Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hozelujiz
tag
Sziasztok!
Hónap végén jár le a (flottás) hűségem a vodánál és úgy néz ki már nem lesznek olyan jók a feltételek, ezért tarifa cs-t kell váltsak, amiben lehet jobb áron venni telefont. Ezért...
úgy néz ki egy P6-osra cserélném Atrix 2-met.
Elolvastam a tesztet és az utsó pár 100 hozzászólást is, azt hiszem nem lesz vele semmi gondom...Viszont ahogy nézegettem a tokokat >ez< tűnik a legtetszetősebbnek számomra! Van valakinek tapasztalata vele? Annyira méretpontos, hogy picit sem tud benne mozogni a telefon vagy van valami vékony szivacs/bármi, ami felfogja az esetleges ütést?
Gyári Huawei autós töltője van valakinek? Mert nem találtam elsőre csak >ezt< , amiről másik képet se nagyon és ez így elég kiábrándító! (tudom jó hozzá bármelyik micro USB, csak na...! )
Van esetleg valami jól bevált esetleg karcálló (f@szán) méretpontos fólia?
A válaszokat előre is köszönöm!
Aztán, ha sikerül beszereznem telefont, biztos lesz még...!
Üdv.
-
hozelujiz
tag
válasz #73596160 #3044 üzenetére
Hát nem tudom lesz-e belőle valami, mert a havidíjam kárára lehet kell hozzak egy kis áldozatot...
Az ok, hogy jó hozzá bármelyik, csak nem találtam gyári Huawei-t, azért kérdeztem!
Szóval akkor a fémtoknak csak dizájn és karcállóság haszna van?
Azért is kérdeztem, hogy van-e benne valami szivacs/gumi, mert ha leesik mi tompítja az ütést?!Köszi!
Üdv. -
hozelujiz
tag
Ilyen keretet (vagymit) nem rendelt még senki?
Talán nem volna rossz választás egy elő+hátlap fóliával...Más...:
Widget-et akkor nem lehet kitenni pluszba, csak a gyárit? Az előző telefonomon használtam egy Traffic Counter nevezetű app-ot, aminek ki lehetett tenni a widgiteit (wifi/cell fel-le adatforg, hívás-percenként ki/be, sms ki/be) és jó volna ha ezen is meg lehetne oldani valahogy (akár másik programmal...)!A hívás listánál nem lehet kikapcsolni, hogy ne jelenjen meg a tárcsázó?
+téma csak új frissítéssel lesz (vagy van már valami mód a bővítésre)?
Amúgy a telefon nagyon tetszik, nem bántam meg a vásárlást!
Köszönöm a válaszokat!
Üdv.
-
hozelujiz
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami olcsó (max. 3-4k Huf-os), agybadugós hedset-et, amivel hangosabb lenne a zenehallgatás a gyárinál (talán 16 Ohmos?)?! Nincs Rootolva, gyári Voda. (Néha bringázáshoz jól jönne).
Ezenkívül van-e valami használható, nem túl vastag/csúnya gumi/szilikon/műanyag Bumperrel tapasztalatotok?
(Fémem van, sajnos sokat árnyékol...) Link, kép, bármi ötlet jöhet! (Valami ilyesmire gondolok)
Köszöntem!Üdv.
-
hozelujiz
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Politika
- Gitáros topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest