Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
dongasre
tag
Sziasztok
S3 és S4 is csinálja a homescreen dolgot?
40 euró különbség van a kettő közt ahol venném...megér ennyit az S4?Akksi nem gyengus ?
[ Szerkesztve ]
SM s21+
-
dongasre
tag
Sziasztok én is ezen a telefonon gondolkozok vegyek/ne vegyek. Pár rövid kérdés:
1: Ha veszek és rögtön homescreen probléma vigyem is vissza?
2:Akksi,Akksi,Akksi? (esetleg valaki ha lenne kedves és csinálna egy olyan teszt félét,feltöltés aztán lemerülésig nyúzás aztán kicsit visszafogottabban...1-2 képet mi mennyit volt használva) megköszönném
3:Valaki használ custom romot? azzal javult az üzemidő?SM s21+
-
dongasre
tag
[link]
ez azért elég jó ám független telókra megjött a jb? (nem vagyok képbe)SM s21+
-
dongasre
tag
Jb gyorsított valamit a telefonon vagy lassabb lett? hogy érzitek?
SM s21+
-
dongasre
tag
Már itt van a kezembe a telefon(boldottág van) Egy bajom van vele,ahogy elnézem olaszoknak szánt cucc mert English(italy) és nincs benne magyar nyelv... ilyenkor mit csináljak?
másik hogy a leszedhető rész picit lötyög nektek is?
Megnéztem 1,5ghz és Adreno 225 akkor S4 Update: 71,52mb ez már jelly bean?SM s21+
-
dongasre
tag
160mb rendszerfrissítés az már JB? hozott újításokat? vagy az ICS jobb?
SM s21+
-
dongasre
tag
Gyári visszaállítás a beállításokba nincs hangerő+bekapcs gombok villognak 12szer és ennyi semmit nem csinál....
4.0.3 ról 4.0.4-re frissítettem és 87% ig töltötte fel csak akksit tovább nem tölti ezért gondoltam egy Freset-etén bénaaa megvan
[ Szerkesztve ]
SM s21+
-
dongasre
tag
válasz Tonimcfish #4100 üzenetére
én tegnap óta használom (s4 verzsön) facebookozok, töltök mindent csinálok....olyan érzésem van hogy hogy nem lehet meg akasztani ezt a telefont....hardware+soft is rendbe van... én most 4.0.4el használom(még nincs jelly nekem) de lehet hogy nem is baj. Akksi első feltöltés gyengének érzem de hátha lesz jobb
SM s21+
-
dongasre
tag
Gyári 4.0.4 (S4) Quadrant 5195 ez így okés vagy gyenge?
SM s21+
-
dongasre
tag
válasz Balinov #4147 üzenetére
Nyilván és se azért vettem de hát csak számít valamit ha most nem, akkor mondjuk a köv. android verziónál....ki tudja!?
teszt ide vagy oda ha több pontot kap akkor jobb valamivel (nem viccnek vannak a tesztek) ...általános használatba lehet nem érződik de lehet hogy bizonyos programoknál észrevehető a különbség. Lényeg a lényeg hogy brutálisan jó a telefonSM s21+
-
dongasre
tag
ha már volt dropboxom accountom hogyan kapom meg a 25gb?
SM s21+
-
dongasre
tag
Stock 4.0.4 galériába új mappát hogy lehet csinálni?
SM s21+
-
dongasre
tag
Nekem: Bootloader: Locked
Cid: TIM_401
Olasz piacra szánt mobil.Szerintetek van rá esély hogy mi hamarabb frissít jb-re?SM s21+
-
dongasre
tag
Sziasztok ma rányomtam a szoftverfrissítésre és láss csodát: Jelly bean kopogtat( még nem engedtem be)
Olyan kérdésem lenne hogy aki már frissített az összedobna egy pro/contra kis rövid hozzászólást?
Üzemidő/Sebesség/Stabilitás/Kamera és ami még eszébe jut.SM s21+
-
dongasre
tag
Ebből nem lesz sok pró/kontra hozzászólás sebaj. Nem merem fel tenni nehogy szarabb legyen mint 4.0.4....
SM s21+
-
dongasre
tag
Na frissítettem, nem bírtam ki Olyan problémám lenne hogy most hogy állítsak magyar nyelvet? mivel eltünt az az opció az alkalmazások közül
SM s21+
-
dongasre
tag
A háttérkép nem mozog a lapozással... vagy ez ics-en is így volt?mert nem ugrik be
SM s21+
-
dongasre
tag
OFF:
Makró fotózáshoz milyen appot használtok? Gyáriba én nem találok ilyen opciót h makró (jb alatt)SM s21+
-
-
dongasre
tag
Azért ha csinálnának egy kis javítást JB-re (ami kizárt) akkor nem lenne rossz biztos nem a "vas" hiánya mert az ott van szeren....egy kis optimalizálás kéne csak
A másik dolog meg az hogy a röccenéseknél a project butter hol van?[ Szerkesztve ]
SM s21+
-
dongasre
tag
hogyan tudok csak 2g hálózatot használni? töltöttem le pár programot 2g/3g de ezek csak a beállításokba vittek
SM s21+
-
dongasre
tag
Sziasztok Úgy vettem észre hogy az első 10% gyorsabban lemegy mikor szinte ugyan úgy használom , 90% már normális, van battery reset vagy valami ilyesmi? Tudom rom cseréléskor lehetnek ilyen problémák de gyári 4.1.1 vagyok.
SM s21+
-
dongasre
tag
Kapunk Sense 5öt hivatalos!
SM s21+
-
dongasre
tag
Sziasztok Sense 5-ről lehet valamit tudni,mikor kapjuk meg? vagy még hasonló hír sincs?
SM s21+
-
dongasre
tag
Sziasztok mennyibe fáj egy kijelző csere? ma leesett a betonra és pókhálós lett az üveg....sajnos
SM s21+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest