Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
Szerintem várd meg a hivatalos ics updatet, mert lehet, hogy tényleg csak a más készülékről való portolás miatt más a mérete a widgetnek (hibás resizing, látszik, hogy el van nyújtva az egész képernyő picit). Ha meg rövidíted, akkor meg lehet, hogy a hivatalos ds romon fog hülyén kinézni.
Egyébként a "va:" csúszik át második sorba. -
kridli
tag
Csak egy kiegészítés. Feladatkezelőre valóban van sok alternatíva, de ha jól tudom a frissítéssel olyan jönne, amivel exchange task-okat is lehet szinkrinizálni, abból meg már nincs olyan sok, és az sem ingyenes. Van 1-2 olcsó, ami direkt task kezelésre van kihegyezve, de amit próbáltam az sz*r, vagy vannak a komplett exchange szinkronizáló szoftverek, ami többek között task-ot is kezel (pl. Touchdown), ezek viszont relatíve drágák.
Szóval én személy szerint emiatt várom a frissítést. -
kridli
tag
Igazából aki amúgy is root-olt és custom rom-ot használ, azt nem nagyon izgatja a hivatalos frissítés, mert úgyis felrak magának valami mást. Aki viszont nem root-olt mondjuk garancia miatt (és szerintem vagyunk így páran), azok meg értelem szerűen gingerbread+sense3.5-ös rom-ot sem raknak fel, bármennyire is stabil meg full extra. Így érthető módon várjuk a frissítést. Ha root-oltam volna, valószínűleg engem sem érdekelne, de azt meg amíg tart a garancia, nem merem megjátszani.
-
ffodi
veterán
Szerintem a full Sense4 sokkal korrektebb és látványosabb, mint a Lite. A Fallouthoz képest is sok "újítás" van benne. (pl.: feladatkezelő, világóra, htc notes widget (végre!), landscape rosie stb.....)
Az ismert bugok mellett néhány app-nál van resize hiba, de a falloutost bemásolva szépen megy. (pl zseblámpa)
vicze1:
Az Endymion-hoz képest persze, hogy lassabb. Az egy fullos GB ROM az összes optimalizációval, ez pedig egy Alpha verziós ICS Sense4 ROM, kevés optimalizációval, sőt a proci is alapon megy.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
NTonee
veterán
Nekem is az van fent. Csak olvastam róla, talán prox romjai esetében, hogy ő kifejezetten ajánlotta. És többen reagáltak is rá, hogy valóban jobb lett.
Nézegettem a leírásokat, meg a különböző verziókat, de eléggé belezavarodtam. Nem tudom, hogy melyik lenne a jó leírás,és melyik verziót kéne, ha frissíteném.zerge861:
Nagyon! ha jól tudom pár 10k-ra is levehetik. Még éppen használható marad, de már közel hajtépősen.petipetya (#9107): de negatív ma valaki.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
Hát a jelerősség az nálam nem sokkal, de minimálisan erősebb. A 3-5perc pozíciófogásig az a szerviz szerint még normális. Adatkapcsolat nélkül tényleg brutálisan lassú, viszont van lehetőség előre is letölteni adatokat, amivel a teló tud számolni, így gyorsabb lehet.
Nálam egyébként mobilnettel megtámogatva rendesen megy, nincs gondja (mióta cserélték az antennát). Általában nálam se kell 20mp a fixhez, főleg mióta saját gps.conf fájlt használok. -
chunter
tag
JellyBean-ben külön csapat dolgozott azon, hogy a lag-ot megszüntessék az android felületen. Amire jutottak:
- VSYNC: a VSYNC-et nem magyaráznám, az a csoda, hogy eddig nem volt... 60fps így minden android felületen a képfrissítés.
- TripleBuffering: A TripBuf összehangolja a GPU, CPU és a kijelző működését, így sokkal gördülékenyebb a működés.
- Touch Responsiveness: Optimalizálták az érintések utáni késést is, így a mikor rábökünk valamire akkor minimális a lag, így érzetre sokkal gyorsabbnak tűnik a működés.Amit nem értek, hogy ezeket miért nem lehetett már az ICS-be bepakolni?
-
petipetya
nagyúr
Szívem szerint ezt tenném fel, csak akkor nagyon erősen igénybe kell vennem a segítségeteket. Mi a neve ennek a rom-nak (főzött ICS + a 20-án kiadott stabil 3-as kernel + herélt Sense 4)? Mert akkor xda-n figyelem a topicját, hogy mikor jön ki belőle a stabil változat.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
wwhy
veterán
Minden főzött ROM-ból kivesznek valamit és betesznek egyebet (most mellékes, h optimalizált vagy nem), ergo egyetlen főzött ROM sem fullos, a gyári értelemben, arról nem is beszélve, h bizonyos dolgok vagy nem vagy részlegesen működnek csak.
Alig van pár deodexelt gyári ROM, amire azt lehetne mondani - szerintem - h fullos.
Csak meg kell nézni a leírást, és a not working részt + userek tapasztalatait ...ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
petipetya
nagyúr
appel:
Értem. Simán benne van a pakliban az, hogy ha ezt beállítom, akkor jobb lesz a helyzet. Viszont nem találtam ilyen felületet benne.Itt a fallout-ban simán be tudtam állítani, amit a topicban találtam az ondemand szóra keresve, miután a rom xda-s topicjában láttam a javasolt beállításokat.
friciwolf:
2. Ha s-off a telód, akkor a főzött romokat javaslom, mivel így a gyári mellett többet is ki tudsz próbálni. Rootolás után akár a 2.3-at is visszateheted, ha nem tetszenek az ICS alapúak.[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
-
pmikloska
aktív tag
Igen, igen, pontosan. Most érintetlen a telefonom, a T-től vettem, így mindenféle lock van rajta. Így tenném fel a RUU-t, de akkor nem tudnám utólag root-olni. Jó lenne, ha később, mire lejár a garanciám, és már root-olhatom stb., addigra ez megoldott lenne. Ezek szerint a kb. egy év hátralévő időm alatt simán várható, hogy közben megoldódik a root-olás ilyen esetre is.
-
appel
őstag
ha már így ajánlgattam (és korábban NTonee is itt)...
kipróbáltam és valóban crashelt ha rákattintottam a Google talkban egy linkre, de a korábban említett módosítással már csodaszépen nyitja meg a küldött linket
mekkora apróság ez, mégsem tudja egy "mezei" user alkalmazni, mivel sajnos a /system/build.prop fájl root nélkül nem szerkeszthető...
(mondjuk azt azért nem tudom, hogy ennek a két sornak a módosítása jár-e negatív hatással más esetben...majd meglátjuk, max. visszaállítom) -
wwhy
veterán
Megjelent a CoolDroid Revolution v 7.0, ha jól nézem, full
Ω Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich
Ω Latest One V Base: 2.22.401.1
Ω Tweaked Kernel 3.0.42 v.6 amidabuddha
Ω Full Sense 4
Ω JB windows animationELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest