Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
nem mentem edzésre szégyellem magam
-
talmida
Közösségépítő
válasz Bling95 #23709 üzenetére
De legalább kipihenhetted magad. Holnap meg újúlt erővel úszhatsz.
ABE és a többiek (akiket érint) gratulálok a rangosodásotokhoz!
Nekem is max az őstagság-ig tetszik, de félisten, meg ilyesmi soha nem szeretnék lenni. Majd kieszelek addig valamit..(mondjuk még távolról sem fenyeget ez a veszély ), de, ha aktuális lesz, noname barátomtól kérek majd tanácsot.[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
talmida
Közösségépítő
-
Geri Bátyó
addikt
Így nem hívhatod magad, mer az az én álnevem egy másikkal együtt! Már meg is írtam a legutóbbi cikkemben:
"Prométheusz vagyok, kinek sas tépi a máját
És Sziszüphosz is vagyok, kinek útját állják!"[ Szerkesztve ]
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
geprombolo
őstag
válasz Geri Bátyó #23720 üzenetére
Légy szíves nem írni ilyen gusztustalanságokat! Pfúúúj! Sas a májadat... rettenetes! Rosszul vagyok!
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Geri Bátyó
addikt
válasz geprombolo #23721 üzenetére
Csak átvettem ezt-azt a görög mitológiából! Nem én találtam ki, de találó!
Különben is, mit kötözködsz!? Olvastad a verset és tudod, hogy miről van szó!
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
geprombolo
őstag
válasz Geri Bátyó #23722 üzenetére
Azért kötözködöm, mert csak.
Tényleg tudom, miről van szó, de nem bírtam ki, hogy ne vizualizáljam magamnak, ahogy a sasok tépkedik a beledet, miközben te a verset írod. Én már csak ilyen vagyok, el tudok vonatkoztatni a szövegkörnyezettől, ha olyan a helyzet. A blogodban ezt nem tehetem meg (mert valahol komolynak is kell lenni), de itt igen és élvezem.cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Geri Bátyó
addikt
válasz geprombolo #23723 üzenetére
Valójában én is rakhattam volna egy nagyobb vigyort a végére, mert nem vettem komolyan.
Különben is, ha a sas kitépi a felét, legalább lesz hely a másik felének!"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
geprombolo
őstag
válasz Geri Bátyó #23724 üzenetére
Igyunk hát, ha meghalunk is,
Igyunk hát, az angyalát!cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Bling95
őstag
válasz geprombolo #23728 üzenetére
nem dél hanem fél 2 volt
-
talmida
Közösségépítő
válasz geprombolo #23728 üzenetére
Már öste van? mindig elfelejtem. Akkor jó östét!
bling, most du 2:56 van és[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
Bling95
őstag
na lépek mert reggel dokinál kezdek
byebye
-
Geri Bátyó
addikt
válasz geprombolo #23725 üzenetére
Valójában nem iszom sokat, pedig időnként jó lenne eszméletlenre piálni magam. Akkor talán tudnék aludni.
-
talmida
Közösségépítő
válasz geprombolo #23732 üzenetére
Jó melót kívánok!
bling, oké , javul az angolod.
SzalaiG Még azért nem teljes az öröm, mert nincs vége a télnek. Jövő héten két nap is fagyni fog éjjel.
Geri bátyó, na, na, az ivással ....
IN GOD WE TRUST!
-
maláj
addikt
nem akar menni helyettem valaki dolgozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest