Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Egy kis feedback: Miuihu-nál néha kaotikusan működik az automata fényerő. Sokszor túl alacsonyra teszi, most is újra kellett indítani a telefont, hogy helyre jöjjön.
adms.hu | UI Designer
-
SirAlo
aktív tag
6-os android nem lessz ehez a telefonhoz ?
-
Upo
addikt
Lehet hogy beragadt valami üzemmódba. Power gombot hosszan kell nyomni, akkor kikapcsol. Mondom hosszan, akár 1-2 perc is lehet a vészkikapcsolás. Ha valaminek felismeri a gép rádugva, akkor úgy kellene nyomni a powert, és mikor prüntyög egy leválasztási hangot a gép, akkor kapcsolt ki.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
sanyci
senior tag
Nektek működik a beépített QR-kód olvasó?
Nálam mintha meg sem lenne, nem működik automatikusan, ha a kamera QR-t lát és az ikonját se lelem...
A legfrissebb global bétáról van szó...Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
chucky80
csendes tag
Most látom, hogy szinte teljesen lekopott a festék a power gombról. Talán sokat nyomkodom?
-
tib78
tag
Annyira jó ez a MIUIHU, hogy már szinte unalmas.
Nagyon nagy grat és köszönet az alkotóknak. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Végre reális esély van 2 nap feletti üzemidőre, és minden úgy működik benne, ahogy szeretném.Előtte Global Stable-t használtam, BL nyitás nélkülit, na azzal volt gond rendesen.
Tárcsázóban nem tudta az ékezeteket, éjszaka a beragadt progik lezabálták az akkut, és a root nélküliség miatt mindenhol reklám volt.Mi8, Garmin Instinct, Seiko Sumo, Samurai, Citizen Promaster
-
juve600
nagyúr
válasz Aethelstone #12313 üzenetére
nálam ugyanez csak 110% az akku
-
Occon adom
aktív tag
Van már megoldás az aksira?
Vadi újat tettem bele, de ugyanolyan tré, 1 napig megy semmi használattal aztán pittyeg hogy töltsem,
Vettem 5m 2 oldali ragasztócsíkot 2.mm. azt tettem az aksi alá, oszt jónapot.
[lEzt] kijelzőnek is jó.[ Szerkesztve ]
-
xabolcs
őstag
Ha tenyleg latja COMx-kent a telefont, akkor talan a "Care Suite Emergency Connectivity" nem zavar be, bar mindenkepp hasznos lenne, ha tisztaba lenne rakva a drivere.
A fastboot image rendben ki van csomagolva? Tehat image konyvtar, *.sh es *.bat fajlok vannak?
Es ugye ezeknek a szulokonyvtarat tallozod be a MiFlash-nak?Ahogy latom fastboot sincs. Nem lesz konnyu dolgod.
Ha nem megy a flash (0x80004005 End Transfer Packet is 0, status 9) es Receiving hello packet hibak miatt felvaltva akkor bizony szervizeltetni kell.
Ha van garanciad, akkor ott, ha nincs, akkor miuiszerviz.hu!(#12318) Occon adom:
Mindegyik hivatalos rom igy viselkedik nalad? Mindenfele belenyulas nelkul persze! (pl, hogy a kinai romra nem teszed fol a Google Play-t)
[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
Akkor viszont megdoglott a bootloader (aboot, abootbak particiok).
Legkonnyebben alaplapcserevel tudod orvosolni. Kerits egyet, aztan irdd vissza a sajatodra az IMEI-t!
Donor alaplapban es alaplapcsereben tud segiteni az elobb emlitett MIUI Szerviz. Garancias, szamlas, megbizhato munkaval.[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
trouble
senior tag
Másnak sem jött heti frissítés,
Global dev.-re? -
zzz03
őstag
válasz xabolcs #12321 üzenetére
Dobtam miuiszerviznek egy emailt, mi nem jutottunk vele semmire. ugyanugy nem kapcsol be. akarmit csinaltunk vele. valami hw hiba lesz ez. kivancsi vagyok mit hoznak ki belöle szervizbe, ha eljut hozzajuk.
Ja es most egy lumia 640-et hasznalok...haaaat, uram szabaditsal meg töle minel elöbb...
[ Szerkesztve ]
-
kukutyi
csendes tag
Sziasztok
2 hete van Redmi 3 pro-m (teljesen magyar menü)
MIUI 8 Global 6.9.22 Beta van rajta (azt még rögötn első bekapcsolás után frissítette magára) azóta nem engedtem neki a frissítést ahogy olvastam helyesen mert a 6.9.29 még nem az igazi.- maradnék a gyári romnál viszont a kamerájával nem vagyok kibékülve mintha lassan fényképezne és nagyon könnyen elmosódik. ha elkapom a hullámhosszát akkor nagyon jó képet csinál.
Bocsi! Tuti volt már kérdés de 12.000++ kommentet egy pár napig olvasnom kellene mire meglesz
- Van valami beállítás a kamerához ami javít a helyzeten?
- Vagy másik kamera alkalmazást kellene használnom?[ Szerkesztve ]
-
fuze
őstag
Valaki próbálgatott VR szemüveget a redmivel? Sajnos azt tapasztaltam, hogy a kép lassan forog magától amikor egy helyben van a telefon. Kalibrálás nem segít. Van erre valakinek ötlete? Szeretnék VR-ra fejleszteni és így bizonytalan a dolog kicsit. (persze tudom, hogy a felbontás nem a legalkalmasabb ehhez, de nekem elég azt látni, hogy működik)
adms.hu | UI Designer
-
solarix45
senior tag
válasz Maximum1 #12201 üzenetére
@CyanogenMod 13.0 | ido | Beta 4
Ez a ROM már teljesen jónak tűnik. A beta 3-nál panaszkodtam újraindulgatásokra, itt semmi ilyesmi. Igaz, szűk 2 napot ment csak, de az előző verziónál nekem ennyi idő alatt vagy 6x indult újra.
Az XDA fórumon panaszkodtak páran, hogy laggol. Talán néha kicsit, de szerintem nem vészes. Eddig 40%-ot veszített az akksiból, 3h+ SOT. A hang teljesen jó, nem üvölt az üzenet hangja, lehet hallani a másikat hívás közben.
Nem, ujjlenyomatolvasó nem megy rajta, bár engem ez nem zavar, IR elvileg megy, de nem próbáltam.Szóval tudom ajánlani!
Ami fura, ebben sem megy, MIUI-ban sem, pedig a Redmi 1-en működött: ha a hangerőt lefelé nyomogattam, az utolsó előtti lépés a csak vibra, az utolsó pedig a teljes csönd volt. Ez csak annak a telónak volt a kiváltsága? Én nagyon szerettem.
[ Szerkesztve ]
-
atonement
csendes tag
Sziasztok!
Tonkrement az ASUS ZenFone 2-m, igy megvettem a Redmi 3 Pro keszuleket. Ugy hallottam, ebben a topikban erdemes probalkoznom a kerdesemmel.
Budapesten hol tudnek a keszulekre valo tokot es kijelzovedo foliat venni? A keszulek parameterei: 13.93 x 6.96 x 0.85 cm.
Koszonom a segitseget!
-
Aethelstone
addikt
-
Occon adom
aktív tag
válasz Aethelstone #12342 üzenetére
-
csabi63
senior tag
válasz Aethelstone #12340 üzenetére
Az akku a sztár, nem a romok. Még Eustock rom volt rajta, azzal is elmentem egy hétig. Aztán megcsináltam ugyanezt a global rommal is. 1, 2. Ezek a képek még augusztusban készültek, azóta nem is figyelem. Minek? Olyan bivaly akku van benne, hogy rom legyen a talpán amelyik elbarmolja. Ha meg valamelyik hozzátesz 1-2 órát, az ilyen időtartam mellett jelentéktelen.
-
csabi63
senior tag
válasz Occon adom #12343 üzenetére
Beteg szegény, el kellene vinni orvoshoz.
-
sajo13
senior tag
válasz csabi63 #12344 üzenetére
Ha 1 hétig ment a telefonod gondolom a szinkronizálás ki volt kapcsolva és a Google szolgáltatásokat (Gmail, Play Store, stb.) se nagyon használtad, mert a Google Play Services is bele tud harapni az aksiba, legyen akármekkora(2-3-4000 mAh) is az. Pont az a screenshot hiányzik, ami azt mutatná melyik program mennyit(hány %) használta az aksit.
[ Szerkesztve ]
-
solarix45
senior tag
válasz SirAlo #12331 üzenetére
Kipróbálni mindenképp érdemes, közelebb áll a gyári Androidhoz. MIUI-nak van pár hülyesége, ami engem zavar, azért várom annyira a stabil CM-et. Nem tudom, hogy mikor lesz stabilnak nevezett, szerintem sosem, mivel ha jól értem, Xiaomi hiányosan adta ki a kernel forráskódját.
-
Aethelstone
addikt
A CM12.1-et kipróbálta már valaki?
Arsenal FC - Go Gunners!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest