Hirdetés

2018. május 28., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10) yerico


yerico
(senior tag)

Nem tudom, hogy mennyiért adják az órákat, de 30 órát minimum levezettetnek egy újonccal, pláne, ha nagy az arca. Aztán persze megbukik, és lehet újra pengetni.
Az óradíjhoz kis matek. Az oktató penget az iskolának (óránként ezres körül), üzemanyag hasonló összeg, plusz a szerencsétlen hülye oktató még maga után is fizet adót - legtöbbje vállalkozó, ez is párszáz, legyen 300 -, plusz kocsikopás - tanulók iszonyatosan amortizálnak -, kilométerenként 20-30 forint simán megy rá.
Akkor ott tartunk, hogy elment óránként 2500-3000 pénz, és ami felette marad, az az oktatóé. Ő meg keresni szeretne, nettó 1500 óránként nem pofátlan összeg. Na, hol is tartunk?
Lehet, hogy csiguciék akciós árakat hirdetnek. De az is biztos, hogy nem fogsz ott 30 óra után vizsgázni menni, vagy ha igen, akkor még visszamész.

Ehhez kis adalék: Az országban nem képeznek autóvezető oktatókat. Kevesen vannak, és folyamatosan csökken a létszám - nyugdíjba megy, megunja, stb. Emiatt egyre inkább túlterheltek az oktatók, és természetesen egyre több pénzt kérhetnek.

Kívánságműsor a rádióban: -Kérnék egy számot a BKV-soknak. Rhiannától kérném a Shut up and drive-ot!

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.