Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
Negativum:
- enyhe melegedes durvabb igenybevetelnel
- bluetooth headset nem vezerli felul a telefon hangerejet
- nekem halk a hangszoroja, masoknak bejon. ( elotte Dell Streak-et es Nokia N8-at hasznaltam, mindketto jobban szolt)
- mindenki ki akarja venni a kezedbol, hogy megtapizzaPozitivum:
- minden mas[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
szerintem nyugodtan meg lehet venni a sima one-x-et is, egy napot kibír, sokkal nem lassabb az xl-nel plane ha ragyurnak erre a negy magra, vagy veszel ilyen hordozható töltőt
nincs egetvero különbség a kettő közt picit jobb az XL, de nem annyival
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Cybertrone
veterán
Kihuzos tokokat keruld... Megfoghatja az also sarkakat! Ezen kivul ha kicsit is izadt kezzel nyulsz hoza vagy nem steril a kezed meglaccik rajta! Mindket dolgot kis suvick megoldja, viszont a hatlap ilyen szempontbol halal!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
Folia erdekes lesz... Tenni akarok ra, bar a kicsit ivelt uveg miatt lehet feljonne hamar! Remelem addig birja a gg uj fejlesztese... Egyedul a porszemektol meg a hasonloktol kelll felni az karcolhatja!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
tildy
nagyúr
Semmilyet, mert csak penzkiodobas. Sem a dezimen nem volt, ezen sincs. Egyiken sincs egy karc sem.
Elozo tokom amugy gel case volt, de nagyon tomzsive teszi a telefont. En valoszinuleg ezt veszem majd, ez csak atoleli. vagy ezt, ez majd 10 fonttal olcsobb.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Valkűr
addikt
Én néztem ezt a géltokot, sztem nem vastag ez...Elegáns külsőt ad a telefonnak ..Én a notesztokokat szeretem, de itthon eddig csak 7500 forintost láttam, az meg sok érte. Főleg, h nekem az oldalra nyilós kellene leginkább. Várni kell, mert új teló, nem sok mi van még hozzá.
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
tildy
nagyúr
A gel tokok tobbnyire igen vastagok, legalabbis a dezimnek brutal vastagsaga lett tole. Bumszli lett na. Ha neztek , szerintem shell case-t nezzetek. A HTCnek is van, igen vekony.
oldalra nyilost , amilyet reinhardt forumtars is vett, talaltam google shoppingnal 11 fontert.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
CHIPman
nagyúr
Átszámítva kb 3000-3500-ért találtam occó oldalra nyílóst(van kihúzós és lenyitós is ennyiért), de van olyan is 11k-ért, amin HTC felirat van, és olyan hogy egy külön "hátlap" van benne, amibe bele kell pattintani a telót. Sokkal minőségibb hatása van. Ha gondolod PÜ-ben küldök képet mindkettőről.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
tildy
nagyúr
Ha visszaolvasol, es megnezed a videom a topikban, ott mutatom, hogy nekem is szurke van.[link]
[ Szerkesztve ]
-
<Attila>
tag
Hát akkor úgy látszik gyorsan elkapkodták, mert én is erre vártam,
és 7.50-kor vettem észre, hogy ismét van, és rögtön le is csaptam rá
Elvileg holnap érkezik a kicsikeMás: Ha rendelek hozzá 80*140 mm-es bugatti tokot az elvileg jó lesz hozzá?
Elvileg a méretei alapján igen (és pl. sensation XL-el kompatibilis, de One X nincs odaírva), de nem akarok pórul járni
Amúgy erről lenne szó: [link]SGS II ---> HTC One X <Almából csak Somersby avagy eme gyümölcsnek van értékes vonatkozása is:D>
-
Psytech
őstag
Nem, a szürkét rendeltem. Tegnap este amúgy is csak az volt elérhető meg én amúgy is azzal szemeztem inkább... De mindegy, írok nekik, hogy miben gondolják, hogy ha ők nem hívnak és nem az van, hogy én nem veszem fel, akkor miért nekem csúszik a szállítás... Lehet én vagyok ám a túl háklis... De nem jó egy E51-el rohangálni...
-
Psytech
őstag
A tied az szerződésmódosításos ahhoz nem kell sok ész nekik sem, még jó h azonnal postázzák, hogy lekössenek további két évre Az enyém új előfizu lenne, telenoréknál járt le, aztán átbandukolok(nék) T-khez, de az meg idő lesz ezek szerint. Bár bíztam benne, hogy hamar meg lesz
A garihoz: én szintén a fogy.védelmes, kicsit "asztalcsapkodós" változatot erőltetném... Basszák meg magukat, nem egy T-mobilos kis p... dönti el, hogy akkor az most garos e vagy sem.. Neki az a dolga h felvegye, a garanciális kérdés eldöntése a szerviz joga.
[ Szerkesztve ]
-
gagaracer
csendes tag
Dehát nekem 601 trabim van abban nem sok tárolóhely akad na most viccet félretéve van az astrába elég sok reksz meg pl az óra elött gumis rakodóhely de előfordulhat,hogy lerakom olyan helyre nem feltétlenül kocsiba ahol mondjuk rezeg párat és mozgolódik,de mind1 mert úgy is lesz rajta tok ennyi pénzért nem hagyom védtelenül nekem ez kicsit nagyobb érték lesz annál minthogy ne vigyázzak rá
iPHONE 4 8gb white iOS 6.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest