Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz nepszter1 #160745 üzenetére
A füstöt közvetlenül igen, a büdös cigiszagot nem. Előnye: az ablakon át a füst nem száll be a feletted lakó ablakába, hanem szétterül. Ha nem szellőztetsz, ugyanúgy beszívja minden szövet a büdöset.
Fontos, és talán nem magától értetődő: vagy légtisztító, vagy légfrissítő! Saját tapasztalat: az első légfrissítőzéskor letapad a ragacs a légtisztító lapátjára, ami így elkezd koszolódni, pár napon belül összeszed annyi koszt, hogy megváltozik a tömegközéppontja és elkezdi tönkretenni a csapágyat. Tehát mehet a kukába a készülék egyetlen légfrissítőzéstől! -
mepet
addikt
válasz kigyi_23 #163307 üzenetére
Offnak off, de én is eldobtam az agyam... 15ezres noname kínai táskák... Mérettől függően magyar kiskerből 15-20e-ért lehet venni eastpak-ot (több, mint 50 éves, bevált amerikai gyártó, történetük extra röviden itt)... Nekem ilyen van pl: [link]
Ja és a kínai visszaküldéssel szembe állítanám a 30 év garit! -
mepet
addikt
válasz Cyborg #163516 üzenetére
Fúj, de rohadt undorító!
Ez az undormány nem user error, hanem tervezési hiba. Nekem Alfawise S100 szónikus elektromos butafogkefém van, ( ami megegyezik a Sarmocare S100-al is.) Annak sincs ilyen problémája, fém rúdra kell húzni a fejet. Soha nem kellett belül kimosni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest