Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Hieronymus #78 üzenetére
Na pont így gondolom én is, csak az írói véna hiánya és az elfogyasztott sörök miatt én már nem tudtam ilyen szépen megfogalmazni
-
Ghoosty
őstag
válasz Hieronymus #78 üzenetére
"Tessék szép egyenletesen minden sávot feltölteni és az útszűkület valódi kezdeténél össze fűzni a két sort."
Csak ha ezt úgy csinálod, hogy a belső üres/később megszűnő sávban felveszed a külső/haladó sáv ritmusát és csak a végén sorolsz be, ahol a helyed lenne, akkor a mögötted lévők kiakadnak/dudálnak, hogy akadályozod a forgalmat, közben meg pont ugyanannyian tudnak átjutni és a végére meg kialakul a várva várt zipzár elv. De a legtöbb embernek nem ezzel van a baja, hanem simán pofátlan és zavarja, hogy nem hagyják beelőzni a sort.
-
Ghoosty
őstag
válasz Hieronymus #91 üzenetére
Tudom, mit írtál. Én is azt írtam, hogy állj be a másik sorba nyugodtan, de ne menj gyorsabban, mint a másik sor, mert így szépen kialakul a zipzár elv anélkül, hogy beelőznéd a sort. Így mindenki boldog lehet, mert nincs bepofátlankodás, csak egyenletes haladás a zipzár elv miatt.
Aki szarik a zipzár elvre, csak ürügyként használja az előzésre, az természetesen nem lesz boldog, de az meg kevés embert érdekel.A másik amit írtál, az csak annyi, hogy te ismersz kerülőutat. Ez az előnyöd otthoni pályán mindig meg lesz. Ha mereven nézzük ebbe is bele lehet kötni, de nálam ez a 'már nincs vele baj' oldalon van.
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz Hieronymus #91 üzenetére
Régen sokat jártam egy ilyen autópálya lehajtó felé. Szinte mindenki balra nagy ívben akart fordulni, de egyáltalán nem lehetett a forgalom miatt ezért állandóan feltorlódott a sor. Pár hét alatt megfigyeltem, hogy azért nem lehet balra kanyarodni, mert az emberek egy nagy része elmegy jobbra, 50 méteren belül megfordul, és jön vissza, a kamionosnak meg ez nem megy, úgyhogy elkezd nőni a száz méteres sor. Mondjuk ha későn keltem, akkor én is elbunkóskodtam a sor mellett jobbra.
-
Ghoosty
őstag
válasz Hieronymus #99 üzenetére
Nem értem, miért mondod, hogy értelmetlen, pont az az eredménye, amit szeretnél. Kialakul két sor és megy a zipzár elv. Csak rá kell vezetni az embereket, meg kell tanítani őket, hogy így is működhet.
Nem hiszem, hogy szabálytalan lenne, mivel autópályán kívül nincs minimum sebesség, és mivel a külső sáv tele van, ezért még a jobbra tartás alól is mentesülsz. De én is kíváncsi lennék vajon ütközik-e bármilyen szabályba.
Tényleg nincs baj a stressztűrésemmel, bár évek óta nem csináltam ilyet. Amerre járok, ott nem szokott dugó lenni. Amúgy tiszta esküvői feeling, dudál mindenki, meg villog, de volt olyan is, aki lement az útról és a földön ment végig, hogy csak azért is előzzön.[ Szerkesztve ]
-
Ghoosty
őstag
válasz Hieronymus #104 üzenetére
Abban az értelemben ahogy DigitXT használta, mindenhol a világon vannak és voltak is. Nem értem, mire szerettél volna kilyukadni ezzel?
-
Ghoosty
őstag
válasz Hieronymus #106 üzenetére
Ma is tanultam valamit. Köszönöm!
Amúgy ez lett volna a tippem, ahogy önkéntes tűzoltóság is van, de nem hallottam róluk.
[ Szerkesztve ]
-
Gdi
senior tag
válasz Hieronymus #111 üzenetére
Ő lehet a Föld korától számolja, a bolygó meg már 2017 éves!
[ Szerkesztve ]
''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest