Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laller79
csendes tag
-
laller79
csendes tag
Sziasztok!
Help!!! Sikeresen frissítettem éjszaka az advisor update app-al, először 107 utána 164-re. Volt hard reset is, újra belaktam, és minden frankó volt egész reggelig. Reggel feltelepítettem a vibert és hasonlókat, és utána jöttek az ismerősök hívásai, hogy kerestem őket viberen (tudtomon kívül). Most délben megint hívtak! Volt már valakinek ilyen? Vagy búcsúzzak el a vibertől? (most frissítettem először 10-re, nem insidereztem)
Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat! (640 LTE vodafone, ha ez számít)[ Szerkesztve ]
-
laller79
csendes tag
A zárolási képernyőn mindenkinek ott van a vissza, windows, és keresés gombok mielőtt feloldaná a képernyőt? Tegnap frissítettem 10-re, de most fura mikor fel akarom oldani, lehet csak én képzelem be, hogy ez máshogy volt.
-
laller79
csendes tag
Sziasztok! Kezdőképernyőn a keresőgombot milyen trükkel állíthatom át hogy ne a binget nyissa meg hanem a google keressen (w10)? Sógorom 930-asán, mióta befrissítette, a főképernyőn a keresésre a google tölt be.
-
laller79
csendes tag
Sziasztok! 10-es rendszert használók véleményére támaszkodnék! Olvasgatom a fórumot, tavaly november eleje óta van 640 LTE telóm. Idén márciusban feldobtam egy hétre a 10-et, azt hiszem fast ringen, de akkor egy hétig bírtam. Most érdemes-e már felrakni slow ringen? Stabil legyen ne fagyjon, főleg ne induljon nekem újra! Van-e olyan gyors mint a 8.1? Nem játszok rajta, nem vagyok fénykép mániás.
Előre is köszönöm a visszajelzéseket! -
laller79
csendes tag
A messenger 10-esen másnak is olyan sok idő alatt nyílik meg (7-8 de néha 10-12 mp)? Illetve a viber is lassan indul, de főleg azon belül a nevjegyzék...
-
laller79
csendes tag
Lumia 640 LTE, Win10 legújabb hivatalos verzió van fenn, eddig a videót nem használtam. Ma szeretem volna, de szétesik a kép megakad, elcsúszik, illetve már egy pár napja nem jelez a telefon és nem látom a főképernyőn ha jön mondjuk messenger üzenet. Valamelyik orvosolható? Mflex féle módszerrel raktam fel a 10-et, úgy kb 1,5 hónapja, eddig nem volt gondja.
[ Szerkesztve ]
-
laller79
csendes tag
Bocs, nem jól fogalmaztam. A gyári kamera alkalmazásnál csinálja amikor videot akarok felvenni. És lejátszásnál is rossz. A messenger meg eddig tök jól működött, már próbáltam eltávolítani, majd vissza, de ugyanúgy nem jelez. Eddig ez tökéletesen működött, meg a kamera is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Novemberi hardverkavalkád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest