Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Doosa
aktív tag
válasz kirkri #32568 üzenetére
3395mV-nál tartok, és bizakodok benne hogy a fényerő azért volt olyan amilyen mert marhára le volt merülve a telefon.
Jelenleg a 2-t előre 2-t vissza történetet játssza a dolog, de remélem nem halt meg az aksi egy ilyen hosszú alacsony feszültségen töltött időszakba. Amin persze nem csodálkoznék, mert ha valamivel meg lehet ölni szerencsétlent az ez.[ Szerkesztve ]
-
Doosa
aktív tag
válasz kirkri #32566 üzenetére
Kitartó 13 órás töltés után, most 3,6V-nál tartok.
Viszont mint ahogy a képen is látszik a Bootloader várva van, hogyhogy még biztos lesznek vele kalandjaim. Most ugyan azt az eljárást tudom alkalmazni a nyitásra mintha egy normális állapotú telefont akarnék nyitni vagy van valami speciális?
Persze előtte fullra töltöm[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
-
Shokkolo
addikt
válasz kirkri #32599 üzenetére
én sajnos így vettem, már fehéren illetve a dobozában ott virít szépen a fekete (szürke)
és azért "kipróbálnám" azzal is.főleg így, hogy az új sense -el elegánsabb lett a telefon.
a DHD is az volt abban a grafitszürkében[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Doosa
aktív tag
válasz kirkri #32561 üzenetére
Hát sajnos igazad lesz (ebből így már nem lesz telefon). Kezdtem komolyan reménykedni, mert már 3630mV-ot képes voltam kihozni az akkuból, de ez a max. A túl alacsony töltöttségi szint is eltűnt a kijelzőről, de a bootloadert nem tudom kinyitni, mert a consolba meg kiírja hogy túl alacsony feszültség.
Most valószínűleg szétszedem, és megpróbálom feltölteni egy külső töltővel. Modelleztem sokáig és még van otthon Li-Po töltésre alkalmas eszköz. Szóval megpróbálok egy kis naftát beletölteni aztán megint flashelni.
Az az igazság, hogy még mindig annyi működő dolog van ebbe a telefonba, hogy szerintem kifizetődő lenne egy alaplap csere is. Nincs itt a fórumon ember aki foglalkozik ilyesmivel?
Kb mennyiért mennek ezek a dolgok erre? -
szunyi777
őstag
válasz kirkri #32649 üzenetére
Oksa, köszönöm!!
De ez akkor nem international?!
Vagy hogy-hogy nincs magyar nyelv?!És romcserével sem lesz magyar, akkor is végig kell majd ezt jártszani?!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz kirkri #32813 üzenetére
Köszönöm..
Ha nézted már a youtube csatornám, már van ezen kivül másik videó is készülékekről.
Nem vagyok egy mobil guru, csak egy sima műszerész.
Igen a fém csavarhúzó az gáz volt egy kicsit..
az akadt a kezembe..
A front kamera lencse az a szétbontáskor kiesett, de vissza lett rakva..
Sajna a videó végéből hiányzik a hátlap visszahelyezése.. Nem találom azt a részt a másik telón...Nem volt olyan egyszerű, de a végére minden működött rajta!!
Először amikor összeraktam, nem volt hang... Nem érintkezett a hangszoró.
Másodjára nem volt ledes visszajelzés, és amikor javitottam meg is halt teljesen az egész teló!!!
Vert a viz rendesen
De széthúztam az akksit, majd vissza és minden beindult szépen...
A wifim is hibátlan lett...Sötétben az alsó három kapacitív gomb világítása legalul kiszűrődik kicsit, de kit érdekel, nem feltűnő..
Lett 35ezerért egy nagyon szuper készülékem, ami nagyon tettszik!!!
Team Venom ViperX 4.0.4 - Sense és Alex-V_S.E_2.7 classic_PA2 kernellel igen jól néz ki!!
Tényleg nincs szükség cm-re, nagyon sok mindent be lehet állitani...
Most úgy néz ki a telóm, mint egy AOKP, vagy AOSP...Az akksival nem vagyok kibékülve, 1300MHZ a plafon most, interactive cpu kormányzóval, de reggel levettem töltőről, nyúztam szinte egész délelött és dél körül 20% volt...
kb.:3 óra kijelző idővel..
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
benjemin1994
tag
válasz kirkri #32855 üzenetére
Okés köszi! Még egy kérdés:
Találkoztam ezzel a dologgal:
Important: There are 3 kinds of LCD Screen for this model.
Green Flex (Sharp)
Green + Yellow Flex (Sony)
Yellow Flex = AUO (There's AUO Text on the flex)Ezek között mi a különbség? Mindegyik kompatibilis a one x-el, csak más gyártó?
Mire figyeljek oda ha ebay-en vásárlok?[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz kirkri #32875 üzenetére
Köszi,sejtettem. Kiváncsi vagyok a partnerogsm,hogy fog hozza állni....
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
volvoguy
addikt
válasz kirkri #32913 üzenetére
- független
- gari gyártói, 2015.02.13
- mindene megvan
- jobb felső/bal alsó sarokban lepattogzás, nem feltűnő[ Szerkesztve ]
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
volvoguy
addikt
válasz kirkri #32916 üzenetére
Hát elvileg ez már a szériahibáktól mentes verzió, legalábbis nálam kijelző sárgulás nem jelentkezett, Wifi eldobálás is csak addig amíg nem frissítettem a routert.
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
milapsy
aktív tag
válasz kirkri #32920 üzenetére
koszonom masik gondom nem tudok uj recoveryt flashelni valami olyat ir hogy Format partition SOS done egyszer jartam így egy masik htc telon egy evo 3d-n nem emlékszem mar hogy sikerult megoldanom..... erre is tudsz valami okossagot?
"én bírom a holdat, szerintem tök jó fej":) csakis a goa és a psy
-
milapsy
aktív tag
válasz kirkri #32923 üzenetére
eddig nem vettem eszre hogy kiirta volna... ja igen az AIO flasher irta ezt a fastboot meg unknow partition irt a lenyeg egyszer csak nem tudtam bemenni a recoverybe megprobalta betolteni de hirteleneomlott hiba flesseltem ujra ugyanazt csinalta itt lettem figyelmes a kirasra aztan lemerult az akksi de mar tolti csak jo lenne egybol helyre rakni a particiot nehogy megint lemeruljek fastbootban
"én bírom a holdat, szerintem tök jó fej":) csakis a goa és a psy
-
szunyi777
őstag
válasz kirkri #32923 üzenetére
Elhamarkodott volt a Jól működik!!!
Hiába állitom lejebb a cpu-t ebben a romban, folyamatosan 1500 mhz-en ment...
Lerántotta egy óra alatt az akksit!!Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Steve1207
veterán
-
lcee79
őstag
válasz kirkri #33013 üzenetére
Hi!
Kijelzőt készülékházat hangszórót és fülhallgatót (mármint így írták, de gondolom a bemenetet ...) cseréltek
ezek voltak a szervizpapíron
A telefon hangja az biztosan teljesen más volt, mert ugye a feleségemnek meg a főnökömnek is egyből feltünt... akikkel minden nap szoktam beszélni, nem csak én hallom úgy...
Szóval valamit elkutyultak de mindenesetre holnap visszaviszem (ma nincsenek itt a papírok...) és remélhetőleg megcsinálják most jobban... És főleg nem 2 hétig, és remélhetőleg nem azt a szar cserekészüléket kapom
mert hülyét kapoku.i.: Szerintem akku is túl gyorsan merül...
Komolyan mondom hogy legközelebb egy 20.000 ft-os telefon fogok venni...
[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
őstag
válasz kirkri #33016 üzenetére
Hát igen ez lehetséges
Viszont most bonyolódott egyet számomra az ügy mert felhívtam egy ismerőst, hogy vele is ugyanez-e a helyzet, DE NEM! teljesen jó volt a hang nálam is és nála is szinte kristálytisztának mondanám
Ez megint hogy lehet, azt nem tudom...
Többieknél $z@r[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
őstag
válasz kirkri #33016 üzenetére
Na leadtam megint a telefont...
mikrofon, hangszóró, kijelző sárgaság és mondtam cseréljék ki az akksit is
Kérésünkre az is rá lett írva, hogy a készülék cseréjét is javasolja a szerviz... (bár a szervizes szerint ezt nem feltétlen veszik figyelembe.)
És most legalább androidos telefont kaptam helyette (kis samsung galaxy young-ot )https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
-
szunyi777
őstag
válasz kirkri #33140 üzenetére
Ebben igazad van!
Semeddig nem tart egy romot rátenni, ha benne van az eladó!
Ha nem megy akkor sem, az már ugye nem softwares jiba valószinűleg!Vagy akkor lealkudni esetleg mégjobban!!!
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz kirkri #33140 üzenetére
Ez így van, az új felhasználóbaráti design ezt eredményezi, hogy minden honnan idekeverednek. Lassan kb vatera2 lesz a hirdetőfelhozatal... Csak azzal érdemes szerintem a továbbiakban is foglalkozni, akinek van a régi rendszerben is értékelése, bennük még nem csalódtam szerencsére.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.