Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrakToros
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert szétvet az ideg.
Eddig én hatalmasat csalódtam a Tegra 3-ban, 2 dolog miatt:
1) 1 magos telefonról váltottam és nem olyan nagy a teljesítmény növekedés, mint amire számítottam, a játékok nagy része (GTA 3, NOVA 3, Dark Knight Rises) lehet szebbek, de ugyanolyan sebességgel mennek, mint 1 magos telefonon
2) Ami igazán felidegesített az az, hogy 2-3 másodpercenként a játékok beakadnak! Rövid időre, de pont annyira, hogy érzékelhető legyen és felidegesítsen. Próbáltam már rengeteg dolgot:
több custom romot, több hivatalos romot, cache-data-dalvik cache partíciót üríteni, bezárni a játtérben futó alkalmazásokat, System Tuner alatt beállítani, hogy a cpu állandóan max órajelen menjen, de egyszerűen semmi sem segített, mindig, akármit próbáltam, a játékok beakadoznak...Legjobban a Dead Space intrójánál látható a dolog (ami a játék motorját használja), szánalmas ami ott van, annyira döcögve megy végig, mintha egy 1 magos ARMv6 cpu lenne (próbáltam már ilyenen is). Játék közben (még mindig DS-ről van szó) meg látszik, hogy a plafonon is átmegy az FPS, de mégis 2-3 másodpercenként beakad...
Miért van ez? Lehet valamit kezdeni vele ? Vagy hibás a GPU és gariztatni kell?
Köszönöm előre is a segítséget.
A traktorosok,kombájnosok jó emberek:)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest