Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
Ahhoz, hogy szerezz permanent root jogot, ahhoz kell S-OFF(jelenleg).
Az S-OFF-ot az alpharevx nevű progival tudod megcsinálni, amiről itt találsz leírást.(olvasd végig a fórumot, benne van elvileg a linux/windows-os verzióra a megoldás, illetve a linuxost egy pár hsz-el korábban le is írtam)
Ha megvan, akkor felrakod a Gingerbreak v1.2-t, lefuttatod, újraindítod, és már meg is van a root.
Ezután letöltöd a marketról a rom managert, azzal beflasheled a Clockwormod Recoveryt.(ha fent van a progi, akkor egyértelmű lesz majd, mit, hogyan.)
Ha kész, akkor felmásolod a memóriakártyára a romot, rom managerben kiválasztod, hogy "Reboot into Recovery", bejön a recovery, ott lesz olyan menüpont, hogy wipe data/factory reset, azt kiválasztod, és kész.(a cache-t és dalvik cachet lehet hogy külön kell majd wipe-olni.(dalvik cache az advanced menüpontban van) Ha kész akkor mountolni kell a system/data etc......Ez szerintem nem olyan fontos lépés, szóval kihagyhatod, mert nálam sem kellett. Ha megvan, akkor install zip form sd, kiválasztod a romot az sd kártyán és magától feltelepül. Az első indulás kicsit lassú lesz.
Fontos teendő/tudnivalók:
-Csinálj mentést mindenről, ClockworkmodRecovery-vel, és titanium backup-al.
-A Recovery menüben a hangerő LE/FEL-el tudsz navigálni, kiválasztani pedig a bekapcsoló gombbal.
-Mindig wipe-olj rom telepítés előtt.
-Ha titanium bacjup-al csinálsz mentést, akkor a system részét soha ne állítsd vissza az új romon, csak az alkalmazásokat
-Rom telepítés, matatás előtt, legyen feltöltve teljesen az aksi, hátha valami balul sül el.
-Telefonban tárolt telefonszámokat mentsd le, vagy szinkronizáld.[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
ffodi
veterán
-
-
ffodi
veterán
-
szrobi66
aktív tag
-
sssz
őstag
eleget buheráltam már a samsung mobiljainál most desire-em van, sima, de kevés a tárhely, nem akarok rootolni meg custom romot, mert tudom, hogy mindegyiknek van valami hibája. lehet nem rögtön jön ki, de tuti, hogy 1-2 hónap használat után lesz valami.
nagyon minimális ráfizetéssel úgy tűnik tudnék váltani egy desire s-re. annyira nem izgat a 3.0. inkább a nagyobb tárhely és a memória valamint az előlapi kamera.
csak az érdekelne, hogy a gyári rommal minden ok? sebesség, gps, wifi, stb.
[ Szerkesztve ]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
daniel909
addikt
köszi a tippet majd kipróbálom.
2018: semmi problem a wifivel.
2019: semmi nem tökéletes... de a hibák ellenére sem bántam meg h megvettem. imádom kézbefogni, hideg, és egyszerűen lenyűgöző a sense... nem cserélném el semmi pénzért. nagyon szerethető cucc szerintem vállald be....
GPS-re biztos van valami trükk pl ki be kapcsolás...stb
még annyi h a kijelző napfényben nem a legerősebb, de simán olvasható.. na ezzel kifújt nálam a hibaáradat.[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
spawn21
veterán
Dehát, nem értem, ezzel bíbelődök éppen.
Bocs kétszer ment.
Tehát, ha jól értem, ez csinálja az s-off-ot?
Beírom a kapott beta key-t és a program elvégzi a dolgát. Az usb hibakeresés be legyen kapcsolva ls csak töltés módban. Akkor mi a baj? Valamit kellene előtte csinálni?[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
spawn21
veterán
-
youngboy
senior tag
Az értesítési sáv időnként nekem a gyárin is szaggat picit. Mint ahogy mások is. Persze ennek a megítélése is szubjektív. Akkor lenne jó, ha a telefonok egymás mellé lennének téve. És ekkor is eltérő lenne a különböző embereknek, hogy mi is az, ami szaggat.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
Nekem otthon folyamatosan wifin megy a szinkronizálás, ezért volt feltűnő, hogy ledobja. Nem katasztrófa, de zavar. Random módon eltűnik a wifi. Ma pl 3x kellett ki-be kapcsolnom a widgettel. Tegnap volt, hogy 10 percen belül 2x dobta le, de azóta inkább csak pár óránként.
szerk: Nem leszakad a hálózatról, hanem maga wifi áll le, mert eltűnik a kis ikon is felülről.
[ Szerkesztve ]
-
gatto_
senior tag
Igazad van. Tényleg nem normális. Aztán lehet hogy ez a hiba annak volt köszönhető amit itt feljebb írtam az irodai router ügyében, azaz hogy ledobált a netről időnként. De tuti próbáltam mobilneten is... Mindegy. A K9-et megszerettem, hibátlanul működik, ötvözi a gyári levelező, és a gmail kliens erényeit.
-
daniel909
addikt
fotója sem gyengébb mint a konkurencia max csak ha vakuzol. példának okáért ezt a képet m alőttem a DS-el. ezt..
megesik néha hogy a lencse zsíros, és ebből adódik h szar képeket csinál. ilyenkor megtörlöd.. valamint van mikor a fókusz nem jóhelyre megy ilyenkor rátapizol az ojjektumra amit fotozni akarsz... többet ésszel emberek!YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
gomsadi#
tag
Köszönöm! Először nekem is furcs volt, de miután a csuszka méretét maxra vettem félre sem lehet nyúlni. Sőt! Azóta amikor írok, néha a q betű helyett fényerőt állítok
NTonee: én is használtam. De valami olyan kell, amit bárhol, bármikor tudok használni, ne keljen a fokepernyore kilépni. Ez ilyen szempontból kiváló.
[ Szerkesztve ]
Have a Lot of Fun!!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.