Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
az a húsz darab már most látom hogy vagyonokat fog érni rövidesen...
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Acélfarkas
senior tag
Jó cuccnak néz ki. Az EVGA lett volna az egyetlen gyártó, ami a tápcsatit értelmes helyre rakja. Kár érte.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
subaruwrc
félisten
kár érte
-
Graphics
Jómunkásember
-
podtibi
senior tag
Tapasztalható hogy abu85 észrevehetően nem teljességgel független cikkíráskor. Ez szerintem egy cikknél nem helyénvaló, főleg mert kihatással lehet az olvasó informálására/gondolkodási módjára is. Ettől függetlenül teljességgel az sem vitatható amit te írsz. Van benne logika.
[ Szerkesztve ]
Ezt inkább rád bízom.
-
Komplikato
veterán
Mindkét videó informatív, de Jay videójából kiderül milyen lett volna a szoftver körítés vagy hány ponton mér hőmérsékletet a kártya. Azt megnézve még jobban sajnálja az ember. Ja és és teljes terhelésnél a "kis gagyi" hűtés odaver a "végleges" másfélszer akkora kártyáknak, nem kicsit.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
ughhh
senior tag
Kicsit túl sokat sztoriznak a 4090-ről, ez egy népkártya lenne?
-
ledgeri
nagyúr
Ez inkább pá EVGA... Az n+1-es redditor is leégett a jóval feleslegesebb...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Találtgyerek
veterán
Szép nagy darab ez is. A 3090 Ti sem kicsit, de ez.
06-3o/9759I39
-
ETOM
addikt
Az index képen is hajlik a kábel.
-
Dr. Akula
félisten
"örvendetes módon megtarotta a tápcsatlakozó orientációját, azaz a 16 tűs 12VHPWR dugasz a konstrukció elején/oldalán nyert elhelyezést, így az nem hajlik meg az átlagos miditoronyba történő beépítésnél"
Ott meg sok házban már az előlap jön, és attól nem fér el hajlás nélkül. Csodálom hogy a hátlapra helyezés még senkinek nem jutott eszébe, ott aztán mehetne 20 centit is hajlás nélkül, és semminek nincs útjában.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Komplikato #11 üzenetére
Steve is fog csinálni vele még videót, ahol rendesen kiteszteli.
-------------------------------------------------------------------------------
KÖZÉRDEKŰ: Egy kép kimaradt az új merevítésről az I/O plate-en, de már benne van a cikkben.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
arn
félisten
Egy aramzabalo felteglaval kevesebb, nem fog hianyozni
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
awexco
őstag
AMD marketingesei észnél lettek volna lecsaptak volna az EVGA-ra !
I5-6600K + rx5700xt + LG 24GM77
-
yericho800
aktív tag
Kár értük..
Szerettem a kártyáikat.
Hibryd, vagy ftw, sc, sc2
Hibryd ftw asszem 1080ti nagyon patent kártya voltR7 3800x 4,5ghz -32gb tridentz neo 3600mhz - asrock phantom 6800xt
-
Találtgyerek
veterán
válasz yericho800 #26 üzenetére
1080 Hybrid nekem is nagyon bevált. Viszont a 2080-as Hybrid nagy csalódás volt a visító pumpájával.
06-3o/9759I39
-
yericho800
aktív tag
válasz Találtgyerek #27 üzenetére
20 sajnos nekem nem volt.
10 meg voltam elégedve
20 széria 2070 msi tri frozr volt csak.R7 3800x 4,5ghz -32gb tridentz neo 3600mhz - asrock phantom 6800xt
-
arn
félisten
válasz Találtgyerek #23 üzenetére
Alacsonyabb fogyasztassal meg hatekonyabb lenne. Nem sok erv van arra, hogy a plusz 10%ert vagy ketszer annyit fogyaszt.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
podtibi
senior tag
válasz rezessanyi #20 üzenetére
Sajnos volt szerencsém hozzá. Ettől függetlenül a prohardver-től nem várom ugyanezt.
[ Szerkesztve ]
Ezt inkább rád bízom.
-
CapriBoy
tag
pedig szeretjük az evga-t
-
M0ng00se
őstag
graphic core next
V6
-
-
MasterMind
tag
válasz rezessanyi #20 üzenetére
Régen rossz, ha ahhoz viszonyítunk!
-
sawwy007
csendes tag
Volt egy 3080Ti, önmagàban egy jó pofás kis vga volt, a hűtésèvel is meg voltam elégdeve
-
KicsiAnthony
csendes tag
válasz Komplikato #37 üzenetére
-
Találtgyerek
veterán
válasz Komplikato #37 üzenetére
Nagyon nagy többlet teljesítményt nem hoz az extra fogyasztás. 450W-al is jól teljesítenek a 4090-ek.
06-3o/9759I39
-
Robitrix
senior tag
hát azért én még emlékszem, hogy a rtx 3090-esek esetében az EVGA termékek voltak azok, amik hajlamosak voltak elfüstölni a God of War alatt. Az első pár 10 ezer darabot vissza kellett hívni és cserélni. Most két információ terjedt el. Az EVGA valahol fele olyan kapacítású kondenzátort használt a saját termékéhez, mint ami az eredeti referencia kártyában szerepelt az NVIDIA-nál. Olcsóbb volt fél dollárral és úgy voltak vele elég lesz oda a kisebb kapacítás is. a másik, hogy valami egyedi hőmérséklet szabályozást használtak a kártyán nem azt, ami magában a GPU-ban volt így az túl lassan reagált a hirtelen megugró teljesítményre és mire kapcsolt volna a vezérlés és feltornázta volna a hütést tönkre ment a kártya. Szóval én amúgy is kivártam volna egy kicsit az olcsóbb EVGA kártyákkal a 4000-es sorozatban időt adva nekik, hogy megtanuljanak új kártyát gyártani. Hátha ismét túl tolták volna az olcsosítást a minőség kárárra. Így is vannak gondok az energia csatlakozóval a 4090-eseknél. Szóval én ha volna rá pénzem és szándékom 4090-est venni inkább kivárnék vele pár hónapot, mire minden gyártó rájön, hogy tudja rendesen gyártani a kártyát. A legtöbb gyártó az eredeti referencia kártya alapján saját kártyát tervez magának. Aztán vannak jobban ill. rosszabul sikerülő konstrukciók. Szóval nem kell elkapkodni a milliós kártyák vásárlását hagyva időt a gyártoknak, hogy tanuljanak a saját hibájukból és javítsanak a termékeken. Legyen más a pénzével a kisérleti alany.
-
podtibi
senior tag
"Szóval én ha volna rá pénzem és szándékom 4090-est venni inkább kivárnék vele pár hónapot, mire minden gyártó rájön, hogy tudja rendesen gyártani a kártyát. A legtöbb gyártó az eredeti referencia kártya alapján saját kártyát tervez magának. Aztán vannak jobban ill. rosszabul sikerülő konstrukciók. Szóval nem kell elkapkodni a milliós kártyák vásárlását hagyva időt a gyártoknak, hogy tanuljanak a saját hibájukból és javítsanak a termékeken. Legyen más a pénzével a kisérleti alany."
Ez kicsit ellentmondásos nekem, ugyanis kell hogy a vásárló kezébe jusson, máskülönben nem derül ki hogy megfele e az elvárásainak. Pont azért nem rohannak javítani amit kellene, mert több meló/idő lenne ha saját maguk jönnének rá a hibára.[ Szerkesztve ]
Ezt inkább rád bízom.
-
-
Nem szorul magyarázatra az, hogy kísérletezzen az egy kisebb vagyonnal, akinek túl sok szabadideje és pénze van. Semmiféle kötelezettségem nincs vadidegen Gipsz Jakab irányában, pláne nem anyagi (meg pláne nem mostanában), és Páduai Szent Antal sem vagyok.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
KicsiAnthony
csendes tag
válasz Találtgyerek #39 üzenetére
Azzal elég szép lesz a villanyszámla...
-
válasz KicsiAnthony #47 üzenetére
Szerintem aki 4090-et vesz, az nem fog sírva fakadni egy koszlott villanyszámlától.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Találtgyerek
veterán
válasz KicsiAnthony #47 üzenetére
Le kell tekerni a fűtést a gémer szobában és a géppel befűteni. Így a fűtésén megspórolod a kártya fogyasztását.
06-3o/9759I39
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika