Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok,
Kis segítségre lenne szükségem. Volt sima Desire-m. Most nincs semmilyen, most tervezek vásárolni. Vagy Desire, vagy Desire S. Az S-ből nekem nagyon hiányoznak a fizikai gombok. Azt szeretném kérdezni, hogy nektek sosem volt gondotok a következővel? Amikoris írok valamit, és ugranom kell a szövegben, akkor a képernyőn való odabökéssel sokszor nem tudtam pontosan odabiggyeszteni a kurzort, ahova kéne. Ezt a fizikai trackped seperc alatt kiküszöbölte. Mivel ez nincs az S-ben, félek, hogy visszatér a probléma. Tudom nem nagy ügy, de nekem igenis számít
Előre is köszi a válaszokat
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
Srácok, olyantól kérdeznék, aki a T-nél vette a készüléket. Gyárilag van magyar nyelv? Én úgy tudom, hogy igen, megerősíthetne valaki. Na most, én nem azzal, hanem angolul szeretném használni. Van itt olyan, aki ezt teszi, és volt problémája ezzel?
Előre is köszi
-
hoffman_
nagyúr
Jáj, tudomén Pontosan tudom, hogy mi a diffi, most csak a nyelvi kérdésre kapott válaszra írtam
mod: Hú, most megkapom Ne teccik félre érteni, tudom jól Rengeteget vacilláltam, hogy újra Dézit vegyek-e, vagy ezt, úgyhogy csak olyan specifikus kis apróságok érdekeltek, amikre az elmúlt 50hszben válaszolgattak nekem.
[ Szerkesztve ]
-
-
hoffman_
nagyúr
Rezgést ki lehet kapcsolni. Sajnos már nincs előttem Dézi, így fejből pontosan nem tudom, de a Settings-en belül lesz egy Input settings fül, ott valahol. Az akksi(illetve az egész teló) akkor szokott nagyon melegedni, hogyha a 3G hálót nagyon kihasználja. Én Taskkillert sose használtam, teljesen felesleges program.
Az app tesztelésnél vigyázz, hiába nézed egyenként, ha lejön egy kukás, akkor hiába törlöd, sok esetben ott marad a nyoma, ami rányomja a bélyegét a rendszerre, mintha le se törölted volna. Ha már tudod, hogy mi az, amit használsz, és faja, akkor ments egyet, nyomj egy Factory Resetet, és azt rakd vissza, amiről tudod hogy kell/jó.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Nem kell azon piszkálni semmit, főleg napi szintet. Megveszed, pöcc-röff, megy. Ugyanúgy vannak benne beállítások, menü, ébresztő, ne várj semmi rémisztőt. Az android annyival tud többet, hogy van egy Market ikon, amit ha megböksz, és beírod a keresőbe, hogy mi kell, akkor kidobja. Teszem azt, online rádióadókat fogadó szoftver, millió játék, spécibb kameraprogram, amit csak el tudsz képzelni. Semmit nem kell mókolni vele, ez csak a sok hülye unatkozó user mániája.
Alkalmazástippekhez annyit, hogy kérdezz bátran, illetve használd a topic keresőjét. Illetve droidban az a jó, hogy bármelyik andoridos telefon topicjában használhatod a keresőt, amit kidob, úgyis menni fog a te gépeden is
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
A Plants vs. Zombies nem tudjátok véletlenül, meddig tölthető droidra for free?
-
hoffman_
nagyúr
Lefoglaltam a telót, ahogy megjön a kes jövőhéten, szállítják is házhoz
[ Szerkesztve ]
-
-
hoffman_
nagyúr
Holnap jön a csomagocska, végre
Fizetős market még mindig nincs nekünk, ugye? Mármint bárminemű buhera nélkül, alapból gondolom(illetve azokkal is).
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Megvettem Odaig vagyok erte. Csak az a baj h elrontottam a pint es mar a pukot is ketszer De a wifi fasza, westend mozibol patent gyors.
-
hoffman_
nagyúr
Mobil TV-t használ valamelyikőtök? Csak nekem szaraxik? Egy hét alatt harmadszor beszélek az ügyfélszolgálattal, és még mindig rossz. Pedig tegnapelőtt meg jó volt. Jövőhéten tévémentes környezetben leszek, ha nem tudom majd nézni a Forma1-et, akkor vér fog folyni.
-
hoffman_
nagyúr
Dettó, csak nálam szolgáltatóhiba.
Hétvégére szükségem van a mobilTV-re, nagyon. Tegnapelőtt működött. Semmi nem változott, egyszer csak azt írta ki a csatorna helyett a cucc, hogy a készülék nem alkalmas. Pedig de. Ráadásul a T-től vettem. Sőt, már ezen is használtam, többször is. Sőt, az előző, nem T-s, független sima Desire is alkamas volt, használtam is. Az ügyfélszolgálatnál nem tudtak segíteni, megcsináltam mindent, amit lehetett vagy mondtak. Egyszerűen a hálózat nem ismeri fel a telefonomat. Ezért nem tudja azonosítani, és elindítani a tévét. Volt 2 napja egy szerverfrissítés, az b*szta ki. Ezzel most mit csináljak? Az ő hibájuk, de időm/lehetőségem nincs T-Pontba vinni. A szolgáltatás kell, most
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz skiny83 #1221 üzenetére
Nem, műsorújságom nincs. Origo linket használok. De akkor megnézem azt is. Bár sok reményt nem fűzök hozzá. És direktbe ezért IS vettem, mert ez fontos nekem, erre elcseszik. Szolgáltató szinten Mobilnetes-wifis mizéria ezzel szintén érvágás...
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Berakom ide is, hátha volt valakinek már hasonló tapasztalata, előre is köszi, ha lesz válasz
-
-
hoffman_
nagyúr
A buggolás alatt az értem, hogyha nagyítok, akkor nem ugrik középre, nem tördel be, és behúzni sem lehet, elkezd remegve akadni, ahogy elhúznám a kívánt helyre. Szerintem is szoftveres, de mi? Factory reset eddig sem segített. Legújabb frissítéssel vettem anno(augusztus talán), ráadásul múlthéten jött le megint a legújabb cucc - ami megjegyzem sok helyen okos, de nem tetszik - és nem változott semmi. Na mindegy, majd meglátjuk Karc így is volt egy rajta, amit én csináltam, de legalább jól állt neki, jellegzetes volt Meg a kijelzőn 2 apró, ezekkel elélek nevetve, de többet ne csináljanak rá, mert én asztalborogatós típus vagyok, szétkaristolva el nem hozom
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
Fúú, most megnéztem ezt a linket, már alig várom, hogy visszajöjjön, nem bírom. Egy Nokia C3-at kaptam, nem rossz amúgy, de már nagyon kevéske
A képeket elnézegetve, pár hónap után amúgy a két legnagyobb szívfájdalmam - szerintem konstrukciós baklövés:
- a usb oldalt történő elhelyézes(alul jobb volt)
- a hátlap felső részének (kamera tájék) kitöltése azzal a gumivacakkal, mérföldekkel elegánsabb, szebb, komolyabb megoldás lett volna szerintem, ha az egész hátlap fém - de akkor is hiányzik[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Szervizben a telefonom ....
mod:
Még sose csináltam ilyen vásárlós app-töltést. Hogy megy? Ha egy adott emailcímmel használom a marketet, ugye, akkor az egyszeri vásárlás után nem felejt el, és uninstall után a későbbiekben is tudom majd telepíteni?
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
Elfelejtettem a jelszavam a HTC Hub-hoz, ezért kénytelen voltam nyomni egy forgot password-öt. Megkaptam, be is léptem, minden rendben. A gondom az, hogy ez a jelszó nagyok kriksz-kraksz, humbug, megváltoztatnám, de nem találtam, hogy hol lehetne. Tudnátok ebben segíteni?
Előre is köszönöm!
mod:
Megvan, arra nem gondoltam, hogy webről is meg kéne próbálni...
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
Elég alapvető funkcióval kapcsolatban kérdeznék. Azt szeretném, hogy az ébresztés erősödő hangon szóljon reggel, de nem találok ilyen opciót. Mindenfélre reklámos/drága/felesleges app nem kell marketről, ilyet még a 10 éves téglafonok is tudtak. Létezik, hogy a Senseben alapvetően nincs ilyen funckió?
Előre is köszönöm!
-
hoffman_
nagyúr
válasz eastonhun2 #6641 üzenetére
Azzal is csak a szokásos bajom van, ha a free-t akarom tölteni, akkor 865-féle dologhoz akar jogosultságot, amit én meg nem adok meg, szóval le se töltöm. Az összessel ez a bajom.
Azt hol tudom beállítani, hogy a Phone-ban lévő kontaktokhoz beállítsa a fészbúkos profilképet? Eddig mindig rájöttem, de most valahogy nagyon nem akarja, hogy megtaláljam. Illetve van 1-2 kontakt, aminél használja, de ott is tök pixeles. Ezeket hogyan oldhatnám meg?
Előre is köszi
-
hoffman_
nagyúr
rúút nélküli kérdésemre valami?
Azt hol tudom beállítani, hogy a Phone-ban lévő kontaktokhoz beállítsa a fészbúkos profilképet? Eddig mindig rájöttem, de most valahogy nagyon nem akarja, hogy megtaláljam. Illetve van 1-2 kontakt, aminél használja, de ott is tök pixeles. Ezeket hogyan oldhatnám meg?
Előre is köszi
-
hoffman_
nagyúr
válasz petipetya #6658 üzenetére
Nincs olyan, hogy FB for HTC Sense. Csodálkoztam is, amikor a People-ben hegesztettem, akkor nem volt for Sense, csak sima. Akkor lehet, hogy itt keresendő a probléma. Ezt hogy kéne beszerezni?
mod:
A HTC Hub-on talál egy olyat, hogy LinkedIn for HTC Sense - ez lehet az? Szerintem nem
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz petipetya #6661 üzenetére
Én elvből elutasítom a rootot. A HTC Desire volt az első telefon, amit kompromisszum nélkül lehetett használni az én nézeteimmel. Ezt se piszkáltam még soha, nem is fogom, és tökéletes mindenre, amire kell. Persze az alaplap és antennacsere után
Mármint a Dézi hardvere fontos volt, a de a lényeg a gyári Sense-n van.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
A decemberi szerviz óta egész jóban vagyunk a telefonommal, végre úgy működik, ahogy kell, nagyon szeretem. Viszont, hogy mégse legyen teljes az örömöm, azért egy helyen még szivat. Nem mozognak a háttereim, ha a lapozok egy oldalt. Félre értés ne essék, nem live háttérről van szó, hanem hogy nem követi le a lapozást. Amikor hátteret választok, akkor az adott képnek csak a felét lehet maximum kijelölni, így érthető, hogy miért nem követi a lapokat. Miért van ez?! Egyszerűen hetek óta nem bírok rájönni, és nagyon zavar...
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs