Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastonhun2
csendes tag
Hello
Tud nekem abban segíteni valaki hogyan tegyem vissza azt a romot+ sense-et amivel megvettem a telefont.Mert a frissitès óta szaggatnak a videók ha a neten nèznèk valamit...Persze lehet hogy csak a flash player 11 a gond de a règebbi 10.x et sehogy sem tudom visszatenni.
Jön a tigris......
-
eastonhun2
csendes tag
Hàt biztos h nem a sàvszèlessèg a priblèma mert nem 3g vel hanem WiFi vel pròbàlkozok.
Ràadàsul ha a beèpitett youtube app-al nèzem ugyanazt a videót akkor azzal tökèletesen megy.de ugye a beágyazott videokat nem azzal nèzi az ember.Jön a tigris......
-
eastonhun2
csendes tag
hát nekem is bőven megfelel ahogy szól....sőt most lehet meg fogtok kövezni de a gyári füléssel megyek..
Jön a tigris......
-
eastonhun2
csendes tag
válasz StephenNO1 #7225 üzenetére
ezt is nézegettem..ez nem védi a töltő ès a jack nyitását azèrt vesztett.meg ugye a fólia hiánya azt pluszban kell venni..
Jön a tigris......
-
eastonhun2
csendes tag
Hali
Szerintetek forrasztáson kivül meg lehet valahogy oldani a gps antenna "hack"-et???Nem akarom forrasztani a gari miatt......gondolom egyböl gar vesztéssel jár a forrasztás...
Jön a tigris......
-
eastonhun2
csendes tag
Valaki próbálta már az ebay ról rendelt WiFi&GPS antennát??Rendeltem meg is érkezett de nem nagyon tudom lepattintani a gyárit...félek h eltörik.Ráadásul mivel műanyag forrasztani sem lehet a plussz kábelt amitől elvileg jobb lenne a jelszint...ragasszam oda??
[ Szerkesztve ]
Jön a tigris......
-
eastonhun2
csendes tag
Hello
szerintetek meg lehet változtatni hogy a teló ne a DCIM mappába készitse a fényképeket....?
Jön a tigris......
-
eastonhun2
csendes tag
válasz szatocs1981 #10795 üzenetére
Közben megoldottam.De igen abba...Nálam a megoldás kulcsa: /sdcard/primo/igo
Igy ,hogy nem a főkönyvtárba van egyböl nem lép ki...
Jön a tigris......
-
-
eastonhun2
csendes tag
válasz pmikloska #10871 üzenetére
Konkrétan "egy cipőben járunk"....
Kipróbálnám az ics-t de picit félek tőle...Most tökéletesen működik minden csak a kiváncsiság hajt...De nem akarom azt h később ne tudjam rootolni ,persze a később lehet 1 hónap mulva is akár...Viszont ha most felmegy az ics és nem jön be valamiért akkor várhatom a rootolást..Jön a tigris......
-
eastonhun2
csendes tag
.
[ Szerkesztve ]
Jön a tigris......
-
eastonhun2
csendes tag
Gondolom az nem normális h szabad ég alatt wifivel 15 perc alatt jön meg a gps pozicio...Vettem ebay en antennát hozzá másikat de a gyári nem jön le
4 hetet meg nem birok ki garanciáztatásra..Jön a tigris......
-
eastonhun2
csendes tag
Heló
Találkozott valaki olyannal h a ruu ics felrakása után nem mér sebességet a teló.GPS bepozicionál meg minden de egyik programmal sem mér sebességet(igo.gps status,ulysse speedometer,endomondo....
Más
Gariztatásnál nem fognak kötekedni a RUU ICS miatt??Mert a lasúú gps pozicionálás(15 pec)
miatt beadnám szervizbe(meg ugye most ez az elöbbi probléma is...)
üdvJön a tigris......
-
eastonhun2
csendes tag
válasz szatocs1981 #11154 üzenetére
Én egy otterbox commuter el használom de sajnos nélküle is ugyanez a hiba...sajnos akkor gari marad...
Jön a tigris......
-
eastonhun2
csendes tag
válasz eastonhun2 #11155 üzenetére
Közbe kipróbáltam tok nélkül wifi vel és 10mp alatt volt gps jel....előző rom al nemment ilyen gyorsan....délután kipróbálom biciglivel is...
Jön a tigris......
-
eastonhun2
csendes tag
-
eastonhun2
csendes tag
válasz szatocs1981 #11200 üzenetére
Igen ès tényleg a tok a ludas.... nincs más megoldás mint gps hasznalatkor a tokot leveszem.....
Jön a tigris......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- Interactive Brokers társalgó
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest