Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz Burt1793 #279 üzenetére
Aki a fb-on lóg, az meg is érdemli...
Nem rég lett elegem a fb állandó zaklatásából, küldte az értesítéseket, hiába kapcsoltam ki többször, több eszközön is. Töröltem is Lumia 735-ről, csak a messenger maradt. Érdekes módon rögtön kibír 2 napot kényelmesen a telefon, ugyanolyan felhasználással (zene, yt a háttérben, böngetés, telefon+SMS, Viber, fényképezés office lens-szel, box, mindezt 3 mail fiók és a onedrive szinkronizálása mellett), míg korábban estére csak kb. 30% maradt a telepben egy nap után...
A Viber-t is törölném, mert használhatatlan szar, de barátnőm és sok ismerősöm használja. Szerintem meg a legigénytelenebb a hasonló appok közül, hivási hangminőség WiFi-n és LTE-n is szar, csak hát olyan csilli-villi cuki-muki az egész app hogy a sok korosztályombeli huszonéves imádja...A piac igényei rég nem intelligens és logikus döntéseken alapszanak, a legtöbb ismerősöm pont arra nem használja az okostelefont amire kitalálták (fentebb írt felhasználásom szerintem fedi), a legtöbben kézikonzolnak és/vagy szoc.médiás naplopásra használják, de a híreket és a hivatalos egyetemi emailt senki nem olvassa rajta, office lens-hez hasonló kis praktikus programokról még csak nem is hallottak, ha NEPTUN-t kell használni rohannak a könyvtári gépek elé, holott pl. a mobilos IE-n sokkal megbízhatóbb, stabilabb, és gyorsabb az oldal.
Problémamegoldásra, tájékozódásra szerintem kb. az emberek 90%-a nem nagyon használja az okostelefonját (és a WP szerintem ebben jobb mint a konkurencia), sokkal inkább butatelefonos szintű kommunikáció és a szocmédiás emberi kapcsolat helyettesítés a jellemző, ez határozza meg a piaci igényeket., meg az, hogy csilli-villi legyen az UI és a telefon külseje, minden praktikus megfontolást félretéve (na és ebben jobb tényleg a droid meg az iOS).[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
pengwin
addikt
válasz liquidgold #303 üzenetére
tudom, ki is kapcsoltam, mégis csinálta... (születésnapok, közeli események...) Igazából úgyse nagyon használtam, szóval nem nagy veszteség.
Ráadásul sokkal tovább és hasznosabban lehet nélküle használni a telefont, szóval azt hiszem így is maradna a helyzet, még ha csendben is lenne az app.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Ukrajnai háború
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Öregszem
- PlayStation 5
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz