Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
appel
őstag
1699Ft a szállítási díj, és mivel nem Mo-ról indul, ezért elfogadható...néhány helyen Mo-n belül is képesek elkérni ennyi pénzt...
A baj azzal van, hogy így a szállítási díj az egész fülhallgató árának 30%-a ... ha 50.000-ért rendelnék vmit, akkor észre sem venném...no mindegy, ha valaki vesz, akkor azért írjon tapasztalatot, hogy milyen a hangminősége a telefon mellé csomagolthoz képest...(szerintem pont ugyanolyan lehet)[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
Hát persze, itt van a kutya elásva: which is not available on all devices.
Bakker, akkor csekkolják le, és amelyiken available, ott adjanak ki rendes 4/4-et.
Ez így félig kaka, félig sz@rELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Bendo
tag
válasz CienPo #12997 üzenetére
Én is vettem 2 hete. Bár kétszer poénra mentem a megrendelt helyre, harmadszorra egy panaszlevél után intézkedtek.
A webshopon keresztül rendelj, és szerintem rendelés után hívd is fel őket, a rendelési számodra hivatkozva.
Ha csak úgy bemész, tuti nem kapsz, sőt, még az is lehet, hogy kiröhögnek (engem kiröhögtek a T-pontban)Lényeg a lényeg, azóta egyre jobb, most dugtam fel pont töltőre, két és fél nap után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest