Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hókuszkókusz
csendes tag
Mióta felraktam az OC kernelt + beállítottam swap-et is, naponta 1-2 alkalommal véletlenszerűen újraindul a telefon. A telefont nyilván rootoltam, de mást nem piszkáltam rajta. Nem overclockolom, egyszerűen a swap miatt tettem fel az OC kernelt.
Az újraindítás lehet a kernel miatt, illetve másik tippem a microsd kártya, amin a swap file van.
Hogy tudom tesztelni, hogy jó-e, megbízható-e a kártya? Eddig néztem windows alatt, ott futtattam a win7 cuccait (disk/properties/tools/error-checking), ami nem mondott rá hibát. Van erre jobb program, akár androidos? A win-es cucc nem tűnt túl "alaposnak".
-
Hókuszkókusz
csendes tag
A cyanogenmod-os rom mivel jobb, mint a gyári?
A gyári firmware-t annyiban "tuningoltam", hogy rootoltam a telefont, lecseréltem a kernel (swap miatt).
Pár feleslegesen futó programot freeze-eltem (youtube, maps, SNS stb). Ja és UOT kitchen-nel lecseréltem a battery icont.Ha jól tudom, mindkettő - a gyári és a cyanogenmod 7.2 is - android 2.3.6-os verziójú.
Több szabad memóriám lenne a cyanogenmod-dal? Vagy mi előnyöm lenne a cseréből?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest