Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
riszter
senior tag
Nahát, nahát kibe botlik az ember, ha unalmában az e51-es topikra kattint? Aztán mondom beírom én a keresőbe a Gonosz15 nicket, erre ezt az oldalt látom rajta a köszönetet amit nekem címeztek! Hát én köszi a bizniszt! Tényleg életem legjobb telója volt eddig, pedig volt egypár (meglehet nézni a cuccaimnál...), de lecseréltem erre itt az aláírásomban! Ez se kutya... csak az a sok pici gomb...
1 év múlva csere erre? UP a jó kis telcsinek!
Vivere militare est
-
Gonosz15
aktív tag
Hehehe
Látom elég sok telód volt már Nekem eddig 3410, T230, T610 (Eddig legnagyobb kedvencem), F3 és most E51 (esélyes a legújabb favorit teló címre nálam főleg a WLAN miatt)
Hát pár gomb zsúfolva van a telón picit, de szerencsére nincsenek nagy ujjaim így boldogulok vele
Az E71 -ed 1 év múlva valaki mást fog boldogítani
Én nem rajongok a qwerty -s telókért"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
-
lorcsi
veterán
csak 26k egy iylen mindent tudó teló :? nem is sok
-
Gonosz15
aktív tag
Bizony ám, főleg ha megnézed mennyiért dobálja más használtan, mennyibe kerül újonnan és mennyiért vettem én!
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
-
Gonosz15
aktív tag
Ma vettem bele egy 4GB-os memkarit és zsír királyul kezeli!
Igaz 5 000 volt a kari, picit drága, de nem érdekel"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
-
Geree
senior tag
üdv
webcamhoz melyik programot használod?a friend in need is a friend indeed
-
Gonosz15
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen