Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
Helló!
Az lenne a kérdésem, hogy gyári 2.2-es Androidon százalékos akksi kijelzés van? Mert ez a fogyó elem nem az igazi számomra :S
Illetve ven e arra lehetőség, hogy az energiagazdálkodási lehetőségeket notification bar-ra tegyem ki, és ne az asztalra?
Köszönöm válaszaitokat!
Üdv
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
Helló!
Más is tapasztalt olyat, hogy az új Maps (6.5) nem tudja megtalálni a GPS pozíciót. Se Maps, se Navigáció alatt :S Eddig ilyen nem volt, de a frissítés óta nem lehet használni. Ötlet vkinek vmi?
Köszönöm előre is!
-
Melack
veterán
-
Melack
veterán
Tegnap este feltettem a gyári 2.2es androidra a Go Launch EX progit. Minden kis kiegészítőt feltettem, és megjelent a kevésbé vágyott low space felirat :S Van vmi mód arra, hogy kigyomláljak minden olyan programot, ami nem létszükséglet, vagy mindenképpen fogorvosost kell játszanom,és egy másik romot feltenni?
Másik: Go Power appot Sense felület alatt is munkára lehet bírni, vagy az felejtős?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Melack
veterán
válasz cadeyrn #38829 üzenetére
Ahha. Akkor az emulátorok használatához is kell vmi manual, mert ez jelen pillanatban erősen magas. De legalább tudom, hogy merre kell neki indulnom. Reméltem, hogy nem kell ennyire belemásznom, mert féltem a garit - de ha ez az ára...
A Facebook app az kell ahhoz, hogy be tudja szinkronizálni a névjegyeket a FB profillal?
-
Melack
veterán
Telenor esetében semmi extra nem volt fenn. A lényeg, hogy megoldható, nem kell vele barmolni, és megy is
Kb mennyi időbe telik ez a frissítés? Ezt azért kérdem, mert ha nem tart sokáig - 10 - 15 perc -, akkor reggel megcsinálom, míg készülök melóba.Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
-
Melack
veterán
Ha a /system/app mappából kiszedem a HTCClock apk-t, akkor azt fel tudom tenni párom Galaxy Minijére?
-
Melack
veterán
Az megszokott Desire esetében, hogy amikor zoomolok, vagy a flashlightot használom (mint lámpa), hallom, ahogy az optika mozog? (Digigépeken van pont ilyen hangja). Le nem esett, de tegnap este tűnt csak fel.
-
Melack
veterán
Használt Dézi vásárlása esetén mire érdemes figyelni? Páromnak szeretnék október-november magasságában venni egyet, és kíváncsi vagyok, hogy mik a "gyengéi" a használt telefonoknak. Köszönöm előre is!
-
Melack
veterán
-
Melack
veterán
Erre gondolsz? Mr X cikke.
-
Melack
veterán
HTC one click root - működhet?
-
Melack
veterán
Akkor egy javaslat: keress egy másik partícionáló programot, meg egy másik SD kártyát. Ha azzal megy, akkor valszeg a kártya a hibás. Ha ennyit baszakodsz egy dologgal, akkor érdemes vhol szünetet tartani, mielőtt végleg eldurran az agyad. PZoley leírása alapján nekem speciel egy Class 4-es kártyával sikerült. De nem az 5.2-es verziójú partícionáló progival, és nem a 6-os verzióval.
És mielőtt megkérded: igen,elolvastam amiket írtál, és értem is mi a bajod.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Ha már felmerült a memória ügy: a Contact Storage-om cca 15Mb, ami szerintem sok. Van vkinek vmi ötlete, hogy miként lehet ezt a méretet csökkenteni? Egyáltalán miért ekkora?
-
Melack
veterán
Az mitől lehet, hogy olyan a teló által készített kép, mintha folt lenne az egyik részén a lencsének/fedlapnak? Ma reggel lett ilyen, idáig nem volt. Mindig tisztítom azt is, nem értem, mitől lehet. Tippek?
-
Melack
veterán
Igen, ott van rajta Király útjánál.
-
-
Melack
veterán
Megtörtént az ultimate javítás! Csodák csodájára az eddig szűkös tárhelyem egyből felkúszott 40 Mb felé, és mostmár minden fent van, ami kell, program. A folt ott maradt. De! Éjszaka valószínűleg leejtettem a telefont az ágyra, így reggelre az is eltűnt valahogy Nah ez az ultimate megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest