Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Buta noob kerdessel fordulnek hozzatok: a Bosch motorokon van/letezik kell firmawaret frissiteni? Az egyik helyen azt mondtak, h majd az elso szerviznel megcsinaljak... en meg csak alltam es neztem, mint hal a szatyorban.
-
No.01
őstag
Most, h igy ratalaltam a topicra elkezdtem kicsot olvasgatni... (igaz engem nem annyira az MTB resze mozgat inkabb a(z elo)varosi kozlekedes.
Hol lehet tobbet megtudni a reszletekrol? Gondolok itt arra, h mirol ismerheto fol egy ujabb generacios Bosch motor? Mik a tapasztalatokon alapulo kulonbsegek a kulonbozo fejlesztesek utan, netalantan egy Active line Plus vs Performance line.
Sot az olyan "aprosagok" is erdekelnenek, mint a tartossag vagy a korabban itt irt milyen tekerni amikor az akksibol kifogyott a szufla.
-
No.01
őstag
válasz Runner_fxr #6412 üzenetére
Nagyon koszonom! Mivel tervben van, h ezzel jarnek vagy jobban mondva jarnank meloba is szezonba (tavasztol oszig) igy azert azt mondanam, h van esely arra, h kap fizet az uton eso formalyaban. Az epitett utat nem hagynank el, igy a normal hasznalatot meghalado sarrol vagy koszolodastol nem tartok.
Ez az 50e km-t jo h irod mert mindenki mast mond. (persze ez motortol es a felhasznalotol is erossen fugg) Az en holland fonokom mar 10+ eve jar meloba bringaval napi szinten. O egy "szezonba" siman megy 8-9e km-t. Az akksikat szidja - pedig tudja hasznalni - de tanacskent o is csak annyit mondott, h nagy(obb) markatol vasaroljak es ha nem kell a fejfajas akkor inkabb maradjak a Bosch vonalon higyel el neki nem lesz vele gondunk.
A masik ami becsipodott nalunk a szijhajtas (Gates) igy a normal valto kiesik, de cserebe meg annyi figyelmet es gondozast sem igenyel, mint egy normal bringa.
Viszont ahogy mondod innentol a fellelheto bringak szamat sikeresen megtizedeltuk...
Ma megyunk megnezni par bringat ami amolyan hybrid feleseg (munkaba jaros/turazgatos)Viszont azt tudom, h az ajanlott modellek kozott van Active Line Plus es Performance line is. A nagyobb nyomatek lehet jol jonne, de nem letszukseglet sem BP-en sem itt a Zalaban.
Az, h halkabb az mar fontosabb, de ezt lehet mi nem fogjuk eszrevenni.
A fogyasztas viszont ujfent kicsit sarkallatos pont. Nem gondolom, h mindig kell a Sport/Turbo mod (sot!) de az sem mindegy, h naponta toltjuk vagy csak heti 1x-2x.
(akksibol gyarilag 500-as jar hozza, de opciokent lattam valahol h letezik 625-s is igaz +199EUR. Kerdes, h megeri e azonnal upgradelni...) -
No.01
őstag
Mai "fejlemeny" a kereskedo megprobalt lebeszelni egy Active Line Plus-os motorral szerelt geprol. Szerinte mar reg(ebb)i fejlesztes es inkabb az ujak fele kellene kacsintgani.
Akksibol is a nagyobb fele terelt, de lehet csak a szamok teszik, de azt latom, h a nagyobb akksival nem feltetlenul jut messzebbre az ember az ujabb technikaval sem.Egyebkent valami varosi/elovarosi bringakat nezegetek amik rendelkeznek szijhajtassal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs