Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki
senior tag
válasz tzsolesz #22203 üzenetére
akkor jól sejtettem hogy 1.12-es sima map ez csak furcsa hogy tényleg az 1.7.10-es modhoz írják hogy ezen a mapon játssz... ezért érdemes kerülni az ilyen oldalakat, modokat csak innen érdemes, ez a hivatalos oldal, itt rendesen managelve vannak
-
csoki
senior tag
válasz Serricon #22208 üzenetére
úgy érti szerintem hogy nem tud belépni routerbe port forwardot csinálni (Amur fia ha minden igaz ), ezért próbálják virtuális helyi hálón összehozni.
(fura ez az új avatar )Máté: de egyáltalán látja a másik a szervert? tudjátok egymás virtuális ip-jét pingelni? megfelelő portra próbáltok csatlakozni? (amit kiír amikor megnyitod lan-ra) tűzfal az jó is ha ki van kapcsolva "szerveren"
(#22209) vaakuum
alapból nem tud ilyet, mod lehet tud de nem tudnám megmondani melyik
ilyet találtam gyorsban[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
válasz apatyas #22253 üzenetére
jelentkeznék
1. fázis: kész a váz
2. fázis: felkerültek a levelek
3. fázis: díszek is fent nappal és éjszaka(megjegyzés: laza 3.5 óra volt kreatívban )
[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
válasz guppi2 #22293 üzenetére
endersárkányok mindig az adott dimenzió 0,0 pontjára mennek
(#22286) apatyas az enyém is modos, chisel&bitses az egész (törzs,ágak + az összes levél, szerinted miért tartott annyi ideig az építése? ), a világítás se vanilla
a laseres fényfüzér tetszik gondolkoztam én is fényfüzéren, azt is chisel&bitsel, de hajnal 1 után már nem volt kedvem
[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
válasz #56573440 #22309 üzenetére
20k rf/oldal elvileg nyilván ez se végtelen mint régen a tesseract, de jobb mint az enderio-s dim. receiver (ami itt nincs is), és rakhatsz pár ilyet le
de mivel te úgyis hozzáadtál már modokat, rakd hozzá a flux networks-öt, ott tudsz bármennyi rf-t átvinni pontok közt
[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
nem hiszem hogy segít de felesleges korlátozni
(#22358) blackrulz azt hittem láttad/tudod, nem gyenge cucc jah
(#22359) corvette advanced generators? jó kis mod, neve ellenére nem bonyolult, szépen skálázható, bármilyen formájú multiblokk építhető belőle, tud éghető anyagokat égetni ill folyadékokat is, eu ill rf-t is tud generálni attól függ milyen generáló blokkot raksz bele
eu2 ettől függetlenül hasznos dolgokat ad, de ezt tudod te is
[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
fyi 1.10-re kijött thaumcraft 6.0 sokak örömére/bánatára, bár még béta verzió ahogy a (nagyobb) bugok javítva lesznek, 1.12-re is portolja
ahhoz képest hogy úgy volt még pár hónapja nincs ideje a mod írónak családi dolgok miatt, ez nagyon jó hír -
csoki
senior tag
ph szerón esetleg egy új modpackhoz mit szóltok? Tali?
mostanival még Sanyesz se játszik már, aki kérteén egy modern skyblock 3-ra gondoltam, skyblock map már régen volt úgyis, de itt nem a szokásos ex nihilo-s sifteléssel lehet nyersanyagot szedni,hanem sky resources moddal; questelős, ráadásul lehet választani hogy milyen szinten játszol ( szerintem playerenként, mivel questbookban választod ki: egyből elérhető minden, vagy egymásra épüljenek a modok, mint aoe-ban, vagy mint ftb infinity evolved-ban)
a sziget generálásokhoz nem tudom kellene-e majd Tali, vagy elég egy mod, de lehet az se mert beépített parancs van amit ki kell adni playernek
dw20 is játszik vele, rá lehet kukkantaniannyi h skyblock ellenére elég sok ram kell neki 6-8 GB, mert nagyon sok mod van benne, ~250, és ssd-ről is kb 9 perc mire betölt
[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
válasz #56573440 #22516 üzenetére
az csak a kezdő sziget kiválasztása miatt van, utána viszont questbookban választhatsz melyik szinten akarod tolni, nézd meg dw20 videót amit linkeltem 16:25-től
(#22517) corvette
ez nem hangzik valami jól:
As of now, support for it will be dropped and the 1.5 version is the last official update to be released by me.
The pack was never designed to be played on servers and a few issues have arisen due to that.igaz írják ezt is utána, de az ki tudja mikor lesz kész/stabil
With that in mind, work has begun on "The Simple Life 3" with server optimisation and up to date mods being the key goals.Known Bugs
- Quest Updates Required
- Lag and performance issues being investigated[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
tegnap jött ki a sevtech: ages nevű modpack
nagyon durván szabályozva van miket látsz/kraftolhatsz, questeket (nem questbook hanem advancements-be van intergrálva) kell csinálni hogy unlockold a további dolgokat pl: mivel a kőkorszakban kezdesz, nem látsz semmilyen érceket se a földben, nincs minimap, waila (ami mutatja mire nézel épp), de ezeket mind megkapod ahogy fejlődsz (jeiben kevesebb mint 1 oldalnyi tárgyat látsz )
eleje hasonlít terrafirmacrafthoz (black kedvence annyira azért nem durva), de az egész pack úgy lett létrehozva hogy streamereknek is több hónapnyi legyen mire eljutnak a végéig, az űrbe (tehát nem ilyen 1-2 hetes pakk, hanem napi 8 órában is több hónapnyi tartalom van benne)másik: tegnap kijött új verzió ms3-ra, de még beta, szóval várjunk egy release-re aztán lehetne majd egyet frissíteni szerveren
-
csoki
senior tag
na most már kijött egy release verzió is, érdemes lenne megpróbálni lefrissíteni a szervert ha Tali is ráér
ilyet írnak 3.2-es verziónál amit nekünk is meg kell csinálni ha 3.2.0.1-re frissítenénk:
-If you had Basic Farming And Automation unlocked (this includes being in kitchensink mode), do /gamestage add <username> ba
-If you are in kitchensink mode do /gamestage add <username> bf
-To get the new loot chest rewards, do /bqs_loot default loadjó sok mindent balance-oltak, új modok/questek
-
csoki
senior tag
most jól látom le lett frissítve 3.3-ra a ph mod szerver és jelenleg nem eléhető? (legalábbis dynmap)
vagy most lesz 3.3.1.1-re frissítve? -
csoki
senior tag
válasz Serricon #22595 üzenetére
köszönjük a nép nevében
(#22596) Dorothy: tegnap fent voltam én is hajnalban, valamint Ap szokott még, amúgy a külföldiek nyomulnak rajta
(#22597) blackrulz sky resources, nem rossz az, más mint eddig legalább. ftb piramisos resourcegen nekem kicsit túl egyszerűnek tűnik, főleg hogy végtelen az elejétől szinte a coal...
sevtech tetszik nekem még, azzal el lehetne lenni majd pár hónapot tuti
-
csoki
senior tag
jaja, úgy kell villagerrel tradelni egy atlast, és annak a hotbarodon kell lennie ha látni szeretnéd
(#22600) Dorothy: nem hiszem h 2 moddolt szeró elférne Talinál (elég memóriaigényes mostani ill. sevtech is), ez a mostani meg nem olyan régi ill. játsszunk még rajta azért
nem tudom mi számít épeszűnek, de itt ugye elején sima crafting table sincs, alig tudsz bármit csinálni, csak ahogy csinálod az advancementeket nézz bele dire sorozatába, vagy ha olyat akarsz nézni aki tudja is mit csinál akkor pl systemcollapse videóiba.[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
válasz #47205632 #22620 üzenetére
az én javaslatom még mindig Sevtech: Ages, attól függetlenül Ap-nak nem lesz benne minechem, és nem is rövid modpack (ezt lehetetlen lenne még Blacknek is kitolni 2 hét alatt), de annyira egyedi, hogy szerintem mindenféleképp próbáljuk ki
(#22637) MasterDeeJay neked is ajánlom, az elején kőkorszakban kezdesz, még craftolni se tudsz sima crafting table-lel, térkép sincs, aztán ahogy haladsz a korral (amihez advancementeket kell csinálni) úgy tudsz egyre több mindent csinálni/unlockolni tárgyakat (addig még jei-ben sem látod)
-
csoki
senior tag
válasz apatyas #22646 üzenetére
az a baj h age2-re már elég sok infrastruktúrát kiépített szerintem ami több órányi munkával járna újraépíteni még op-val is, térképen való felfedezésekről nem is beszélve (itt elég fontos tudd merre van 1-2 biome, nyersanyaglelőhely, persze lehet találni újat mindenből), de ha bevállalja, felőlem rendben
Tali: worldgen nem default kellene viszont hanem "quark_realistic"
[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
válasz Serricon #22648 üzenetére
gyors vagy Tali
(#22650) Sanyaaa26: nem quest book van, hanem minecraft achievementeket kell csinálni (advancementek most már), de abban le van írva minden szépen, és igen, ahhoz hogy unlockold következő age-t és így több modot, van egy fő szál, amit követni kell (külön színnel ill. körvonallal jelölik)
(#22662) Dorothy ahogy előbb írtam, advancementek alapján haladni a korral
f8-al tudod állítani a foliage modot, ill. 6 gb ram kell neki sztem min ahogy minden 1.12-es packnak főleg hogy ebben a packban is mennyi mod van (még ha az elején nem is érhető el)[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
-
csoki
senior tag
találtam egy nagyon jó kis tippek és trükkök oldalt Sevtech-hez
még teljesítmény javító tippeket is ír az elején
-
csoki
senior tag
válasz Sanyaaa26 #22672 üzenetére
így meg vagy becsalsz szinte minden itemet, és lesz egy sima 1.12-es modpackod amiben nem dolgozol meg a dolgokért/nincs élmény vagy tényleg végig kell menned ugyanúgy azokon a dolgokon amiken végigvezet szépen az advancement, mert vannak itt azért egyedi mechanikák
nekem mindegy csak tényleg a packnak direkt ez lenne a lényege, hogy haladj szépen a korral, és úgy nyílnak meg egyre több automatizálási lehetőség/mod, és ezt mondom úgy, hogy nekem se valószínű lesz annyi időm/kedvem hogy az űrkorszakig eljussakamúgy amit előbb linkeltem oldalt aszerint elég 4 gb ram is neki, ha 3 mod-ot (ami mind csak kinézetre hat ki) letilt az ember akkor meg sok fps-t lehet nyerni
[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
de tudsz, csak unlockolni kell a packot hozzá: jobb felső sarok fele van az instance-n belül 3 pont, ott profile option, és a locked elől pipa kiszed
ha fájl szinten törölösz/nevezel át akkor sztem újra letölti a modokat mert nem érzékeli hogy a packban van
szerk: most kipróbálva, úgy tűnik úgyis jó + ha minden igaz még játékban is tudod tiltani, azt nem próbáltam soseamúgy elérhető a pack atlauncher alól is
[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
válasz haverkulum #22652 üzenetére
és kijött a 3.0.7 verzió, tényleg egy tonna tweakkel/bugjavítással
nem gyenge a changelog -
csoki
senior tag
válasz MasterDeeJay #22683 üzenetére
(#22671)-ben linkelt oldalan vannak még tippek Performance tips alatt
optifine-s anomáliákra is ott a megoldás(#22685) Víz Elek: proci kevés lesz tuti, ram is necces, ssd is segít ahogy black írja
[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
válasz #47205632 #22701 üzenetére
1.12-es dw20 packban is van annyi mod (btw nemsokára frissítik thaumcraft, enderio-val és egyebekkel), hogy ugyanúgy kell neki min 6 GB ram
"hiába unlockolható akkor is végig kell menni rajta"
pont ezért jó ez a pack nyilván aki tizedjére akarja ugyanazt a gépparkot összedobni első héten annak nemBeyond-nál az expertre vártunk de tudtommal nem csinálták meg végül vagy legalábbis nem adták ki
-
csoki
senior tag
válasz MasterDeeJay #22703 üzenetére
10 éves notin csoda h fut egyáltalán
majd tudsz veinmine-olni (oreexcavate itt) ha elértél egy bizonyos fejlettségi szintet
vagy ugye tinkers-nek pl a lumberaxe, de ahhoz is nyilván min age 2 kell szerintem[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
válasz MasterDeeJay #22705 üzenetére
alap mc-t vinné szerintem most is laptopod, csak a moddolt szekció szállt el valamiért ram ügyben (meg prociban java miatt).
ha nem java-s lenne, akkor sokkal kissebb gépigénye lenne, ahogy írod, de hát notch ebben írta annak idején, nem gondolta ő se hogy ekkorára nő ez a játék[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
úgy tűnik, akad egy kis probléma: szerveren nem találkoztam/nem látok dynmapon se "shoggoth lair"-t, elvileg folyókban és mocsarakban generálódik, ami pedig kell hogy tovább lehessen haladni, este még futok egy nagy felfedező körutat keletre is, hátha
nem akarok beaddolni magamnak dolgokat[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
-
csoki
senior tag
válasz janos1988 #22721 üzenetére
1. várjunk még vele amíg kiforrja magát
2. sevtech még 10 napja megy csak és nekem nagyon bejön Anti is most kezdte
3. ez is ugyanolyan ram igényes sztem mint bármelyik másik 1.12-es pakk, és ráadásul ahogy olvasom itt is egymásra épülős modos-questes nehezített pakk (bár azt írják nem kötelezők a questek, de nagyon ajánlottak hogy tudd mi-merre), ami nekem nem gond, de az utóbbi 2 is ilyen volt fent (MS3,ill Sevtech)Black: te nem jössz?
Tali: hétvégén lehetne kérni frissítést sevtechre? (fyi hosszú hétvégén én nem leszek gépközelben)
[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
köszi Tali a frissítést
még jó hogy tegnap megnéztem gametrackeren milyen verzió van fent mielőtt elindítottam klienst, mert fórumban/pü-ben/dynmapon nem láttam semmi erre utalót (mondjuk most jut eszembe hogy simán taliga.hu-n is látható, de az ugye nem működött jó ideig)
Tegnap még Amur is fent volt szerveren, kár hogy a többieknek nem tetszik a pack vagy csak nincs idejük/kedvük(/esetleg gépük) játszani vele
mindekinek: ezután a pack után (min 1 hónapot várjunk még, de lehet 2-t) felőlem jöhet az Ftb Continuum, úgy készüljön mindenki aki azzal a packkal akar esetleg multival játszani.
Vagy valami lightosabb pack, nekem mind1, majd eldöntjük ha ott lesz az idő[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Jogász topic
- iPhone topik
- Motoros topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest