Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
"...melyek közül a baloldali a telefonos funkciók közé (névjegyzék, hívásnapló, tárcsázópad), a baloldali pedig az üzenetekhez vezet."
"...is szép sázmmal akadnak," -
freaghill
őstag
Ha valaki áron alul akarja eladni jóval a telóját, forduljon hozzám
-
freaghill
őstag
Nekem olyan problémám lenne, hogy most vettem ezt a telót használtan meg is jött. Beraktam a simet kéri a kódot és egyszerűen nem reagál az érintésre. A gombokra igen, de érintésre egyszerűen nem akar. Lehet hogy át**sztak?
-
freaghill
őstag
válasz quailstorm #48719 üzenetére
Nem működnek.
Benyomom hosszan a letesz gombot és akkor nyomom a vissza gombot és semmi. Ugyanez az Opcióknál.
Ha nem nyomom be akkor se csinál semmit.
Az nem tudom, hogy jel-e hogy késik a hang. Megnyomom kétszer a letesz gombot, felvilágosodik, elsötétül ahogy kell és utána ad csak hangot. -
freaghill
őstag
válasz quailstorm #48721 üzenetére
Nem tudom mennyire látszik, de itt a home (vagy nem tudom milyen gomb) felett ki van szakadva, ha jól látom.
[link] -
freaghill
őstag
válasz quailstorm #48723 üzenetére
-
freaghill
őstag
válasz quailstorm #48725 üzenetére
Akkor azt tuti, hogy vele fogom megvetetni, mert ő is küldött róla képet korábban, hogy az ő kezében volt és akkor is így nézett ki.
Sajna nem vettem én észre, és nem láttam még ilyen telefont, első telefonom eddig ami érintőképernyős az a Nokia 5800 XM.GSM boltba feldobhatják rá, ha igen úgy sacc/kb mennyi?
Nincs rajta fólia.
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
válasz quailstorm #48727 üzenetére
Most teljesen megzavarodtam. Véleményed szerint akkor mi a hibája? Nincs rajta digitizer? A vissza és opciók gombot nem tudom benyomni, vagyis nem hardveres úgy mint a letesz.
Engem az a lyuk nagyon zavar az alján, nem tudom láttad-e, a ragacsos képnél.Értem, már szerkesztettél..
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
válasz quailstorm #48729 üzenetére
Mennyire legyek merész? Én magam álljak neki vagy inkább GSM bolt?
-
freaghill
őstag
Ha kéne valakinek egy lg gt540 alkatrésznek, jelentkezhet.
Digitizer rossz és elvileg a memóriakártya tartó panel is rossz vagy valami ilyesmi, én sem vágom már tisztán.
Ha kell felárért adok hozzá jó digitizert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest