Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyalu 1
aktív tag
Az újságok sem olcsóbbak, mármint ahol elérhető
-
gyalu 1
aktív tag
Tudtok ajánlani autós qi töltőt? (Lehetőleg magyarországi boltból)
Cserébe inbox meghívót adok[ Szerkesztve ]
-
gyalu 1
aktív tag
válasz hampidampi #27793 üzenetére
Be lehet váltani! Én is vettem magamnak, magyar fiókra be tudtam váltani.
-
gyalu 1
aktív tag
Valaki felhomályosítana, hogy a telefon titkosítása pontosan mit csinál? És, ha nem állítok be hozzá jelszavas képernyőzárat, akkor ér-e valamit? Bocsi a láma kérdésért
-
gyalu 1
aktív tag
Érdeklődnék, hogy van valakinek ilyen töltője? Érdekelne, hogy mekkora az átmérője és a magassága (vastagsága )? És, hogy mágneses?
[ Szerkesztve ]
-
gyalu 1
aktív tag
Üdv!
Létezik olyan alkalmazás amelyik Otg-n tud NTFS fájlrendszerben írni-olvasni? (Stock rendszer, nincs root)[ Szerkesztve ]
-
gyalu 1
aktív tag
Sziasztok! Érdeklődöm azoktól akik M-et használják, hogy napi szinten használható-e? Hívások stb. rendben működnek?
-
gyalu 1
aktív tag
válasz randras_83 #47564 üzenetére
Nálam: 8.1.18(2272748-438) gyári (semmi buhera)
-
gyalu 1
aktív tag
válasz montaron #47815 üzenetére
Nálam nincs ilyen probléma, de azt vettem észre, hogy a 6.0 "vállogatós" lett (ezt jól megfogalmaztam ) a wifivel kapcsolatban. Elég sokat utazom, ezért kénytelen vagyok használni a free wifiket, és azt vettem észre, hogy 6.0-ra való frissítés után pár olyan wifire nem tudok felcsatlakozni, amire azelőtt gond nélkül. Ja és a laptoppal simán rá tudok csatlakozni. Okát nem tudom, próbáltam már a frekvenciákkal variálni, de nem volt eredménye. Nem tudom ruter függő, vagy esetleg valami más? Ja és, ha bekapcsolom a wifit, akkor néha rá kell nyomnom a frissítésre, hogy kezdjen keresni hálózatot.
[ Szerkesztve ]
-
gyalu 1
aktív tag
Üdv! Szerintetek ez eredeti?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest