Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
Próbálj meg egy régebbi RUU-t feltenni, majd azt frissíteni, mert az új rom (sense 3), új hbootot is kapott, ha pedig revolutionary-val törted, akkor valószínűsítem régi hboot van a telódon, aminek régebbi (más elosztású) a partíciós táblája, és ha arra tolod fel a friss RUU-t, akkor pl a LIB-et lehet nem találja (mert az új kiosztásban annak külön partíciója van), és esetleg azért nem indul.
Persze ez csak tipp, meg szerencsére nem volt szükségem visszaállításra.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
ffodi
veterán
Érdekes. Ha eredetileg S-ON, akkor ezek után (is) S-ON-nak kellene lennie. Milyen módszerrel csinálod?
Mert ha először beflasheled az ENG HBOOT-ot, és utána ráereszted a RUU-t, akkor mindennek vissza kellene állnia alapra, és S-OFF ---> S-ON.
[ Szerkesztve ]
-
Livie
csendes tag
Köszi a választ, akkor már csak azt nem értem, hogy elvileg GSM boltban lett vásárolva, ahol gyárilag függetlenként árulják 2 év gyártói garanciával, számlát is átadta az előző tulajdonos, a kis garancialevélen a GSM bolt pecsétje a megfelelő dátummal, akkor ezekszerint ez már semmit nem ér?! Egy alapból független készülékre miért tette volna fel valaki a T-s cuccot? Vagy már a boltban megbuherálták? Akkor mi az a kis garancialevél? Bocs a sok kérdésért, de most kicsit megijedtem...
(amúgy a T-s logó melett Vodás sim van benne és tökéletesen működik)[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
"letiltás elleni garanciával"
Ez alatt mit értesz?
Hiszen az,hogy valaki azt mondja garanciát vállalok,az a mai világban...
Hisz a szolgáltató tilt.
Akkor meg mit tudok tenni?
Várom még az ipse rendezi a tartozását?
Aztán hiába keresem az eladót,ha nem lehet már utolérni.
Ezért keresek függetlent,garival.
Kultúráltat.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Lacopapi
addikt
Nincs,keresgéltem,de kézreállót nem találtam,jelenleg egy csúszásmentes műanyagburkolat van a telón...alig látszik és jól véd-csak a nevét ne kérdezd
Ennél a társaságnál van ugyan megfelelő méretű tok,de csak műbőr-igaz,jó áron...ez olyan kihúzható nyelves megoldás,elég korrekt.[ Szerkesztve ]
-
-
ffodi
veterán
Persze. De gondolom te azt látod hibának, hogy csak egy bizonyos fényerősség alatt kapcsol csak be, vagyis ha kint vagy az utcán és süt a nap, akkor nem világít, viszont ha elkezd sötétedni, és gyérebbek a fényviszonyok, akkor bekapcsol.
-
Joe bácsi
őstag
-
Lacopapi
addikt
Pfff...köszi. Nálam a Primo S v.4.0 jól szalad (bár a butított S 4 van rajta),semmiféle rendellenességet nem produkál,persze a hotspot-ot kivéve,de kékfogon is megosztható, úgyhogy voltaképpen nincs gond vele. Ráadásul -igaz,kis kerülővel-,de működik a T-s mobiltv is.
Mindemellett más romok is érdekelnek persze,ezért is kérdeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs