Hirdetés
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz racerx #25525 üzenetére
A2SD-nél természetes, hogy fogy az internal. Mivel a data helye fix és csak az alkalmazások helye állítható, ezért van beállítva alapértelmezettnek az internal. Ha már az SD-re kerül az app, legalább csak az Ext3-ra kerüljön, a FAT32-re ne.
Remélem így érthető.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
siofok
őstag
-
siofok
őstag
válasz racerx #25583 üzenetére
mindegy,most visszatettem 1 villain mentést,még 1 esélyt adok neki,nem telepitek semmit,tesztelem,hogy csinál-e fc-t a telefon rész.Mégha vmelyik játék dobott volna fc-t,leszarnám,de pont a telórésze. Addigra nálad bejáródik a lee,kiváncsi leszek a véleményedre.
OnePlus nord 2t
-
james008bond
őstag
válasz racerx #25598 üzenetére
Kösz az építő jellegű hozzászólásodat!
Gondolom, a normál és a hot restart között van különbség, mondjuk én nem tudom, mi, de az tuti, hogy az sd ext körül lesz a gond, mondom, laikusként. Valószínűleg menet közben lecsatolódik, vagy valami ilyesmi. Azért szerintem jelenthet ez a jelenség valamit / restart normál és hot módban /. De azért remélem, majd hozzáértő ember is ír véleményt róla. Amúgy, ha telefonnal lenne gond, miért nem folyamatosan hibázik? Miért van, hogy akár 1 napot is bír hiba nélkül menni, máskor meg "meghülyül"? És ahogy olvasom a fórumot, másnál is előfordulnak "érdekes" dolgok.Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
pzoley
őstag
válasz racerx #25700 üzenetére
Én tegnap csináltam egy tesztet. Az eredeti LeeDroid 2.2f-be beletettem a legújabb 2 partíciós data2sd+ scriptet. Az eredmény nem volt meglepő, bizonyította, hogy egyre lassabbak a rom-ok. A teszt Quadrant értéke nem ment soha, még 998MHz-en sem 3000 alá, de ami a meglepő a proc értéke mindig 7000 felett volt !!! És ez azért jelent valami, legalább is nekem műszaki szemmel nézve. Valamint azért akkora nagy különbség nincs a mindennapi használatban a 2.2 és a 2.3 között, szerintem !!
Itt is felütötte a fejét, az PC-s jelenség, miszerint nem kell jól megírni a rendszert, és a programokat, majd az erős hardver megoldja !![ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
válasz racerx #25721 üzenetére
Ne nagyon bízz benne. Megnéztem a Desire S ROM-ot, és a sense-t videón, már az sem egy nagy durranás, és ott azért csak van system memória, a HTC pedig csak a 250MB-ban gondolkodik. Az új fájlrendszer miatt, eleve kevesebb lesz a hely /ext3 vagy 4/, tehát közel sem lesz olyan jó az eredeti, mint egy jól portolt HD !!! A programokkal is csínján kell bánniuk, hiszen az Internál sincs igazán eleresztve, és a Dalvik-cache mérete csak a programoktól függ. De remélem nem lesz igazam, bár engem nem nagyon érdekel, nekem már meg van amit akartam
-
r4z
nagyúr
válasz racerx #25817 üzenetére
SLCD-vel napsütésben viszonylag jól látható max fényerőn a Dezi nálam. Délben sétáltunk, jött egy hívásom, és írtam is gyorsan egy SMS-t. Nem kellett árnyékolnom a kezemmel, csak egy kicsit arrébb fordulni, hogy a nap ne a szemembe tükröződjön vissza.
-
james008bond
őstag
válasz racerx #25907 üzenetére
Midkettő ugyanonnan van! A betűk kicsit kissebbek, így akik olvasni csak szemüvegben tudnak, nem biztos, hogy bejön ( meg PZoleynak sem ). Nekem meg egyszerűen csak tetszik.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
Zirowe
nagyúr
válasz racerx #25986 üzenetére
Ööö...
A htc felirat mind a kettőn megegyezik, csak ugyebár a baloldali régebb óta van használva és kopott meg piszkos (bár két hete tisztítottam), míg a jobb oldali még új és fényes, visszaveri a vakut.
Szóval a felirat mind a kettőn ugyanaz.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
r4z
nagyúr
válasz racerx #25989 üzenetére
Nekem pedig első szériás SLCD-s (PVT3, bronzba hajló mályva színű) van, sötétarany az alsó felirat, és foltos (volt) a plexi.
mumk és klayton: Én is csak megerősíteni tudom, amíg Cyanogen-eztem, CM7 Alpharev partíció volt fent hibátlanul ment vele.
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
-
sippet
senior tag
-
janakbacsi
őstag
válasz racerx #26360 üzenetére
Igen, most már nálam is működik a gps. Első nekifutásra kicsit nehezen ment, lehet hogy azért mert buszon ültem. Tényleg szépen, gyorsan és simán fut ez az új LeeDroid.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
racerx
őstag
válasz racerx #26379 üzenetére
Hát ilyet még ne b..tam. A kártyát másik telefonban használva, minden jó, kicsöng. Visszatéve a desirébe első hívánál ok, kicsöng. De 2. hívásnál már nem, ismét azt játsza, hogy ki se csöng, és 2 nemfogadott hívás
Netem nézegettem, és pár helyen leirják hogy nem minden szolgáltatónál kezelik jól az androidos telókat. Azért ezt k..ra nem akarom elhinni... -
r4z
nagyúr
válasz racerx #26391 üzenetére
Pedig muszáj lesz elhinni, a szolgáltatók soha nincsenek a helyzet magaslatán, ha okostelefonokról van szó
Ha már szolgáltatók: A CID azonosítót ki lehet valahogy cserélni? Keresgéltem, de csak JTAG hackeléssel lehet. Van valakinek egyéb ötlete?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest