-
scream
veterán
Hali!
Van esetleg olyan zenelejátszo S60 v5 re ami wav-ot vagy FLAC et is le tud játszani ?
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna ,hogy hol kell a 3G-s beállításokat állítani ?
-
scream
veterán
Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom volna,hogy a v40-nél ha az uj home screen van kinn nem látszik a naptár ... pedig kéne ...
hogy lehetne megoldani hogy mutassa ?
-
scream
veterán
Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom volna, hogy OVI Maps-ra nem tudom letölteni a Hungary map-ot valamiért ... Map Loader mindig vmi-t kiir, OVI Suite meg az "Előkészítés"-nél megáll ...
Hogy tudnám rárakni valahogy ?
-
scream
veterán
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem volna, hogy amit beállítok ébresztőhangnak és elkezd a megadott időben ébreszteni ,hogy tudnám azt megoldani hogy csak egy adott hangerősségen ébresszen ? Mert most erősödő, viszont nem akarom hogy felerősödjön ...
Valami ötlet ?
-
scream
veterán
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám volna, hogy néha amikor zenét hallgatok egyszercsak fogja magát a telefon és kikapcsol ... Nem olyan rég csinálja és nem is mindig. A kikapcsolo gomb nem tud megnyomodni, mert mindig bill.zár van rajta,szóval nem értem ...
Valakinek valami ötlete, hogy mi okozhatja ?
-
scream
veterán
válasz tariattila #16141 üzenetére
csak zenelejátszás alatt produkálja ... ezért nem értem.mert ha nem megy a zene akkor is ugyanúgy a zsebemben van,akárcsak akkor,ha megy ... ezért nem értem.
-
scream
veterán
Sziasztok!
Amikor Tárolóhely módban formázni szeretném a memóriá kártyát,akkor FAT-ra vagy NTFS-re formázzam ?
-
scream
veterán
Sziasztok!
Afelől érdeklődnék,hogy hogyan tudnék eltüntetni mindent a telefonomról ? Tehát a gyári állapot visszaállítása,se naptár,se nevek,se programok,csak a gyári dolgok ?
A "Gyári beállítások visszaállítása" nem jó, valami erősebb kéne ... mi ?
-
scream
veterán
Hali!
Keresnek zenefelismerot 5800ra, Shazam ugyan meg van,de azt irja mindig,hogy epp Offline ...
Tovabba keresek fokepernyotemakat , Tsunamin kivul, mik vannak meg ?
-
scream
veterán
válasz Hatvan9 #20413 üzenetére
Hat Te aztan tenyleg mindent tudsz, koszonet erte
Esetleg nem tudja valaki hogy ShazamID offline problemajara mi lehet a megoldas ?
Keresnek idoaras widgetet ami Bp-i idojarast is tud, es ha epp nincs netkapcsolat meg is tudja azt jegyezni, esetleg elony ha offline meg lehet nezni a korabban letoltott (elozo netkapcsolatnal) elorejelzest 1-2 nappal elore
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Hali!
Keresnek olyan zenelejatszot ami elboldogul .wav -al es .flac-el is
-
scream
veterán
Hali!
Lenne par kerdesem :
Jelenleg a telomon az 5800 ProEdition van , ettol ujabb,jobb,gyorsabb,szebb ,stb szoftver van, erdemes cserelni, vagy hagyjam ezt fenn ?
Neha szokott fagyni, eltunnni az ora , ez mitol lehet ?
-
scream
veterán
Hali!
Keresnek 5800ra C6os szoftverre idojaras gadgetet,amit hasonloan kilehet rakni a keszenleti kepre a contetnek koze.
Tud valaki ilyet ?Szerk.
Valami ilyet :
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest