Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
De, hajszalkarc, ha megnezed, a kepen duplaakkora a telefon.
Nem csereltetem, ha gariban baja lesz, majd akkor esetleg, de egyelore tokeletes igy. Mondom, ha nem szolnak, nem is vettem volna eszre.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Rhino666
addikt
Nem a gyári fülesére voltam kíváncsi (isten őrizz), hanem hogy ugyanazzal a fülhallgatóval vagy fejhallgatóval szól-e olyan hangosan, szépen mint egy DHD...
Zárt fejhallgatóval akarnám használni és csalódott lennék ha zenét hallgatni nem lenne legalább olyan élmény mint DHD-n.
(DHD-ről váltok/váltanék ugyanis)
Amúgy maga a telefon is befolyásolja a hangerőt
Épp ezért kérdeztem...[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
r4z
nagyúr
PowerAMP-pal, bekapcsolt SRS-sel és egy leheletnyi plusz basszussal sokkal-sokkal szebben szól, mint a gyári lejátszó Beats audioval. Hogy a DHD hogy szól, azt nem tudom, de a Desire-ből kiindulva hatalmas a különbség a One X javára.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
r4z
nagyúr
PowerAMP: Menü gomb, more, settings,folders/library alatt music foldersben kiválasztod, ahol a zenéid vannak. Vagy, elhelyezel egy .nomedia fájlt (üres txt átnevezve) azokba a mappákba, ahol nem akarod, hogy keressen.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Rhino666
addikt
Már írtam, azt a SIM-et kicserélték volna ingyen amelyiknek az előfizetéshez vettem a telefont. Ezt viszont nem én használom és nem is akarok számot cserélni valaki mással emiatt. Aranykártyás vagyok egyébként.
Szerk: Na, meg volt az első random fagyásom és újraindulásom...
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
-FreaK-
veterán
Igen, csak néha. Én sem nagyon, nem mindig jön elő. Pl miután írtam direkt megnéztem egy Kiss Ádámos videót és nem hallottam, azonban a telefont a fülemhez tartva mintha halkan hallottam volna mégis a pattogásokat.
szerk.: ez volt már? HTC One X camera discovered to have remote shutter functionality with BT headsets
Kamera exponálás BT fülessel.
[ Szerkesztve ]
-
pingwin011
aktív tag
-
-
törölt tag
Az nem gáz (tapasztalatom szerint). Nálunk csomó nokia csinálta, és a telefon+töltő+konnektor kombótól függött, csoda tudja, miért. Ha egyet cseréltünk ezekből, megoldódott. Legtöbbször a konnektort, az volt a legegyszerűbb. Próbálgasd, hátha megoldja. Ha nem, akkor a töltő csere a következő, ez egyáltalán nem biztos, h a telefon hibája, és akkor sem tuti h minden töltővel csinálja.
-
james008bond
őstag
Én sem tudom, de most lefuttattam 3x a tesztet, a 2D jócskán nőtt, viszont összpontszám most nekem csökkent, direkt először úgy, hogy nem lőttem ki a programokat, majd úgy, hogy igen, de szignifikáns eltérést nem láttam
Igaz, a régi tesztet még szinte új korában készítettem, akkor még alig volt adat a telón, meg program is kb 1/3-a annak, amik most vannak fent. Lehet, ez (is) okozhatja az eltéréseket....[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
-
Dicker
őstag
Na csináltam egy olyat, hogy újraindítottam a telefont, és így én is lejjebb mentem: 10.584
Most egy kicsit futtatok rajta programokat, lehet úgy megugrik a teljesítménye.Szerk.: A grafikus teszteknél 60 fps körül írt ki. Most 56-57,5. Soha nem kapcsolom ki mégegyszer a telefont 10600-ra beálltam a pontokkal. Pedig eddig a 11.000 simán ment.
A délutánihoz képest viszont gyorsabb lett 1.1 mb/s-el az sd write speedje, viszont lassabb a ram. Lehet közrejátszik, hogy azóta pár app felment.
[ Szerkesztve ]
-
lafaty80
addikt
Az antutu-nál engem mindig is érdekelt a 2d/3d teljesítmény, hogy most már vagy az is elavult, vagy nem pontos? Mert nekem (SGS ez most alap esetben 276/1158).
pedig gondolnám, hogy a mostani gpu-k és teljesítmények mellett ezeknek is ugraniuk kellene, nem? És most most független ettől a telótól. Nálam azért ez is szempont lenne, mikor már kidobom a pénzem majd valamelyikre.Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Kobe
veterán
Ebay.com - keresőbe beütöd hogy h "htc one x case" vagy "htc one x lcd film", majd a kidobott találatok között rámész a "Buy it now" (fixáras, nem licitálós) szekcióra, és ott megnézed a sárga csillaggal és plecsnivel jelölt "top rated seller" emberek tételeit. 90% uk kínai, item locationnek Hong Kongot ad meg, na azok szinte kivétel nélkül ingyen szállítanak
nekem perpill egy ilyen van úton, pár csomag ilyen fóliával együtt
ha nincs ebayed / paypalod regisztrálva, érdemes minél előbb mert a telefontartozékok fillérekért jönnek a zug-gsm boltokban is ugyanazt árulják csak jóval magasabb áron
-
tildy
nagyúr
Nem tudom, mi rossz volt abban a hozzaszolasomban, a moderatori bard lesujtott ra. Amugy ugy nez ki, neon megvilagitas eseten produkalja csak.
A tematol nem tert el, offba azert raktam, mert olyan problema, ami nem biztos, hogy mindenkit erdekel .
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
blackmacs
aktív tag
Igen lekopogom nekem is hibátlan a készülék.Mázlim volt mivel utolsó darab volt.
Örülök nekiBE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
-
Kicsúsztam a szerkesztési időből. Play!-en panaszkodnak, hogy laggos kíváncsi vagyok a véleményedre. Most éppen egy akku tesztet csinálok 50% fényerő mellett, kikapcsolt automata kijelző kikapcsolással a Shadowgun főcímét tettem be.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Rhino666
addikt
Elfogadnám én ha lenne olyan terméke amiért nem legalább 3-szor annyit kérnek el, mint amennyit valójában ér, de sajnos nincs... Egyszerű emberek megvezetéséből élnek, semmi másból.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest