Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 2. Vesztes
senior tag
Üdv mindenkinek!
1 hete szereztem be munkatelefonnak - Lumia 800-at váltotta -, és megdöbbenve tapasztaltam a képernyő érzéketlenségét. De ez csak eleinte volt így, mostanra mintha belejött volna, nem érzem rossznak. Érdekes.
Vuff.
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
A 2. Vesztes
senior tag
Csatlakozom.
Nekem sincs különösebb panaszom az érzékenységére, bár igaz, hogy én csak munkaeszköznek használom, sosem jáccom rajta 2 ujjal. Persze a SONYhoz képest akadós, de egyáltalán nem zavaró. Még az utcára sem viszem ki nagyon, inkább irodai készülék.
Szerintem ennyi pénzért pazar vétel volt! (Erre a célra.)
Vuff!
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz Inclitus_pv #1234 üzenetére
A 640 is jó vétel, bár akinek szűkös a pénztárcája, annak a plusz 12-15.000,-Ft lehet sok. Gondolod, hogy az majd nem fog igy akadozni??
Vuff?
-
A 2. Vesztes
senior tag
Hol kell beállítani a kopi-kopit? Nálam ábszolút nem működik. Mondjuk nekem 1 simes van, de talán ez nem számít.
Vuff?
-
A 2. Vesztes
senior tag
Hát most, hogy beállítottam a koppantásos felébresztést, tapasztalatból írhatom, hogy ez botrányos!!! Inkább ne lenne! Ha akarja csinálja, ha nem akarja nein. Nem értem igazán, hogy min múlik.
Vuff.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Hát ez azért röhej, nem? Mi az, hogy ugyanolyan készülékeken fifti-fifti??? Ennyire bénák?
No mindegy is, amúgy ez a kopogtatás nem zavar, hiszen nem lényeges a használathoz, csak a Z3 mellett kicsit meglepődtem. Persze az 5-6-szor annyiba is került.....Amúgy egyéb problémát meg én nem tapasztalok, amit az előttem szólók írtak.
Vuff!
[ Szerkesztve ]
-
A 2. Vesztes
senior tag
Örömhírem van eszközhasználó társak! A mai napon jól működik a kipkop! Volt, hogy egymás után 3-szor is sikerült!! Most láccik rajta, hogy törekszik megfelelni az elvárásoknak, meg is dicsértem.
Vuff!
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz ferke72 #1335 üzenetére
Nézd. A kipikopin kívül nálam szuper a telefon, én meg vagyok vele elégedve, még a gondolata sem merül fel bennem a cserének! Persze ha én is ezt a fórumot olvasnám csak, eszembe sem jutna venni ilyen gépet. Ám én mit sem sejtve vettem meg, még azt sem tudtam, hogy van rajta duplakopp. Most elmondhatom, hogy meg vagyok vele elégedve. Persze az is biztos fontos, hogy mire szeretnéd használni.
Vuff!
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz LaZaRpEtEr #1395 üzenetére
Wooooow! Végre valami pozitív!! De az eddigi hozzászólásokat nézve lehet, hogy a te telefonodnak valami baja van!
Vuff!
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz LaZaRpEtEr #1397 üzenetére
No, akkor mostantól ez a hozzászólás lesz az irányadó!! Állapítsuk meg, hogy nincs is baj a készülékkel, csak a mi elvárásaink a magasak!
Vuff!
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz Zolly444 #1401 üzenetére
Igazad van, bár ezen a fórum nagyon eltolódott a panaszkönyv irányába. Jót már nem is lehetett olvasni, már én is hajlamos voltam elhinni, hogy rossz a telefonom. Pedig én meg vagyok vele elégedve, igaz én csak alapdolgokra használom.
Vuff!
-
A 2. Vesztes
senior tag
Amióta frissítettem teljesen jól működik a kipikopi! Tökjó!
Vuff!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest