Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
Miért ne lenne jó? Ha a vga renderel, akkor a procinak nem kell akkora órajelen mennie(vissza lehet picit venni az OCDaemont), sőt nem kap akkora terhelést sem, ami azt jelenti, hogy a proci alacsonyabb feszen üzemel, kevesebbet fogyaszt, tehát kevésbé merül az aksi. Kevésbé laggos a működés, és nem vettem észre semmilyen lassulást a programok terén, max annyit, hogy a vellamo bench majdnem 1000 pont lett. Egyébkéntis, ha valamilyen GPU igényes alkalmazást használsz, akkor nem fut közvetlenül a sense szóval az nem terheli a GPU-t.
claire78:
A fájl végéhez kell hozzáadni. Próbáltam több értéket is, és működik a dolog. Jelentősen nem változik a képméret, de sokkal tisztább lesz. Ennek ellenére a C360 még mindig jobb képet csinál.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
NTonee
veterán
Ha 0, akkor ugye ki van kapcsolva, de akkor a sor sem kell elvileg, mert az az alapértelmezett (logikusan legalábbis).
Amikor beírtam a sort, reboot után tényleg simább lett, ahogy ffodi is írta. Ráadásul visszavettem a cpu-t is (eddig 1,5GHz-en volt ), tehát látható lenne a laggolás. De majd kipróbálom. -
ffodi
veterán
A rendszerfájlok között megkeresed a gps.conf nevű fájlt. system/etc-ben találod.
Az első sor így szerepel: NTP_SERVER=north-america.pool.ntp.org
Itt a north-america-t átírod hu-ra, és egyből hamarabb talál jelet.
A hardveres gyorsításról pedig annyit, hogy nem fogyaszt több energiát, sőt az aksi talán masszívabban bírja tőle, és most próbaképp kiraktam pár nagy htc-s widgetet(időjárás etc..), és egyáltalán nem szaggat vagy laggol. Ha kikapcsolom, akkor viszont elég laggos.
Szerk.: Illetve még annyit, hogy egyes romokban(pl. coredroid) alapban engedélyezve van a hardveres gyorsítás. Ha nem szerepel a build.prop-ban ez a string, akkor olyan, mintha 0 lenne az értéke.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
Sokszor a chipset is beleszól a dologba. Nem állítom, hogy ezért, csak nálam pl a laposban intel WLAN kártya van, tudja a 300mbps csatlakozást, a tp-link routerem (atheros chipset) szintén. Mégis csak 130mbps-en megy. Kipróbáltam tp-link wlan stick-el, ott megy rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
Az alábbiakat átírtam, és még szmútabb lett a rendszer, most már alig fedezhető fel lag vagy akadás. Nem is értem a unity romban miért vannak ezek kikapcsolva.(talán mert később kapcsolják be, és ez lesz az ugrás teljesítményben??)
/system/etc/adreno_config.txt <-- ez a fájl, amit szerkeszteni kell
1, elején binning=sw, ezt át kell írni hw-ra
2, 2D.HwBlt=0, ezt 1-re
3, MSAASmoothing=Normal, ezt írtam át High-raSzerintem megint javul az UI sebessége. Próbáljátok ki. Az a vidám, hogy lehet állítani vonalsimítást 0x 2x 4x formában.
-
ffodi
veterán
Jogos, de szerintem ez későbbre tartogatott fícsör.
Ja igen.......megnéztem tegnap a unity v4 acpu tábláját és az alapján lőttem be az órajelértékeket. Wake módban nyugodtan mehet a 979,2MHz-re a legalacsonyabb órajelszint, mert ott ugyan annyi feszt kap a proci mint pl 800MHz-en. A felső határ nálam 1516MHz, mert itt 1300mV a fesz 1550MHz-en pedig már 1325mV. Ha valaki kicsit akarékoskodni akar kevés visszavétellel, akkor tegye 1459,2MHz-re mert itt 1250mV a profilhoz tartozó feszültségérték.
[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
Pont most néztem én is egy ilyen microsd-t. Egy Crystaldiskmarkot tudna valamelyikőtök csinálni? Kíváncsi lennék a 4k R/W-re, és a többi eredményre is természetesen.(50MB-os teszt, és ha belefér, akkor 1000MB-os teszt) Köszönöm.
-
ffodi
veterán
Találtam két különbözőt, az egyiket a DHD fórumba a másikat a DS fórumba. A méretük nem egyforma, szóval szerintem ajánlatos feltenni a DS fórumban lévő verziót.
Neve:
UNITY_V9_2.6.35.14_OC2016_UV900_SLQB_CIFS_TUN_NOOP_EXT4_2WCR_
VDD_SAGAwipe cache/dalvik, aztán install simán.
[ Szerkesztve ]
-
eckertb
csendes tag
igen, ezzel csináltam az S-OFF-ot, csak valamelyik guide-ban (talán ebben a fórumban) valaki azt írta, hogy ne kérjem a revolutionary-t a CWM flashelésre, hanem majd a gingerbreak-es rootolás után a rom managerrel csináljam... ezért én nem is kértem, uh most nincs is custom recoverym, csak simán az alternatív HBOOT van fennt és ennyi
nézem az XDA-n voltak fennt CWM gyári recoveryvel flashelhető ZIP-ek de már levették őket...mennyi ideig érdemes hagyni amúgy a gingerbreaket mielőtt újraindítok?
vagy csináljak újabb kört a revolutionary-vel és kérjem a CWM flashelést? fog egyáltalán menni így, hogy már S-OFF?
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
Ha ennél lentebb veszem a feszt, akkor már kiakad, 1075mV-on viszont teljesen stabil az 1,3GHz. 307MHz-hez 800mV-ot adtam, az is jól megy. Semmi fagyás, nulla lag, nulla fc, abszolút stabil.
Jelenleg 307MHz-1,3GHz között hagytam wake állapotban, ondemand governorral. Sleep: conservative - fix 307MHz. Ezt még lentebb fogom venni, mert felesleges szerintem. -
NTonee
veterán
Melyik superuser verziót használod?
Érdekes amúgy, a preview13 verzió tökéletesen ment.
Egyébként már nagy levelezésben vagyok a sráccal. Eléggé megkopott az angol tudásom, mióta nem használom, így kicsit nehéz, de működik a kommunikáció. Azt írta, hogy van még pár ember, aki jelezte, így rajta van az ügyön. Valószínűleg még ma lesz új verzió. -
NTonee
veterán
Őszintén?
Fogalmam sincs, hogy hogyan kezeli az android ezeket az adatokat, de daniel909 esetéből is látszik, hogy néha adódhat olyan eset, hogy ezt kell csinálni, és utána működik.ffodi:
Sikerült a radio frissítése, köszi!
Azonban most ugyanaz van, mint korábban. Ha lepottyan 3g-ről, akkor gprs-re csatlakozik, edge nincs. Ez a problémám úgy oldódott meg, hogy tegnap (egy app tesztelése miatt) vagy 5x volt factory reset, full wipe, és restore.[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
-
NTonee
veterán
-
NTonee
veterán
Ha esetleg meg akarnád oldani az edge problémát...
Csináltam backupot a 4ext recovery control appból indítva.
LBC MOD rom-ot full wipe után flasheltem recoveryből.
Hagytam bebootolni.
A 4ext control app-ot telepítettem.
A backupot superwipe után visszaállítottam a 4ext recovery control app-ból indítva.Az LBC MOD romban nem fog működni a 4ext app, mert loveboatcaptain beépítette az ingyenes verziót. Flashelés előtt ki kell törölni a zipből a system\app\ext.recovery.updater-1.apk-t!
A 4ext app-ban az advanced restore legyen bekapcsolva és úgy állítsd vissza a backup-ot, hogy a cache-t kihagyod belőle.Lehet, hogy működik más rom használatával is, de ezt próbáltam. Ha csak csináltam egy full wipe-ot és utána visszaállítottam a rendszert a mentésből, akkor nem volt jó.
-
ffodi
veterán
Ezeket én is beleírtam már a build.prop-ba nagyrészt, pár más sor mellett. A unityban azért van adreno config, mert az sensation port, a többi pedig nem. Működik az adreno configos átírogatás is, mert ha bekapcsolom az élsimítást pl., akkor csökken a teljesítmény, szóval működik.
NTonee:
Nem lenne kedved odaadni a 4ext recovery controlt?
[ Szerkesztve ]
-
chunter
tag
Feltettem köszönöm!
A célnak teljesen jó, bár én ezt néztem ki:
Ha esetleg valaki csinálna ebből egyet , küldje már el nekem.2.39 egyébként nekem is stabil.
- És a negatívumok: a markettel nem tudtam megbarátkozni (illetve sokszor olyan lassú, hogy nincs türelmem kivárni),
- A facebook for HTC alkalmazás is hiányzik, mivel a sima market-es nem szinkronizálja a naptáramba a szülinapokat
- launchertől még mindig szédülök a stock rom-os sense-en jobb volt + hiányzik a scrollozható wallpaperAmi változatlan:
- sebességben nem látok különbséget a gyárihoz képest
- felületen is minden a helyén vanA pozitívumok:
- gyönyörűek az animációk
- lezárásos képernyőn az időjárás nagyon látványos
- tetszik a stock gingerbread-es animáció scrollozáskor
- CRT képernyő kikapcs is impozáns
- desktopon ikonok egymásra húzásakor megcserélődnek, okos megoldás -
SiZo
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok