Hirdetés
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
vétó
aktív tag
válasz Strike111 #6457 üzenetére
Szia,
nem tudom, a kérdés kinek szólt, de válaszolok; a garanciáról itt írta valaki korábban, hogy a hazai MM is elfogadja a kinti MM számlát. Garancialevelet külön ott sem adtak (nekem, vagy legalábbis hozzám nem jutott el). Egyébként eddig semmi különbséget nem látok az Expansys-tól vásárolt GB-s Moto G-vel szemben.
Viszont ahogy azt már korábban írtam, a MM adott hozzá töltőfejet.Ha bárkinek olyan kérdése van, hogy össze kellene konkrét dologban hasonlítani a GB-s és a DE-s Moto G-t, abban szívesen segítek, mivel így akkor most mindkettő rendelkezésre áll.
(már csak a Grip Shell-ek kellenének az Expansystól - előrendeltem -, mert így elég nehéz megkülönböztetni a két készüléket a képernyő bekapcsolása nélkül, úgyhogy én is, meg a nőm is szoros megfigyelés és őrizet alatt tartjuk a sajátunkat )
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest