Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Jókat választottál.
fekete alap tok - Na ez már jobban tetszik, mint az "üveg" hátlap. Szerintem még így is vékonyabb, mint azzal. Könnyű is, nekem szimpi. Ujjlenyomatot nem gyűjti, csak minimálisan lesz maszatos, alig látszik, először volt is kis szaga, már nincs. Egyedül a fogása nem tökéletes, mert nem teljesen csúszásmentes. De a hátlapi műanyagnál sokkal jobb, de nem annyira, mint az elején lévő üveg.
Attól meg, hogy pont úgy essen az élére, hogy ott nem éri a keret, nagyon-nagyon ki esélyt látok, mert tökéletesen párhuzamosan kell esnie. Szóval a tokot kell, hogy érje az ütés.
Még szívesen kipróbálnék ezek után egy nillkin tokot vagy valami márkásat, kíváncsi vagyok azok mennyivel jobbak. Akinek van az elmondaná milyen kézben, érzésre?Egy magazinban olvastam, hogy saomi-nak ejtendő.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest