Hirdetés
Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
Ehhh, nem véletlenül nem linkeltem itt be a scriptet a fórumlinkeket módosító user JS-tel ellentétben ... Ott nem nyúltam az oldal szerkezetéhez, míg itt a fél főoldal módosításra került (amúgy a Google Readerben szeretnék átszabni néhány dolgot, a dinamikus tartalom miatt oda kell a user JS rutin rendesen, amit most a PH-n szerzek meg).
Megkérnék mindenkit, hogy ne próbálja meg privátban elkérni a kódot tőlem, tisztelje meg ennyivel a házigazdák munkáját. Ha ők dolgoztak sokat a designváltással, akkor dolgozzon meg az is a saját változatért, aki azt teljesen át szeretné szabni. Ha valaki megpróbálja saját maga megoldani, de nem akar összejönni tökéletesre - mint eXodusnak - akkor szabadidőmtől függően szívesen segítek neki.
Elakadás alatt természetesen nem azt értem, amikor valaki egyetlen sornyi kód elkészítése nélkül felteszi a kérdést: mi az a user JS?
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
félisten
pl. teljesen más (akár variálható) design, hangsúlyosabb tagolás.
Az alap téma picit a gamepod-ra fog hasonlítani, csak sötétebb lesz, és nem másolás lesz, természetesen.
De már gondolkodom OSX stíluson is.
A szükséges (minimális mennyiségű) plusz képek nálam lesznek tárolva, stabil helyen.
Természetesen, tartalmilag semmilyen nyírbálás nem lesz, sőt, a reklámok sem lesznek kevésbé látható helyen, mert nem az a célom, hogy kitoljak a stábbal, hanem, hogy akinek a mostani külső nem tetszik, az variálhasson.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest